ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 14 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Kοντά στις 05:30 το πρωί, έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δίνοντας μια αίσθηση έντασης τις πρωινές ώρες και μεγαλύτερη έμφαση σε αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα.

Η Τρίτη όμως, είναι σαφώς πιο άνετη μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό και σύνοδο με τον Ερμή στον Τοξότη όψεις που ευνοούν τις σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία μας με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανόν να σας απασχολήσει ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε πολύ πιο άνετοι ενώ το βραδάκι της Τρίτης προσφέρεται και για μια ρομαντική έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή βοηθά να οραματιστείτε καλύτερα το μέλλον. Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα όπως και η διαίσθηση σας. Κι αν αυτό που διαισθάνεστε είναι αλλαγές μην τις φοβηθείτε γιατί θα είναι μόνο για το καλό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς, της φυσικής σας κατάστασης αλλά και των οικονομικών μπορεί να έχουν αίσια κατάληξη με το εξάγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή μέρα για να συζητήσετε μετά το μεσημέρι το μέλλον κάποιας συνεργασίας ή για να συμφωνήσετε σε μια οικονομική διαπραγμάτευση. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου παρόλα αυτά ας είστε πιο προσεκτικοί τις πρωινές ώρες καθώς η επιρροή του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να απογοητεύεστε εύκολα ή να βλέπετε τα πράγματα αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχετε κάτι που χρειάζεται πολύωρη ενασχόληση προκειμένου να το ολοκληρώσετε δείτε μήπως το αναβάλλετε για μια άλλη μέρα ή να το μοιράσετε σε κομμάτια και να ασχοληθείτε περισσότερες μέρες αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ακόμη νοιαστείτε λίγο περισσότερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη αφορά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής για σας τους Λέοντες, οπότε κοιτάξτε μέσα σε όλα να κάνετε και πράγματα πιο δημιουργικά που σας ικανοποιούν. Από το μεσημέρι κι έπειτα, ευνοούνται οι βόλτες, οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, οι αγορές για τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να απολαύσετε μια παράσταση, μια ταινία ή μια συναυλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα προσπαθήστε να διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας από το μεσημέρι κι έπειτα. Υποχρεώσεις σε οικογενειακό ή οικονομικό επίπεδο μπορεί να σας αγχώνουν σήμερα τις πολύ πρωινές ώρες ή μπορεί να νιώθετε ζορισμένοι από μια κατάσταση στη δουλειά ή στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μια πιο ψύχραιμη Σελήνη και μάλιστα σε ωραία όψη προς την Αφροδίτη στο ζώδιο σας είναι μια μέρα για να πάρετε απόσταση από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου και να τα κρίνετε πιο αντικειμενικά και χωρίς μελοδραματισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε όψη με την Αφροδίτη στον Ζυγό όμως, μιλά για κάποιου είδους συμβιβασμό που πρέπει να κάνετε είτε για να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε είτε για να εξασφαλίσετε και λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε πράγματα που αγαπάτε να κάνετε ή στους ανθρώπους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν το προηγούμενο διάστημα ακούγατε πολλές και διαφορετικές απόψεις κι είχατε πάθει σύγχυση σε σχέση με το τι να επιλέξετε ή ποια κατεύθυνση να πάρετε σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να καθαρίσει το κεφάλι σας και να πάρετε την απόφαση που πρέπει. Η αυτοπεποίθησή σας άλλωστε θα βοηθήσει να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο με τα όποια πλάνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στον 12ο οίκο σας μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη να μιλήσετε για όλα αυτά που σας απασχολούν σε ένα έμπιστό σας πρόσωπο και να του αποκαλύψετε αυτά που σκέφτεστε ή νιώθετε. Αποφύγετε όμως με αυτή την όψη το κουτσομπολιό και να μοιραστείτε μυστικά άλλων με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Είναι μια κάπως παρασκηνιακή όψη για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι σας, ενώ θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε να τους δείτε χαλαρά το βραδάκι σε μια έξοδο. Έχετε ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων αλλά και συζητήσεις πιο χαλαρές με ανθρώπους που αγαπάτε και δεν έχετε την ευκαιρία να τους βλέπετε συχνά.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι στη δουλειά και να αντιλαμβάνεστε ότι με κάποιο τρόπο γι’ αυτή την κατάσταση μπορεί να έχετε φταίξει κι εσείς οι ίδιοι ειδικά αν είσαστε μονίμως πρόθυμοι να αναλάβετε όλο και περισσότερες ευθύνες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, προτρέποντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της καριέρας σας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών.