ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους το μεσημέρι και θα έχουμε δεύτερες σκέψεις ή ακόμη και αμφιβολίες γι’ αυτά που σκεφτόμαστε.

Ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης δίνοντας μια πιο επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα. Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, το σώμα μας.

ΚΡΙΟΣ

Φτιάξτε από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δε θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη το μεσημέρι μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Γενικώς τα οικονομικά θα είναι πηγή άγχους ακόμη κι αν δεν σας ζορίζουν τώρα σε σχέση με το άμεσο μέλλον. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές τη νέα χρονιά που ο Άρης θα γυρίσει ορθόδρομος στο ζώδιο σας. Ακόμη σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής σάς προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη το μεσημέρι, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε επιβαλλόμενες αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας ας πούμε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά, μη σας καταβάλλει το άγχος και οι φόβοι και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας.

ΛΕΩΝ

H Σελήνη στην Παρθένο σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καθώς μια από τις κύριες όψεις της ημέρας είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη ίσως είναι καλύτερη ιδέα να αποφύγετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας για το τι μπορεί να κάνουν καλύτερα οι άλλοι αν δεν θέλετε να εισπράξετε κι εσείς οι ίδιοι κριτική που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας αλλά και με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις στο χώρο εργασίας. Από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους το μεσημέρι της Πέμπτης και μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα και οι αντιδράσεις σας στις σχέσεις να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. Αν νιώθετε μπλοκαρισμένοι ειδικά σε θέματα επαγγελματικά η συμβουλή κάποιου φίλου ή ενός ειδικού στο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να δείτε τα πράγματα με άλλη προοπτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ. και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για αργότερα. Ακόμη σήμερα με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν την βοήθεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα έκρυθμο και νευρικό κλίμα στο σπίτι ή την εργασία σας.