ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 17 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που κάνει τις πρωινές ώρες να κυλούν αρκετά πιο ήρεμα και θετικά. Όμως μετά τις 8:00 ξεκινούν τα «δύσκολα» καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, να είμαστε πιο επιρρεπείς σε αρνητικές σκέψεις ή να ασκούμε αυστηρή κριτική στους άλλους.

Η Τρίτη είναι μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά μέρα καθώς η Σελήνη διελαύνει ακόμη τα σκοτεινά νερά του Σκορπιού μέχρι νωρίς το βράδυ κάνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, τέσσερις σημαντικές όψεις. Ευτυχώς οι τρεις από αυτές είναι ήπιες.

ΚΡΙΟΣ

Το να βομβαρδίζετε κάποιον με τις σκέψεις, τις ιδέες, τα συναισθήματα ή την αγανάκτηση σας δεν θα είναι πολύ βοηθητικό και μάλλον θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο. Ειδικά τις πρωινές ώρες που έχουμε τη χιαστί όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Άρη θα είστε πιο βιαστικοί και πιο νευρικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα γιατί υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σας βγάζει εκτός προγράμματος, και να σας γεμίζει με αγωνία για το μέλλον. Σήμερα αυτό όλο μπορεί να το νιώσετε στον τομέα της δουλειάς περισσότερο καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει χιαστί όψη με τον Άρη στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον που σας εκνευρίζει ή σας αποσυντονίζει κι αυτό να σας κάνει πιο αγχώδεις και νευρικούς. Ευτυχώς το βράδυ είναι πιο ευχάριστο και ευνοεί και τις προσωπικές επαφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανώς να υπάρχουν εντάσεις ή διαφωνίες με συνεργάτες ή προβλήματα που η ρίζα τους αγγίζει τον οικονομικό τομέα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Η χιαστί όψη Ερμή – Άρη το πρωί δημιουργεί στρες σε κάποια σχέση. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο το πρωί σε συνδυασμό με τη χιαστί όψη Ερμή – Άρη μπορεί να δημιουργήσουν απρόοπτα στην καθημερινότητα σας είτε αναστάτωση για κάποιο λόγο εξαιτίας κάποιου συμβάντος είτε στο σπίτι είτε σε μια σχέση ή συνεργασία. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναστάτωση σήμερα αλλά να μην θέλετε να μοιραστείτε το πως νιώθετε με άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας αν αποφασίσετε λίγο να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας και να μην σας πιάσει ψυχαναγκασμός να έχετε συγκεκριμένο τρόπο να γίνουν αυτά που θέλετε. Μια απρόβλεπτη είδηση, μια αναβολή μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχολογικά ή ίσως πρέπει να τροποποιήσετε το επαγγελματικό σας πρόγραμμα με κάποιο τρόπο εξαιτίας μιας συνθήκης που σας επιβάλλεται στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σε συνδυασμό με τη χιαστί όψη Ερμή – Άρη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα ή στρες εκτός αν όλη αυτή η ανησυχία αφορά κάποιο απρόσμενο γεγονός το οποίο μπορεί να σας αγχώσει. Σήμερα μπορεί ακόμη να υπάρχει και μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα ή να προκύψει ένας λογαριασμός εκτός των συνηθισμένων ορίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν πατάτε γερά τα πόδια στη γη και δείχνετε πυγμή και δύναμη. Γιατί αυτά τα στοιχεία θα σας χρειαστούν αν έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα ένα άτομο το οποίο είναι «δύσκολο» ή σας κάνει τη ζωή δύσκολη ή μια συνθήκη που προκύπτει και σας βγάζει εκτός προγράμματος. Αυτό φυσικά αναφέρεται και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσπαθήστε όσο γίνεται να έχετε χρόνο με τον εαυτό σας σήμερα και αποφύγετε τις πολλές επαφές που μπορεί να έχουν μια δύσκολη επιρροή στην ψυχολογία σας. Κάποιες στιγμές ακόμη κι εσείς τα κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού πρέπει να φορτίζετε τις μπαταρίες σας για να ξαναβρίσκετε την όρεξη σας για επαφές. Το βράδυ που η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο σας θα είστε σίγουρα πιο ευδιάθετοι

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βλέπετε το πρωί σχηματίζεται η χιαστί όψη του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο σας με τον Άρη. Ευτυχώς ακόμη και στα δύσκολα κάτι θα προκύψει κι έτσι το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιο σας μπορεί να βρεθούν λύσεις για ό,τι κι αν σας αναστάτωσε. Αξιοποιήστε τις βραδινές ώρες για να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Ταυτόχρονα έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στο ζώδιο σας κι έτσι μπορεί να δημιουργηθεί ένταση στο χώρο του σπιτιού ή και της δουλειάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις ή δύσκολες συνθήκες που πρέπει να βρείτε τρόπο να τις υπερπηδήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα έχει πολλά απρόοπτα γι’ αυτό προσπαθήστε εσείς συνειδητά να μην αφήνετε στην τύχη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στην καθημερινότητα σας. Προσοχή ακόμη τις πρωινές ώρες με τη χιαστί όψη Ερμή – Άρη και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και σε θέματα επικοινωνίας γιατί μπορεί κάτι να σας διαφύγει αλλά και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.