ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 16 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Στην πρώτη γραμμή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, από Κυριακή μέχρι την Τρίτη αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και προσπαθήστε να μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά.

Η Κυριακή είναι λίγο πιο «βαριά» σαν μέρα με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα βοηθά να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις και να έρθουμε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τις σχέσεις μας. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα ή να δεχτούμε χειριστικές συμπεριφορές.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αν νιώθετε ότι κάποιος τομέας στην ζωή σας δεν είναι τόσο τακτοποιημένος όσο θα θέλατε. Για κάποιους μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα. Μπορεί να νιώθετε ότι η καθημερινότητα πνίγει τις δημιουργικές σας τάσεις και δεν σας επιτρέπεται να έχετε ελευθερία στις κινήσεις σας. Η τάση σας θα είναι να σκέφτεστε επίμονα το πρόβλημα σας ή να νιώθετε ανήσυχοι εξαιτίας του και να μην μπορείτε να χαρείτε τις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα, μπορεί να νιώθετε ότι σας «βασανίζουν». Ιδιαίτερα αν συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους. Γενικά η μέρα ευνοεί τις εμμονές και τα κολλήματα  ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, οπότε μην μεγεθύνετε τις φοβίες και το άγχος σας και κυρίως αποφύγετε να τα μεταδίδετε και στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αν νιώθετε ότι κάποιος τομέας στην ζωή σας δεν είναι τόσο τακτοποιημένος όσο θα θέλατε. Για κάποιους μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα. Μπορεί να νιώθετε ότι η καθημερινότητα πνίγει τις δημιουργικές σας τάσεις και δεν σας επιτρέπεται να έχετε ελευθερία στις κινήσεις σας. Η τάση σας θα είναι να  σκέφτεστε επίμονα το πρόβλημα σας ή να νιώθετε ανήσυχοι εξαιτίας του και να μην μπορείτε να χαρείτε τις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα , προσπαθήστε να μην κολλάτε σε πράγματα ή σε λόγια. Δείτε αυτό που λέμε την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Το να αναλωθείτε σε μικρότητες ή να παίξετε το παιχνίδι άλλων που θέλουν με το ζόρι να σας περάσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους δεν οδηγεί πουθενά. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο. Με ελιγμό και χάρη ασχοληθείτε μόνο με τις δικές σας προτεραιότητες!

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Χαλαρώστε λίγο. Μην κάνετε ασφυκτικά προγράμματα για την Κυριακή και δείτε πως θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Η Κυριακή είναι επίσης μια μέρα με έμφαση τόσο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, όσο και στα επαγγελματικά. Μάλιστα θα μπορούσατε να κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες. Να κάνετε μια καλή προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα. Αρκεί να μην σας πιάσουν φοβίες, εμμονές, υπέρμετρο άγχος και δεν ξέρετε πως να το διαχειριστείτε επηρεάζοντας έτσι, την καλή σας απόδοση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή πραγματοποιείται η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα και κάπως σας ζορίζει ψυχολογικά. Όχι ότι απαραίτητα πρέπει να συμβεί κάτι δύσκολο για να είστε αγχωμένοι. Απλά η τάση σας θα είναι να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό για ό,τι γίνεται στην προσωπική σας ζωή. Ή να κολλάτε και με πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος ή αγωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας. Αυτό δεν σας αφήνει να νιώθετε χαλαροί ή να απολαμβάνετε και τις άλλες δραστηριότητες σας. Παρόλα αυτά, αν το άγχος είναι παραγωγικό και λειτουργεί σαν μοχλός πίεσης για να εξελίσσεστε και να γίνεστε καλύτεροι, τότε μπορεί να είναι μέχρι και βοηθητικό. Αν όμως σας καθηλώνει τότε θα πρέπει να βρείτε τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε χειριστικές συμπεριφορές. Μείνετε μακριά από τοξικά άτομα που σας ταλαιπωρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η όψη Ήλιου – Πλούτωνα είναι λίγο πιο έντονη. Επηρεάζει ιδιαίτερα τον τρόπο που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε. Από την άλλη ίσως έχετε πολλές υποχρεώσεις στην αρχή της εβδομάδας. Αυτό σας δημιουργεί άγχος ή και φόβο ότι μπορεί να μην τα προλάβετε όλα. Από το να αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανιέται σε δαιδαλώδεις διαδρομές είναι καλύτερα να εξερευνήσετε τι είναι αυτό που σας φέρνει σε αυτή την κατάσταση και να δείτε πως θα το καταπολεμήσετε πρακτικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Αλλά προτιμήστε ειδικά την Κυριακή να μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Την Κυριακή ίσως υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για την πορεία της καριέρας ή των οικονομικών σας. Από την άλλη μπορεί κι εσείς να ταλαιπωρείτε τον εγκέφαλο σας με τα άγχη σας. Επειδή δεν πρόκειται άμεσα να σας δοθούν απαντήσεις σε αυτά που θέλετε μην ταλαιπωρείτε περισσότερο τον εαυτό σας αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια και κάνοντας αρνητικές σκέψεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη συνόδου Ήλιου– Πλούτωνα ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα, ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα, που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή προσπαθούν να σας χειριστούν. Από την άλλη, μπορεί εσείς οι ίδιοι να έχετε ένα πιεστικό θέμα που μπορεί να αφορά και στο παρελθόν, το οποίο τριβελίζει στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε πολύ καθαρά αυτά που θέλετε να κάνετε. Επειδή οι εμμονές και οι φόβοι θεριεύουν με την όψη αυτή ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσπαθήστε να μην τους δίνετε τροφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα, μπορεί να παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα σε σχέση με το σύνηθες, όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, να αποσπάται η προσοχή σας από το πρόβλημα και μετά πιο ήρεμοι και με πιο καθαρό μυαλό επανέρχεστε στο όποιο θέμα αντιμετωπίζετε.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή με την όψη Ήλιου – Πλούτωνα αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους. Κυρίως με συνεργάτες ή  φίλους. Προσοχή χρειάζεται και με το σύντροφό σας ή άτομα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε με κοινούς στόχους. Κάτι στην επικοινωνία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργεί αγανάκτηση, θυμό ή και αρνητικές σκέψεις. Θα πρότεινα γενικώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Εκτός αν είστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν ακούσετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κάνετε έναν Αιγόκερω να σας ερωτευτεί

Πώς συμπεριφέρονται τα 12 ζώδια στις σεξουαλικές σχέσεις της μιας βραδιάς;

Πότε θα έχουμε ανάδρομους πλανήτες το 2022;