ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ήδη από σήμερα όμως αρχίζει να επηρεάζει πιο έντονα η επερχόμενη Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή με ωροσκόπο σ’ αυτά τα ζώδια, μπορεί ήδη από σήμερα να νιώθετε πιο πιεσμένοι και ίσως να μην ελέγχετε και τα νεύρα σας.

Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, σε μια θέση που της ταιριάζει ιδιαίτερα και είναι βοηθητική με τις όψεις της προς την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα κάνοντας μας πιο συγκεντρωμένους στους στόχους μας και πιο πειθαρχημένους στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Μέχρι το απόγευμα, η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Η επιρροή της από το ζώδιο των Διδύμων που θα περάσει είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή την διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους μέχρι τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει πιο παραγωγικές όψεις και θα μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Από το απόγευμα και έπειτα είστε σε μια διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Από το βράδυ κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ξαναβρίσκετε την «σπίθα» στο βλέμμα και ψάχνετε την ιδανική παρέα για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Μάλιστα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από το βράδυ κι έπειτα και καθώς η σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νοιώθετε μεγαλύτερη κούραση.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στην δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα. Όμως από το βραδάκι η διάθεση αλλάζει και η Σελήνη στους Διδύμους ελαφραίνει την ατμόσφαιρα παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με πιο διασκεδαστικά πράγματα και κυρίως τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι το βράδυ που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ταύρο. Έτσι με λιγότερο άγχος και κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας διασκεδάζουν.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας απασχολούν αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα πριν η Σελήνη περάσει σε φάση κενής πορείας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η σελήνη στους Διδύμους από το βράδυ κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες. Επειδή το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους στον ίδιο τομέα προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί από σήμερα να αρχίσετε να νιώθετε την επιρροή της Πανσελήνου που σχηματίζεται το Σαββατοκύριακο. Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, σας απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας της δουλειάς και της υγείας αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Θέματα παιδιών, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση αλλά προσέξτε γιατί είστε επιρρεπείς σε χειρισμούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας ή την άλλη πλευρά αυτό το παιχνίδι ελέγχου και προσπαθήστε να απέχετε συνειδητά αν είστε γεννημένοι από τις 15 ως τις 18/1.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Από το βράδυ που η σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερα κέφια.

ΙΧΘΥΕΣ:

Από το βράδυ κι έπειτα που η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και την φροντίδα σας. Από την άλλη δεν είναι κακή ιδέα να κανονίσετε κάτι με το σύντροφο σας ή κάποιο φίλο-η και να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η τυχερή Πανσέληνος στις 19/12/2021;

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει