ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 15 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τις περισσότερες ώρες του Σαββάτου, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε φάση κενής πορείας από τις 04:21 τα ξημερώματα μέχρι αργά το απόγευμα στις 18:11 που θα περάσει στον Καρκίνο. Είναι μια μέρα που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.

Όμως θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων μπορεί να μας δυσκολέψουν ή να μην γίνεται η δουλειά μας τη στιγμή που θέλουμε. Να αντιμετωπίζουμε δηλαδή κάποια μικρά, αλλά εκνευριστικά εμπόδια που θα δοκιμάσουν το νευρικό μας σύστημα.  Από σήμερα γυρίζει τυπικά ανάδρομος και ο Ερμής στον Υδροχόο και όποτε η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους ή στην Παρθένο τα δυο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής οι επαφές και οι διαδρομές μας μπορεί να μας προβληματίζουν.

Με λίγη καλή διάθεση, χιούμορ και την απαραίτητη ευελιξία όλα θα πάνε καλά.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου η μέρα είναι κάπως πιο προφυλαγμένη. Σίγουρα μπορείτε να ελιχθείτε πιο εύκολα ανάμεσα στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύπτουν κυρίως σε σχέση με τις επαφές σας ή με τις μετακινήσεις σας εξαιτίας της κενής πορείας της Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή. Το βράδυ η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση. Πιθανώς και κουρασμένους ή ταλαιπωρημένους κι εκεί πρέπει να προσέξετε! Εύκολα μπορεί να εγκαταλείψετε τις καλές σας συνήθειες και να το ρίξετε στο φαγητό, τα γλυκά ή και το ποτό μπροστά από την τηλεόραση. Να καταστρέψετε την καλή σας διατροφή και μετά να νιώθετε και τύψεις. Μήπως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να μιλήσετε με ένα άνθρωπο που εμπιστεύεστε;

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Το Σάββατο είναι μια μέρα που παίζει παιχνίδια κυρίως στις επαφές σας με τους άλλους. Θα πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι και να δείχνετε όμως και αρκετή ενσυναίσθηση. Να μπαίνετε δηλαδή λίγο και στην θέση του άλλου είτε είναι ο σύντροφος σας, είτε οι συνεργάτες είτε ακόμη και τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να μην γίνεστε επικριτικοί χωρίς πρώτα να έχετε ακούσει και την άλλη πλευρά. Σιγουρευτείτε 100% ό,τι ένα λάθος δεν γίνεται από πρόθεση. Αν διαπιστώσετε το αντίθετο τότε μπορείτε να το επισημάνετε. Θέματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Ίσως όμως να μην καταφέρετε να βρείτε άκρη καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα σε φάση κενής πορείας και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από σήμερα. Το βράδυ του Σαββάτου είναι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό. Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με την παρέα σας κανονίζοντας μια έξοδο ή απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας ταινία ή μουσική.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε φάση κενής πορείας. Κάτι που δεν διευκολύνει πολύ να εξελιχθούν αυτά που σχεδιάζετε με ομαλό τρόπο. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και βασιστείτε περισσότερο στον αυτοσχεδιασμό της στιγμής παρά στην οργάνωση που έχετε κάνει. Από σήμερα βλέπετε γυρίζει ανάδρομος κι ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Υδροχόο. Καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο και να νιώσετε πίεση. Καλό θα ήταν γενικώς να είστε πιο συνετοί αυτές τις μέρες με τα οικονομικά σας. Να βρείτε τρόπους να κάνετε οικονομία. Κάποιες μικρά μαζέματα στην καθημερινότητα σας μπορεί να κάνουν την διαφορά στο τέλος του μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε στον δικό σας κόσμο και προσπαθείτε να είστε ψύχραιμοι με ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί το σώμα σας να είναι στο σπίτι ή τη δουλειά αλλά το μυαλό κάπου αλλού ίσως και σε κάποιο απροσδιόριστο τοπίο. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και επανέρχεστε από το σύννεφο. Θέλετε δεν θέλετε θα πατήσετε στην γη αφού θα υπάρχουν ρεαλιστικές ανάγκες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε. Επειδή οι επόμενες τρεις μέρες θα είναι αρκετά απαιτητικές για το ζώδιο σας προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Σαββατόβραδο και να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε με τη  Σελήνη από το ζώδιο σας που σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ:

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους δίνοντας μια πιο ευχάριστη νότα στις επαφές σας με τους άλλους. Βέβαια επειδή θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και ταυτόχρονα θα είναι η πρώτη μέρα με ανάδρομο Ερμή μη φανταστείτε ότι τα πράγματα θα ρέουν όπως τα έχετε οργανώσει στο μυαλό σας. Παρόλα αυτά και μερικές παρεκκλίσεις στο χρόνο δεν θα χαλάσουν την διάθεση σας. Καθώς η Σελήνη περνά στον Καρκίνο τις βραδινές ώρες προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε μόνο σε σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Χαλαρώστε λίγο. Μην κάνετε ασφυκτικά προγράμματα για την Κυριακή και δείτε πως θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε.

Παρθένος

Η πορεία της Σελήνης στους Διδύμους κάνει πιεστικό το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου. Με έμφαση κυρίως στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Είναι όμως από τις μέρες που τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Γι’ αυτό επιστρατεύσετε την επινοητικότητα σας και την υπομονή σας για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ακόμη μην επηρεάζεστε από τη μια ή την άλλη γνώμη συνεργατών γιατί θα βρεθείτε σε χαοτική κατάσταση χωρίς μάλιστα να υπάρχει και σοβαρός λόγος. Βλέπετε η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας τις περισσότερες ώρες και ο κυβερνήτης σας Ερμής ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Από το απόγευμα, μετά τις 18:11 που η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο, όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα. Επίσης να νιώσετε την στήριξη που μπορεί να σας προσφέρουν οι συνεργάτες και οι φίλοι σας.

ΖΥΓΟΣ:

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη είναι πιο βοηθητική από τους Διδύμους. Μολονότι όχι τόσο παραγωγική όσο θα θέλατε για να προχωρήσουν τα θέματα σας με τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Βλέπετε η Σελήνη θα είναι σε φάση κενής πορείας ενώ ταυτόχρονα θα αρχίσει και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες όμως στα θέματα του σπιτιού ή της δουλειάς. Βέβαια τα πράγματα θα τρέχουν και δεν θα έχετε την αίσθηση της στασιμότητας που υπάρχει από το πρωί. Προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες και μην φορτώνετε το αυριανό σας πρόγραμμα με πολλές υποχρεώσεις για να μην χάσετε τον έλεγχο.

Ζώδια Σήμερα – ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν το Σάββατο. Αλλά δύσκολα ίσως θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επιθετικοί ή καυστικοί  όμως και στην προσωπική σας ζωή αν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν. Τις βραδινές ώρες με την Σελήνη στον Καρκίνο, θα είστε πιο πολύ στο στοιχείο σας. Καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε το βράδυ για χαλαρές και διασκεδαστικές δραστηριότητες χωρίς πιέσεις και προγράμματα. Αύριο έρχεται μια πιο έντονη μέρα και πρέπει να είστε ξεκούραστοι και κεφάτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη απέναντι σας μέχρι νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, εξακολουθεί να σας κάνει την ζωή λίγο πιο δύσκολη. Όχι απαραίτητα με κάτι σοβαρό αλλά με μικρά εκνευριστικά πράγματα που προκύπτουν όταν κάτι που θέλετε δεν γίνεται την στιγμή που θέλετε ή όταν συναντάτε εμπόδια. Μην δώσετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει. Προχωρήστε αγέρωχοι και χωρίς να χάνετε το χιούμορ σας στις επόμενες δραστηριότητες σας. Βλέπετε η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και ξεκινά από σήμερα και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο.  Η Σελήνη στον Καρκίνο το βράδυ του Σαββάτου σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, ενδεχομένως και κάπως κουρασμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Σελήνη στους Διδύμους στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας κι έτσι μπορεί να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, εμπόδια στο να κάνετε την δουλειά σας όπως έχετε σχεδιάσει ή ακόμη και στις μετακινήσεις σας μπορεί να υπάρχουν κωλύματα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια πιο ουδέτερη Σελήνη για σας. Από το βράδυ που θα περάσει στον Καρκίνο όμως αρχίζει μεγαλύτερη πίεση η οποία μπορεί τις επόμενες τρεις μέρες να κορυφωθεί ακόμη περισσότερο. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο στην σχέση σας ή μπορεί με ένα συνεργάτη. Προσπαθήστε να το κάνετε όμως με ψυχραιμία και με αρκετή ενσυναίσθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Στο μεγαλύτερο μέρος του το Σάββατο δεν θα σας ζορίσει ιδιαίτερα. Η φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στους Διδύμους ακόμη και στα δύσκολα της, σας επιτρέπει να ελίσσεστε και να είστε πιο επινοητικοί. Βέβαια μην περιμένετε να κάνετε και τεράστια πρόοδο καθώς θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας ενώ ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Το βράδυ η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες και στα θέματα της δουλειάς. Επειδή το επόμενο τριήμερο προβλέπεται απαιτητικό και πιεστικό προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το βράδυ για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας

Ζώδια Σήμερα ΙΧΘΥΕΣ:

Ακόμη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει στον πλανήτη. Μέρος της φρενίτιδας φαίνεται ότι μπορεί να την απαντήσετε κι εσείς σήμερα στην καθημερινότητα σας είτε στην δουλειά είτε στο σπίτι. Η φάση κενής πορείας της Σελήνης δεν είναι πολύ βοηθητική για να σημειώσετε την πρόοδο που θέλετε αλλά δεν πειράζει αν πρόκειται για μια μέρα. Μάλιστα η συμβουλή μου θα ήταν αν μπορείτε να μην πιέσετε πολύ το πρόγραμμα σας το Σάββατο. Το βράδυ που η Σελήνη περνά στον Καρκίνο θα είστε σε καλύτερη διάθεση και θα νιώθετε πιο ικανοποιημένοι. Αξιοποιήστε λοιπόν τις βραδινές ώρες και για να ξεκουραστείτε και για να κάνετε πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σελήνη Κενή Πορείας 2022 

– Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος