ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα θα είναι διανθισμένη με απρόοπτα κυρίως για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να δείχνουμε περισσότερη ενσυναίσθηση και ευαισθησία στα συναισθήματα των άλλων γιατί εύκολα μπορεί να παρεξηγηθούμε.

Η εβδομάδα μπαίνει μάλλον επεισοδιακά καθώς σήμερα η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μια πλειάδα δύσκολων όψεων που δημιουργούν απρόοπτα. Από σήμερα και μέχρι αύριο Τρίτη σχηματίζονται κάποιες από τις πιο απαιτητικές όψεις της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Για σας η Σελήνη στον Σκορπιό με τις όψεις που κάνει προς τον Ουρανό και την Αφροδίτη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική, φιλική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή της σχέσης και να πρέπει να αναθεωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Η μέρα χρειάζεται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, η μέρα είναι μια χαρά αν δεν φοβάστε να κοπιάσετε και να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο.

ΛΕΩΝ

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να χειροτερέψουν μια κατάσταση. Σιγά σιγά όσο πλησιάζουμε προς το μέσον της εβδομάδας τα πράγματα θα ελαφρύνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την Πέμπτη μπορεί να βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση. Σήμερα ας είστε πιο προσεκτικοί και στην επικοινωνία με συνεργάτες. Μπορεί να έχετε μια αρνητική στάση απέναντι στους άλλους ή να φέρνετε την καταστροφή για ψύλλου πήδημα.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

H σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε με το τετράγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη. Αφήστε το καλύτερα μετά την Τετάρτη που έχει πιο θετικές όψεις. Σήμερα πιθανώς να δίνετε περισσότερη σημασία σε αυτά που λένε οι άλλοι και μπορεί να αντιμετωπίσετε διαφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας. Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι δεν περνά εύκολα. Κρατήστε το για μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους όπως ας πούμε από την Τετάρτη κι έπειτα που έχει θετικότερες όψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα μπορεί να κρύβει λίγη απογοήτευση αγαπητοί Τοξότες, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε ή ένα όραμα για τη δουλειά. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς σκέπτεστε ή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας μπορεί να έχει επιρροή στις στενές σας σχέσεις ερωτικές ή φιλικές αλλά και στα οικονομικά. Τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί μια ερωτική ή φιλική σχέση να παίρνει μια διαφορετική τροπή ή ακόμη να υπάρχει μια περίεργη κατάσταση με ένα συνεργάτη. Αυτό δεν αφορά μόνο την άλλη πλευρά αλλά και σας. Μπορεί εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία για ένα τέλος ή για μια πιο χαλαρή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι ίσως δεν αναγνωρίζουν την σκληρή δουλειά που κάνετε ή δεν θέλουν ίσως να σας δώσουν τα εύσημα για ό,τι προσφέρετε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να τα δίνετε εσείς στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και να αντιδράσετε παρορμητικά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό που ναι μεν είναι μια φιλική θέση προς το ζώδιο σας όμως στη διάρκεια της μέρας σχηματίζει αντίξοες όψεις προς τον Ουρανό και την Αφροδίτη και δημιουργεί απρόοπτα. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στην λεπτομέρεια ώστε να προσαρμοστείτε σε ό,τι κι αν προκύπτει.