ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 15 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα έχουμε το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα μια βοηθητική όψη με έμφαση στη δημιουργικότητα και το συναίσθημα. Η όψη αυτή μας κάνει και πιο ευαίσθητους, ενώ είμαστε πιο πρόθυμοι να ακούσουμε την καρδιά μας.

Ο Ερμής τερματίζει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο και γυρίζει ορθός παραμένοντας μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου στο ζώδιο του Ταύρου.

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη προς τον Ποσειδώνα ίσως ανασύρεται τώρα από το παρελθόν ένα ζήτημα που αφορά είτε στην οικογένεια ή ακόμη και σε ένα ακίνητο και χρειάζεται να βρείτε μια λύση. Προσπαθήστε όμως να μην βιάζεστε. Όλα θα επιλυθούν στην ώρα τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κι έτσι σιγά σιγά το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται, οι σχέσεις σας να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα και τα επαγγελματικά σας σχέδια να βρίσκουν περισσότερη ανταπόκριση. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται σήμερα υπερτονίζει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα στην έκφραση σας και την επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι τα έξοδα σας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα, κυρίως σε ό,τι αφορά παρελθοντικές υποθέσεις. Μπορεί τώρα να χρειαστεί να ξαναδείτε μια παλιότερη συμφωνία ή να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις ή αλλαγές σε έναν διακανονισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα σας ανεφοδιάζει με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και στους στόχους σας. Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και πολλά από όσα καθυστερούσαν, σας εκνεύριζαν ή σας άγχωναν είτε σε θέματα συλλογικής δουλειάς, επίτευξης των στόχων σας, φιλικών κι επαγγελματικών σχέσεων θα αρχίσουν να εξελίσσονται με ένα καλύτερο ρυθμό.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και μην αφήνετε κανένα να διαταράξει τη ζεν στάση σας σήμερα. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον είτε της δουλειάς είτε των σπουδών μπορούν να πάνε καλύτερα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να αναπολείτε κάποιες στιγμές του παρελθόντος ή μπορεί να έχετε επαφές με κάποιο πρόσωπο από το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον που είχατε χαθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο με το οποίο συζητάτε πιο σοβαρά και πιο βαθιά θέματα και δεν περιορίζεστε στην επιφάνεια «του πως περνάτε στην καθημερινότητα σας» απλά. Το τρίγωνο του Άρη από τον τομέα των φίλων και των συνεργατών θα σας βοηθήσει να έχετε πιο ουσιαστικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σας κάνει πιο επινοητικούς και δίνει φτερά στη φαντασία σας. Αν ψάχνετε μια ιδανική εργασία που να σας αποφέρει και οικονομικά, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Από σήμερα γυρίζει ορθός και ο Ερμής που το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σας προβλημάτισε με καθυστερήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία, στασιμότητα στις εξελίξεις που περιμένατε ή και δυσκολίες στις σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δευτέρα είναι για σας μια πιο «εσωτερική» ημέρα με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που λειτουργεί περισσότερο το ένστικτο σας. Δεν είναι ανάγκη να μοιραστείτε αν δεν το θέλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους. Από σήμερα σταματά και το βασανιστήριο του ανάδρομου Ερμή που επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα βοηθά να δείτε οικονομικά προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν και να βρείτε τρόπους να τα επιλύσετε. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγία για παλιότερες μέρες ή για παλιότερες σχέσεις. Από σήμερα που ο Ερμής σταματά να είναι ανάδρομος θα αποκαταστήσει σιγά σιγά την ηρεμία πνεύματος που έχετε ανάγκη και κυρίως σχέσεις με συνεργάτες, θέματα της δουλειάς ή και της υγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα για να εμπνεύσετε τους συνεργάτες σας ή για να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις για το πώς θα ενισχύσετε τη δουλειά σας. Από σήμερα που θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ερμής θα μπορείτε να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα γι’ αυτούς που απαρτίζουν το στενό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δίνει φτερά στη φαντασία σας και μπορεί να είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί με τη δουλειά σας. Από την άλλη, ίσως ψάχνετε μια δουλειά που να αξιοποιεί καλύτερα το ελεύθερο και δημιουργικό πνεύμα σας. Από σήμερα επιστρέφει κι ο Ερμής στην ορθή του πορεία βοηθώντας να εξελιχθούν με καλύτερη ροή τα πράγματα κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα, την φαντασία και υπερτονίζει και τη ρομαντική σας διάθεση. Από σήμερα γυρίζει ο Ερμής σε ορθή πορεία και τα πράγματα στην επικοινωνία θα αρχίζουν σιγά σιγά να αποκαθίστανται έτσι θα μπορέσετε να βγάλετε μια άκρη τόσο σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες όσο και στα επαγγελματικά.