ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/1

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα και αύριο είναι μάλλον οι πιο μπερδεμένες μέρες της εβδομάδας, οπότε είναι καλύτερο να αντισταθούμε στα εύκολα συμπεράσματα και τις αποφάσεις που μπορεί να πάρουμε σε σύγχυση.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που ενισχύει το μπέρδεμα που νιώθουμε καθώς ο Ερμής παραμένει σε στάση. Ακόμα βρίσκεται απέναντι από τον Άρη με τον οποίο θα σχηματίσει αντίθεση μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προκαλώντας εκνευρισμούς τις βραδινές ώρες.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Αφιερώστε χρόνο κι ενέργεια στους ανθρώπους που σας εμπνέουν, που ανοίγουν τους ορίζοντές σας πνευματικά και που σας ωθούν να εξελιχθείτε. Αυτοί μπορεί να είναι φίλοι σας, συνεργάτες, μέντορες ή και τα αδέλφια σας. Τα μπερδέματα και οι καθυστερήσεις δεν λείπουν από τον τομέα της επικοινωνίας κι ίσως μία αίσθηση χάους να επικρατεί στο μυαλό σας. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας τα πράγματα θα δείξουν βελτίωση.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Ανασφάλεια και σύγχυση σε σχέση με τα οικονομικά και τα έσοδά σας, φέρνει η Σελήνη στους Ιχθύς. Καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος από αύριο, καλό θα ήταν να συγκρατηθείτε και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις σε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα και να μην επηρεαστείτε από φίλους ή γνωστούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Ερμής που ακόμα βρίσκεται σε στάση ίσως σας βρίσκουν κάπως προβληματισμένους με την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σας είτε σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας είτε στις σπουδές και τις σχέσεις σας. Μέσα σε αυτό το κλίμα ασάφειας καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Βάλτε πρακτικές προτεραιότητες στην καθημερινότητα και βεβαιωθείτε ότι θα τις τηρήσετε. Το βράδυ επικρατεί εκνευρισμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους και η διάθεσή σας είναι πεσμένη χωρίς ίσως κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Το άγχος σας ίσως αφορά τα επαγγελματικά ή την υγεία σας και σας καταβάλει περισσότερο. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, προσπαθήστε να τον φροντίσετε όσο μπορείτε και βάλτε εσάς και την υγεία σας σε προτεραιότητα.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η μέρα ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους. Κάποιος από αυτούς ίσως έχει μεγαλύτερη ανάγκη να σας μιλήσει ή χρειάζεται τη βοήθειά σας. Μην μπερδέψετε τα συναισθηματικά με τα χρήματα σήμερα καθώς κάτι τέτοιο μπορεί αν αποδειχθεί επικίνδυνο. Αυτή δεν είναι μέρα για οικονομικές αποφάσεις αλλά ούτε και για να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν στις σχέσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Δεύτερες σκέψεις για την καριέρα σας ή για μία συνεργασία προκαλεί το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα. Η επιρροή του Ερμή δεν είναι κατάλληλη για να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις επηρεασμένοι από μία στιγμή αμφιβολίας που μπορεί να βιώσετε ή εξαιτίας μίας πρότασης που μπορεί να προκύψει σήμερα ή αύριο.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

H Σελήνη στους Διδύμους σήμερα ευνοεί το να ανοίξετε τους πνευματικούς ορίζοντές σας, να κάνετε κάτι διαφορετικό και να ξεφύγετε από το ημερήσιο πρόγραμμά σας. Μειώστε όσο το δυνατόν τις προτεραιότητές σας για να αφοσιωθείτε με πάθος σε όσες κρατήσετε στην καθημερινότητα. Η στάση του Ερμή μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αποπροσανατολισμένοι γι’ αυτό είναι καλύτερα να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και νιώθετε ότι σας επηρεάζουν ξεφεύγοντας από τον έλεγχό σας, αλλά κι ένα άγχος για τα οικονομικά επηρεάζουν τη διάθεσή σας σήμερα. Ίσως να μην είναι κακή ιδέα να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ειδικό ή από κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε πολύ και θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε τις σκέψεις σας. Αποφύγετε τα παρορμητικά έξοδα σήμερα.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων. Οι άλλοι μοιάζουν πιο απαιτητικοί από εσάς αλλά κι εσείς νιώθετε εντονότερα την ανάγκη να αλληλεπιδράσετε μαζί τους. Προσοχή που και σε ποιον δίνετε την ενέργειά σας. Η βιασύνη από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη ή σε έλλειψη συγκέντρωσης ενώ οι εκνευρισμοί μοιάζουν αναπόφευκτοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η καθημερινότητα μπαίνει σε προτεραιότητα και χρειάζεται να οργανώσετε τον χρόνο σας για να μην αμελήσετε τις ανάγκες του σώματος και του πνεύματός σας. Η στάση του Ερμή που γυρνά αύριο σε ανάδρομη πορεία ίσως να δημιουργεί αμφιβολίες για την πορεία της καριέρας και για τα οικονομικά σας, οπότε μην βιάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ζητήματα που αφορούν τα προσωπικά σας, την διασκέδαση και τα παιδιά ευνοεί η θέση της Σελήνης για σας. Θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή σε οικονομικά ζητήματα. Καλό είναι επίσης να μην εμπιστευθείτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά για να διαχειριστούν οικονομικά θέματα και αποφύγετε τον δανεισμό ή τις επενδύσεις. Προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας

ΙΧΘΥΕΣ:

Η ενέργειά σας μοιράζεται ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια ή το σπίτι σας. Η σημερινή ημέρα είναι πιεστική και στους δύο αυτούς τομείς στους οποίους βιώνεται ένα αίσθημα σύγχυσης. Προσοχή καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι παρεξηγήσεων ή ακόμα και αυταπάτης. Φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές σας και αφήστε τις τελεσίδικες αποφάσεις για επόμενες μέρες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/01/2022 – 16/01/2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει