ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου χωρίς ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη απλώνεται μπροστά μας και είναι ίσως το πιο θετικό του μήνα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας προτεραιότητα στις επαφές με τους άλλους και την κοινωνικότητα.

Το Σάββατο σχηματίζεται το υπέροχο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μια όψη που βοηθά να έχουμε έμπνευση, πρωτότυπες ιδέες, καλύτερη εικόνα των αλλαγών που πρέπει να πραγματοποιήσουμε προκειμένου να έχουμε επιτυχία στους στόχους μας. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό συνδέει τον τομέα της δουλειάς με τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και αποτελεί την κατάλληλη όψη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Κοιτάξτε να ψάξετε καλύτερα τις προοπτικές στη δουλειά σας ή αν ψάχνετε για δουλειά να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και να ψαχτείτε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ένα θετικό Σαββατοκύριακο αν θέλετε να απαλλαχτείτε από οτιδήποτε μπορεί να καταλαμβάνει χώρο στο σπίτι σας χωρίς να το χρειάζεστε πλέον. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού βοηθά να έχετε καλύτερη ροή μες τη μέρα σας και τονίζει τα θέματα της δημιουργικότητας. Μπορεί να έχετε καλύτερη έμπνευση και ιδέες τις οποίες αν εφαρμόσετε θα σας εκπλήξουν. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι σχετικά μία πιο χαλαρή μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό και παραπέμπει σε επαφές με φίλους, βόλτες και πιο ευχάριστες δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σας γειώνει σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις απέναντι σε άτομα της οικογένειας ή σε κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον τομέα της επικοινωνίας και ο Ουρανός στον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών σε όψη τριγώνου το Σάββατο μπορεί να σας βρει να μιλάτε με συνεργάτες ή άτομα του περιβάλλοντος σας ακόμη και για θέματα εργασίας. Μολονότι υπάρχει μεγαλύτερη χαλαρότητα φαίνεται ότι δεν ακολουθείτε ακριβώς. Είτε γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποια πιεστικά θέματα είτε γιατί μπορεί να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Ζυγό και τις δυο μέρες δίνει μια διάσταση κοινωνικότητας. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ουρανό το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο άγχος ή ανησυχία για κάποια πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Ίσως πρέπει να κλείσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και η αλήθεια είναι πως αν είστε γεννημένοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να επιτύχετε κάτι τέτοιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο με το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σας κάνει πιο εφευρετικούς. Μπορεί να έχετε και μια πολύ ωραία ιδέα να την εκμεταλλευτείτε σε δημιουργικό επίπεδο η οποία μπορεί να σας αποφέρει και οικονομικά. Πάντως σε κάθε περίπτωση καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν έχετε πρακτικά ζητήματα να επιλύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Ο Ήλιος μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο σας κάνει να προτιμάτε λίγο περισσότερο την άνεση του σπιτιού σας από το να τρέχετε στις όποιες κοινωνικές ή άλλες υποχρεώσεις σας. Βέβαια στην πορεία της ημέρας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον Άρη η διάθεση σας θα φτιάξει και θα προσαρμοστείτε στο όποιο πρόγραμμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού ίσως αναγκαστείτε να επικοινωνήσετε με κάποια άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταπιεστείτε. Άλλωστε μιλάμε για ένα τρίγωνο που δεν σας ζορίζει ιδιαίτερα. Η Σελήνη στον Ζυγό αυξάνει κάπως τις τάσεις φυγής αλλά κάποιες υποχρεώσεις σας δεν θα σας επιτρέψουν να χαρείτε ένα εντελώς ξεκούραστο γουηκέντ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ζυγό δημιουργώντας σας αρκετά καλύτερη διάθεση και επιθυμία να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σάββατο σχηματίζεται ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στον τομέα της καριέρας με τον Ουρανό στον τομέα της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων και φαίνεται ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά για να κλείσετε κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε ένα αρκετά πιεσμένο Σαββατοκύριακο με υποχρεώσεις αλλά και ευκαιρίες να το ρίξετε λίγο έξω. Με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό το Σάββατο σκέφτεστε ταξίδια μακρινά και ονειρεμένα, ή με άλλους ανθρώπους και γενικά το μυαλό δεν συντονίζεται με αυτά που πρέπει να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να βγάλει κάποια περίεργα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ίσως σας βγαίνει ζήλια σε μια σχέση, ή και κάποια εμμονή με κάποιο άτομο. Προσπαθήστε γενικά να αποφύγετε τις συγκρίσεις αυτές τις μέρες με άλλους, με φίλους, με συνεργάτες. Επικεντρωθείτε σε σας και τις δικές σας προσωπικές σας φιλοδοξίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό κάνει ιδιαίτερα ζωντανές και πικάντικες τις συνομιλίες που μπορεί να έχετε είτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, είτε με κάποιο συνεργάτη σας. Αν υπήρχαν κάποια προβλήματα σε μια σχέση με κάποιο άτομο από το συγγενικό περιβάλλον καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση ή να κάνετε μια επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί πιο εύκολα θα μπορέσετε να βρείτε άκρη.