ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από χθες και σήμερα συναντά τον Κρόνο και αργότερα τον Ουρανό. Αυτές οι όψεις ίσως μας προκαλούν μία ανησυχία τις πρωινές ώρες, καθώς και το πιο απίθανό σενάριο μπορεί να συμβεί. Τα συναισθήματα γίνεται δύσκολο να ελεγχθούν ενώ οι συνθήκες γύρω μας ίσως αλλάζουν.

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές, αλλά και οι υποχρεώσεις μας που μάς υπενθυμίζει η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο, έρχονται να αναστατώσουν το πρόγραμμα που είχαμε σχεδιάσει να ακολουθήσουμε σήμερα, γι’ αυτό όλα τα ζώδια πρέπει να φανούν ευέλικτα. Αλλιώς θα καταλήξουμε να γκρινιάζουμε.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Μην παραφορτώσετε το πρόγραμμά σας σήμερα καθώς η μέρα κρύβει εκπλήξεις που δεν έχετε υπολογίσει. Καλύτερα να βάλετε λιγότερους στόχους και να τους φέρετε εις πέρας όπως πρέπει, παρά πολλούς και να μείνουν ανολοκλήρωτοι. Θα σας απασχολήσουν επιπλέον τα οικονομικά σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ίσως νιώθετε να πνίγεστε σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει την αυτοέκφραση. Επικεντρωθείτε στο να σκέφτείτε μακροπρόθεσμα για την επαγγελματική πορεία και τους οικονομικούς στόχους σας. Δείτε κατά πόσο μπορείτε να γίνεται πιο προσαρμοστικοί, καθώς δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η διάθεσή σας σήμερα είναι περίεργη καθώς θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις που δεν περιμένατε από συναδέλφου και την οικογένειά σας. Ίσως ακόμα νιώθετε ανασφάλεια για καταστάσεις στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά σας. Μην ψάχνετε απαντήσεις σήμερα και πείτε όχι στην γκρίνια. Κοιτάξτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτά που έχετε σήμερα, όσο κι αν δεν σας ικανοποιούν πλήρως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι πρωινές ώρες ίσως περιλαμβάνουν ένταση και απροσδόκητες συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας που θα σας κάνουν να αισθανθείτε παράξενα ή σαν κάποιου είδους απειλή. Μην μεγαλώσετε το όποιο θέμα στο μυαλό σας και μην το πάρετε προσωπικά, αν δεν αφορά εσάς. Κρατήστε μυστικά κάποια ζητήματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Μία συμπεριφορά που δεν περιμένατε στη δουλειά ή στην οικογένειά σας, μία συνθήκη που αλλάζει στον χώρο εργασίας, ίσως διαταράξουν την προσοχή σας και σας δημιουργήσει άγχος σήμερα. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου θα χρειαστεί να γίνουν πιο προσαρμοστικοί σήμερα απέναντι σε αυτές τις εκπλήξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η αυτοπεποίθησή σας σήμερα είναι ενισχυμένη κι σας βοηθά να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Οι εκπλήξεις όμως που μπορεί να περιλαμβάνει ίσως σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Το πρόγραμμά σας επιβαρύνεται και με υποχρεώσεις που έρχονται από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Ο στόχος είναι να δείξετε ευελιξία και να μην χάσετε την καλή σας διάθεση.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στον Ταύρο εξαιτίας της συνόδου της με τον Ουρανό και του τετραγώνου με τον Κρόνο ίσως φέρει απρόοπτα στο πρόγραμμά σας. Ίσως κάποιος συνεργάτης ή ένα δικό σας πρόσωπο εμφανίσει ξαφνικά μία παράλλογη απαίτηση και σας εκνευρίσει. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα πρέπει να φανείτε εγκρατείς με τα έξοδά σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μεγαλύτερη ένταση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις φέρνει η Σελήνη που βρίσκεται όλη την ημέρα απέναντι από το ζώδιό σας. Ίσως υπάρξει μία ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σας, πράγμα που ίσως δημιουργήσει εκνευρισμό στον χώρο της δουλειάς. Ίσως δεν μπορέσετε να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε τα παραπάνω αλλά αν επικεντρωθείτε στη δουλειά και περιορίσετε τις επαφές σας ίσως τα πράγματα να κυλήσουν ανώδυνα.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Στο γεμάτο υποχρεώσεις πρόγραμμά σας προστίθενται ευθύνες που πιθανώς δεν είχατε υπολογίσει. Η Σελήνη στον Ταύρο σας προκαλέι να δέιτε πιο σοβαρά τα ζητήματα εργασίας και υγείας και ίσως χρειαστεί να βρείτε πρόσωπα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν και στους δύο αυτούς τομείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Σελήνη στον Ταύρο σας επιτρέπει να είστε ο πιο χαλαρός εαυτός σας, αλλά οι όψεις που σχηματίζει σήμερα ίσως σας ζορίσουν περισσότερο. Αντί να αναλάβετε όλες τις ευθύνες μόνοι σας, ίσως θα ήταν καλύτερα να βάλετε τα όριά σας κι ας αφήσετε κάποιον δυσαρεστημένο. Θέματα που αφορούν στα παιδιά ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τάση για ανησυχία σας δημιουργεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα στον χώρο της οικογένειας ή της εργασίας. Αν καταφέρετε να είστε πιο προσαρμοστικοί στις απρόοπτες αλλαγές, ίσως δυσκολευτείτε λιγότερο. Ακόμα κι αν η διάθεσή σας δεν είναι η καλύτερη, η σημερινή είναι μία αποδοτική και παραγωγική ημέρα.

ΙΧΘΥΕΣ:

Ένα τηλεφώνημα, ένα email ή ακόμα και μία πληροφορία που θα έρθει στα αυτιά σας θα σας εκπλήξει σήμερα, κάνοντάς σας να αλλάξετε το πρόγραμμα της μέρας σας. Η ημέρα περιλαμβάνει έντονη πνευματική ανησυχία και θα θέλετε να την εκμεταλλευτείτε για να ζήσετε διαφορετικές εμπειρίες, αλλά προσπαθήστε να συγκρατηθείτε γιατί το απόγευμα θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε σε κάποια επαγγελματικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/12/2021 – 19/12/2021

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει