ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από την Παρθένο μάς για τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αύριο τα ξημερώματα στο ζώδιο αυτό. Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με την οργάνωση, την τάξη, την πειθαρχία. Είναι η ιδανική θέση για να βάλουμε σε μια σειρά τα πάντα στην ζωή μας, ώστε να μη μας δημιουργούν άγχος.

Η Παρθένος κυβερνά επίσης το πεπτικό μας σύστημα. Μήπως πρέπει να βρούμε χρόνο να μαγειρεύουμε σπίτι πιο υγιεινά γεύματα; Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουμε έστω μισή ώρα τη μέρα για λίγη άσκηση; Κοιμόμαστε αρκετά; Όλα αυτά κι ό,τι άλλο σκεφτείτε που θα μπορούσε να σας δώσει μια πιο ευχάριστη και υγιεινή καθημερινότητα πρέπει να τα σκεφτούμε σήμερα και να οργανωθούμε.

ΚΡΙΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους και να πειθαρχήσετε. Το ίδιο ισχύει και στη δουλειά. Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Κάνετε όλα αυτά που συνήθως βαριέστε για να καθαρίσετε το τοπίο και να πέσετε με τα μούτρα σε όλα τα υπόλοιπα που σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ευνοούνται τόσο τα ερωτικά σας με αυτό το φεγγάρι, όσο και τα θέματα των παιδιών. Ακόμη το διάστημα είναι ευνοϊκό για να οργανώσετε καλύτερα κάποιο επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο πάνω στο οποίο θα δουλέψετε το επόμενο εξάμηνο. Οτιδήποτε σας συνεπαίρνει, σας δημιουργεί ενθουσιασμό και σας παθιάζει ευνοείται με αυτό το φεγγάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου, τόπου κατοικίας, σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας. Από την άλλη, ίσως σας βαραίνει μια κατάσταση σε κάποιες σχέσεις προσωπικές που νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε τη στήριξη που θα θέλατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό, να περάσετε από μια συνέντευξη, να γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο, να φτιάξετε τον δικό σας λογαριασμό σε ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ασχολείστε με πνευματική εργασία, γράφετε, είστε ομιλητές ενδεχομένως να υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

ΛΕΩΝ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα θέματα των οικονομικών σας καλύτερα, να τα οργανώσετε, να σκεφτείτε πώς θα βρείτε νέες πηγές εσόδων, πώς θα διαχειριστείτε τις ήδη υπάρχουσες. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να χρηματοδοτήσετε την ήδη υπάρχουσα, ίσως μπορέσετε να έχετε θετική εξέλιξη αν αποταθείτε σε ένα πιστωτικό ίδρυμα, τράπεζα κτλ. Μην σας πιάνει απογοήτευση αν άλλα περιμένατε και άλλα σας βρήκαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Επειδή τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά, καλό θα ήταν τώρα να θέσετε τους στόχους σας για το επόμενο εξάμηνο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και κάνοντας από τώρα την αρχή, σιγά σιγά να αρχίσετε να τους χτίζετε ώστε να υλοποιηθούν στην πορεία. Σκεφτείτε αφαιρετικά…τι ή ποιους πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας για να μείνει χώρος να έρθει το καινούργιο;

ΖΥΓΟΣ

Είναι η κατάλληλη Σελήνη για αποτοξίνωση, για να βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή, για να βρείτε επίσης εναλλακτικούς τρόπους να διώχνετε το άγχος που με τις δύσκολες επιρροές που δέχεται το ζώδιο σας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα του. Ξεκλέψτε μερικές ώρες ύπνου, χαλαρώστε την ώρα που πίνετε τον πρωινό σας καφέ, σταματήστε να τα βάζετε όλα μέσα στο μυαλό σας και να δημιουργείτε χάος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σάς καλεί να δείξετε ομαδικό πνεύμα και να εκμεταλλευτείτε, με την καλή έννοια, τη στήριξη που σας παρέχουν οι φίλοι, οι συνεργάτες σας ακόμη και οι άνθρωποι που αποτελούν τους διαδικτυακούς σας φίλους. Φυσικά αν έχετε και μια καλή ιδέα που θα μπορούσατε να την υλοποιήσετε με τη βοήθεια της τεχνολογίας είναι το κατάλληλο διάστημα να το κάνετε. Αρκεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες γιατί ως γνωστό, η Παρθένος είναι η λεπτολόγος του ζωδιακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο αυτές τις μέρες με όλα όσα πρέπει να κάνετε για επαγγελματικούς λόγους που μπορεί να παραμελήσετε λίγο τα θέματα της υγείας και της οικογένειας. Αυτό όμως είναι καλό να μη συμβαίνει γιατί ότι παραμελούμε το βρίσκουμε ως πρόβλημα στην πορεία μας. Έρχονται εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η αυριανή νέα Σελήνη στην Παρθένο ρίχνει φως μόνο στις αλήθειες στη ζωή σας. Είναι μια εποικοδομητική επιρροή ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα που αφορούν στις σπουδές, στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια και σας παροτρύνει να σκεφτείτε τι άλλο θα επιθυμούσατε να κάνετε ώστε να νιώθετε δημιουργικοί αλλά και να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό επαγγελματικό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας αυτή η Σελήνη σημαίνει ότι πρέπει να ανασκουμπωθείτε σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και να τα δείτε στη λεπτομέρεια τους. Βάλτε τα κάτω με εξαιρετική προσοχή και δείτε βήμα βήμα τι πρέπει να κάνετε για να περικόψετε ανώφελα έξοδα, να δείτε πως θα αξιοποιήσετε τους όποιους πόρους σας και πως θα βρείτε τρόπους τα χρέη σας να ξεφουσκώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Για σας θα είναι μια κουραστική μέρα αφού οι απαιτήσεις των άλλων (σύντροφος, συνεργάτες, φίλοι) θα αγγίζουν ταβάνι από την άλλη μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση στον ορίζοντα για μια νέα συνεργασία ή για να επισημοποιήσετε μια σχέση. Αν είστε μόνοι-ες και γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας φαίνεται ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να υπάρξει μια σταθερή σχέση ή συνεργασία στην ζωή σας.