ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 16 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να κινείται στον Κριό σχηματίζοντας μόνο μια κύρια όψη, τη σύνοδο με τον Χείρωνα δημιουργώντας αίσθημα βιασύνης στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας.

Το σπουδαίο νέο της Τρίτης όμως, είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι τις 25/05/24 για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Μέρος της εύνοιας του θα λάβουν και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Από τώρα με μικρά βήματα μέχρι τον Μάιο του 2024 θα καταφέρετε να οικοδομήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σας και να προοδεύσετε κιόλας. Κατά τα άλλα σήμερα θα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα που κατέχουν σημαντική θέση στη ζωή σας είτε είναι σε προσωπικό επίπεδο σύντροφος και φίλοι, είτε με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας περισσότερο άγχος για τις υποχρεώσεις σας αλλά και κάποια εμπόδια ίσως στη δράση σας τις απογευματινές ώρες. Την τελευταία φορά που ο Δίας ήταν στο ζώδιο σας ήταν 12 χρόνια πριν κι από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν και πολύ περισσότερα σας δυσκόλεψαν. Σήμερα όμως επιστρέφει στο ζώδιό σας κι αυτό αν μη τι άλλο είναι λόγος για να χαίρεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κάποιοι μπορεί να σας σκέφτονται πολύ θετικά από δω και κάτω και να θέλουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ένα στόχο σας. Εξαιρετική η βοήθεια του Δία και σε ό,τι αφορά την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Κατά τα άλλα σήμερα θα είστε λίγο «όπου φυσάει ο άνεμος πάω» καθώς θα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με πολλούς αλλά και να ακολουθήσετε δραστηριότητες που θα σας προτείνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από σήμερα κιόλας ο Δίας στον Ταύρο μέσα στον τομέα που κυβερνά τους στόχους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία θα σας βάλει σε ένα καινούριο μονοπάτι αναζητήσεων. Κατά τα άλλα η μέρα σας βρίσκει με διάθεση να μαζέψετε τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες έχετε.

ΛΕΩΝ

Τώρα που ο Δίας περνά στον Ταύρο είναι η στιγμή για να εφαρμόσετε ό,τι μάθατε και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας με κάθε τρόπο. Μέχρι το απόγευμα σήμερα οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι πολλές και σε διάφορα μέτωπα τόσο στην δουλειά όσο και στο σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Δίας από τον Ταύρο θα δώσει ώθηση στους στόχους σας, θα ξυπνήσει μέσα σας το πνεύμα της περιπέτειας και της αναζήτησης και θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε περισσότερο ώστε να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας. Κατά τα άλλα η Σελήνη στον Κριό σήμερα όλη μέρα στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά, τα επαγγελματικά και τις πρακτικές υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα γίνετε πιο επιλεκτικοί και θα ψάχνετε τα πράγματα σε βάθος ενώ και συναισθηματικά θα αφοσιωθείτε περισσότερο στη σχέση σας προσπαθώντας να σχετιστείτε σε ένα βαθύτερο ψυχικό επίπεδο. Προτεραιότητα πλέον γίνεται η σταθερότητα συναισθημάτων και οικονομικών συνθηκών. Ο Δίας θα βοηθήσει να τα πάτε και στα δύο καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συνεργασία και γενικότερα οι συνέργειες με άλλους είναι αυτό που θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας και θα σας επιτρέψει να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο. Όμως αυτή η θέση του Δία στον Ταύρο μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει οφέλη και για την ερωτική σας ζωή. Είτε με ένα σημαντικό νέο έρωτα, είτε με μια απόφαση για μια πιο ισχυρή δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε σοβαρά με τις προοπτικές των επαγγελματικών σας αλλά και το χτίσιμο μιας πιο δυνατής και ανθεκτικής φυσικής κατάστασης. Ονειρευτείτε την ιδανική δουλειά, τους συνεργάτες που θα θέλατε να σας περιβάλλουν, ονειρευτείτε ακόμη το ιδανικό σώμα και ξεκινήστε με μικρά και σταθερά βήματα να πραγματοποιείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας περνά στον φιλικό σας Ταύρο ενεργοποιώντας τον τομέα της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, του έρωτα, των χόμπι και των πραγμάτων που σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη για τη ζωή. Φυσικά για κάποιους, η χαρά όλη μπορεί να αφορά την απόκτηση ενός απογόνου. Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία την οποία θα αντιληφθείτε σταδιακά καθώς θα ξετυλίγεται το επόμενο διάστημα και μέχρι τον Μάιο του 2024.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Τρίτη είναι μια απαιτητική μέρα με αρκετές υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους, αλλά και ευκαιρίες για περισσότερες συζητήσεις και επαφές. Προσέξτε όμως τους υψηλούς τόνους τις απογευματινές ώρες. Ίσως το επόμενο διάστημα αποφασίσετε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή κάποιες επισκευές ή ακόμη να πάρετε απόφαση να μετακομίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τώρα και μέχρι το τέλος Μαΐου 2024, ο Δίας θα ενισχύσει με κάθε τρόπο το επικοινωνιακό σας στυλ, θα σας ενθαρρύνει να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, να πειραματιστείτε σε νέα επαγγελματικά πεδία, να προωθήσετε τη δουλειά ή τα ταλέντα σας.