ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Παρασκευή, φιλοξενεί μια όψη έντασης η οποία μπορεί να οδηγήσει, αν δεν είμαστε προσεκτικοί στους χειρισμούς μας σε καυγάδες και τσακωμούς. Η κύρια όψη είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Άρη στους Διδύμους. Πολλές φορές μια όψη έντασης μπορεί να βγει και σε έναν έρωτα. Θέλει όμως πολλή προσοχή όταν πάμε να κινήσουμε τα στάσιμα ύδατα στις σχέσεις μας, για να μην δημιουργήσουμε τσουνάμι.

Δεν είναι μία από τις μέρες που ευνοείται ο πολιτισμένος διάλογος. Οπότε αν νιώσετε ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει είναι προτιμότερο να επιλέξετε την υποχώρηση και όταν οι συνθήκες είναι καταλληλοτερες ξαναπιάνετε το θέμα από την αρχή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα έχουμε το απαιτητικό τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Άρης από τον τομέα επικοινωνίας με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Η όψη αυτή δυναμιτίζει τη μέρα και προκαλεί τάσεις εκνευρισμού, παρόρμησης, τσακωμών και βιασύνης. Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις κυρίως στο χώρο εργασίας, περιφρουρήστε την υγεία σας και προσέξτε πολύ αν οδηγείτε. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και με άτομα που δεν γνωρίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή και τα παιδιά. Επειδή υπάρχει τάση για εκνευρισμό και παρορμητικές αντιδράσεις κοιτάξτε πώς θα ελέγξετε την συμπεριφορά σας. Αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά γιατί δεν θα βγουν κάπου και θα σας εκνευρίσουν. Από αύριο θα μπορείτε να ελιχθείτε και να διαπραγματευτείτε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από το ζώδιο σας, δημιουργεί όψη έντασης με την Αφροδίτη κι έτσι μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα. Αν πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τον σύντροφο ή την οικογένεια σας μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει. Επειδή ταυτόχρονα με αυτές τις όψεις θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και η Σελήνη θα νιώθετε πολύ πιο κυκλοθυμικοί. Εννοείται ότι δεν είναι κακό να δείξετε στους άλλους τα παράπονα σας. Απλά όλο αυτό δεν πρέπει να γίνει με θυμό και με ένταση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη, δημιουργεί όψη έντασης με τον Άρη σήμερα στήνοντας ένα σκηνικό ίσως και παρασκηνιακού πολέμου γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο σε αυτά που λέτε στους άλλους αλλά και στον τρόπο που τα λέτε. Αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά ή τις φήμες. Είναι μια δύσκολη μέρα και για τις ερωτικές σχέσεις. Δώστε τόπο στην οργή αν υπάρχουν άνθρωποι που σας εκνευρίζουν και εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ

Η έμφαση σήμερα είναι στα οικονομικά και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις γι’ αυτά τα ζητήματα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα ή μια αύξηση, ενώ μπορεί να έχετε διαφωνίες με το σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τη διαχείριση των οικονομικών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιο συνεργάτη. Επειδή μπορεί να είστε «χείμαρροι» στα λόγια και μάλιστα με επιθετική προσέγγιση ίσως οδηγηθείτε σε τσακωμούς ή ρήξεις,

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρασκευή, είναι από τις επιβαρυμένες ημέρες της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο σας τετραγωνίζει τον Άρη και δημιουργεί συνθήκες ανάφλεξης στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα. Πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε λίγο για να πάρετε ψύχραιμες αποφάσεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη σήμερα μπορεί να σας κάνει να «βράζετε» και να είστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης ίσως στο χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Μη δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει. Είναι καλύτερα να αδιαφορήσετε. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να προσπαθήσετε να επιβάλλετε το δικό σας τρόπο δράσης. Από αύριο τα πράγματα θα είναι σαφώς υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια απαιτητική όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με την Αφροδίτη στην Παρθένο σήμερα δίνει ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στη μέρα. Αποφύγετε σήμερα να μαλώσετε για οικονομικά θέματα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε το δίκιο σας. Προσέξτε σε μετακινήσεις, στην οδήγηση και στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. Δύσκολη μέρα και για τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή είναι από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας καθώς ο Άρης από τους Διδύμους τετραγωνίζει την Αφροδίτη στην Παρθένο. Θα υπάρχει από το πρωί ένα κλίμα έντασης στο χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού και για να αποκλιμακωθεί χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο αλλά μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση σήμερα είναι μάλλον απίθανο και να το βρείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη κονταροχτυπιέται σήμερα με τον Άρη, δημιουργώντας μια «εύφλεκτη» κατάσταση τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στις σχέσεις σας. Σημαντικό είναι να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Παρασκευή θα σας δυσκολέψει αρκετά με την απαιτητική όψη του Άρη με την Αφροδίτη. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά που μπορεί να γίνουν αφορμή για τσακωμούς, έντονες συζητήσεις ή και ρήξεις. Θα σας πρότεινα αν είναι στο χέρι σας να τις αποφύγετε σήμερα. Για κάποιους αυτή η ένταση μπορεί να αφορά και μια ερωτική σχέση αλλά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Απαιτητική και έντονη η Παρασκευή και χρειάζεται να αξιοποιήσετε την ψυχραιμία και υπομονή σας, απέναντι στα θέματα που προκύπτουν και να ελιχθείτε με χάρη στα εμπόδια. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και την φροντίδα που θέλετε, ενώ σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά και μην πιέζετε τις καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/09/2022 – 18/09/2022

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 09/09/2022 – 23/09/2022: Τι να περιμένουμε;