ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μοναδική όψη της Σελήνης σήμερα, είναι το εξάγωνο προς τον Κρόνο στους Ιχθύς. Στον Αιγόκερω, το ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος, η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιαστούμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας μας.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει και μάλιστα ίσως και εντελώς ξαφνικά, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεσή σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να κάνετε μια καλή οργάνωση και για το υπόλοιπο της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από ένα ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας ή αν πρέπει να υπογράψετε κάποια οικονομική συμφωνία ή να κάνετε έναν διακανονισμό, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Θα έχετε λιγότερη σύγχυση και περισσότερη αποφασιστικότητα και στα θέματα των επαγγελματικών και της κατεύθυνσης της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια έντονη ημέρα είτε στη δουλειά είτε ακόμη και για τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Από όλες τις ημέρες της εβδομάδας όμως είναι και η πιο σταθερή αν θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης ή να ρίξετε μια ιδέα που μπορεί να ενθουσιάσει τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Είναι ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και διατροφικά και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στη δουλειά. Αν θέλετε να συζητήσετε για μια αλλαγή σε ό,τι αφορά τη δουλειά ή θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον προϊστάμενο, πελάτη, συνεργάτη η μέρα προσφέρεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη ξεκινά με μια φιλική προς το ζώδιό σας Σελήνη στον Αιγόκερω, εξαιρετικά βοηθητική για να είστε πιο πρακτικοί, να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας αλλά μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο με τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα είναι βοηθητικό για θέματα που αφορούν σε διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς και επαγγελματικές τακτοποιήσεις. Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στο χώρο σας είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι η πιο πρακτική και γειωμένη ημέρα της εβδομάδας αν έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα και προς αυτή την κατεύθυνση να την εκμεταλλευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η πιο σταθερή και αξιόπιστη από όλες τις ημέρες που μπορείτε να προσεγγίσετε πιο πρακτικά και αποτελεσματικά τα θέματα σας. Κουραστική μεν αφού επωμίζεστε με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά και παραγωγική γιατί η δουλειά θα αποδώσει καρπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Επειδή στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε μια ιδιαίτερα έντονη και θυμωμένη όψη, τη σύνοδο του Ήλιου προς τον Άρη εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο τη σημερινή μέρα που είναι αρκετά πιο σταθερή και σας δίνει πιο θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί το πρόγραμμά σας να είναι ασφυκτικά γεμάτο με υποχρεώσεις σήμερα και να μην προλαβαίνετε να χαλαρώσετε στις ώρες της δουλειάς. Σήμερα ακόμη μπορεί να έχετε κάποια εξέλιξη και σε ένα οικογενειακό ζήτημα. Καθώς στο τέλος της εβδομάδας θα είναι λίγο πιο «άγρια» τα πράγματα με τη σύνοδο Ήλιου – Άρη φροντίστε τα πολύ δύσκολα να τα βάλετε σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πέμπτη φιλοξενεί τη Σελήνη στον Αιγόκερω που είναι ιδιαίτερα μάλιστα βοηθητική για τους ημερήσιους στόχους σας για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα της εβδομάδας σε πρακτικά κυρίως θέματα, να συνεργαστείτε με τους άλλους ή να έχετε επαφές με κάποια φιλικά σας πρόσωπα ή και συνεργάτες.