ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 14/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 14 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σαββατοκύριακο φέρει την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιείται τη Δευτέρα το πρωί στον Σκορπιό ήδη από σήμερα. Άλλωστε η Σελήνη θα προχωρήσει στον Σκορπιό το μεσημέρι της σημερινής μέρας στις 13:34. Σε γενικές γραμμές, αυτή η μέρα είναι πιο ήπια καθώς δεν πραγματοποιούνται σημαντικές όψεις.

Ζώδια Σήμερα – ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό σήμερα το μεσημέρι. Το ζώδιο που θα λάβει χώρα και η έκλειψη της Δευτέρας και όσο νά ‘ναι ο βαθμός ανησυχίας και το στρες μεγεθύνονται μέσα στην μέρα ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά. Αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει ακόμη κι αν δεν εργάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Από το μεσημέρι ξεκινά την πορεία της η Σελήνη στον Σκορπιό. Το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου τη Δευτέρα το πρωί. Σαφώς η επιρροή της θα αρχίσει να φαίνεται μέσα στη μέρα και θα είναι αρκετά απαιτητική για σας. Η προσοχή σας φαίνεται ότι θα είναι στραμμένη σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Θα θέλετε να εξακριβώσετε ίσως τα συναισθήματα της άλλης πλευράς.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μια υποσημείωση εξαιτίας της κυρίαρχης όψης τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται την Κυριακή. Σήμερα είναι σαφώς πιο άνετη μέρα ειδικά μέχρι το μεσημέρι οπότε μια βόλτα. Μία εκδρομή στην κοντινότερη παραλία για να αλλάξετε παραστάσεις μόνο καλό μπορεί να σας κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ευχάριστη καθώς η Σελήνη προχωρά σε ένα διασκεδαστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μπορείτε να κανονίσετε ό,τι θέλετε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα η Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει και το σεξαπίλ σας.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά πιο ήπια ως μέρα. Μπορείτε να τη διαχειριστείτε πιο εύκολα όποιες κι αν είναι οι υποχρεώσεις ή τα σχέδια σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και ξεκινά σταδιακά να χτίζεται η ένταση που θα προκαλέσει σε όλου ανεξαρτήτως ζωδίου η έκλειψη της Δευτέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο είναι αρκετά διασκεδαστικό και σας προτρέπει να κανονίσετε κάτι όμορφο με τους φίλους ή και το σύντροφό σας και να αξιοποιήσετε κάποιες ώρες πιο χαλαρές.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό κάνοντας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών προτεραιότητα του Σαββατοκύριακου. Όμως μέσα στις υποχρεώσεις, ειδικά σήμερα, μπορεί να βρείτε και λίγο χρόνο για να τον αφιερώσετε σε αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και να περάσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να ξεκουραστείτε λίγο περισσότερο, μη φορτώσετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες και επαφές που μπορεί να σας προκαλέσουν ασφυξία και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στα πράγματα που σας αρέσουν να κάνετε. Η Σελήνη από το μεσημέρι θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους αλλά και κυκλοθυμικούς.

Από τη μια δεν θα θέλετε ίσως πολλά -πολλά με τους άλλους, θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιδιώξεις κι από την άλλη μπορεί να ζορίζεστε με θέματα που αφορούν είτε σε μια σχέση προσωπική είτε επαγγελματική.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη προχωρά τις μεσημεριανές ώρες στον Σκορπιό στο ζώδιο που θα λάβει χώρα και η έκλειψη της Δευτέρας επηρεάζοντας τον πιο ευαίσθητο και παρασκηνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αδράξτε την ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες, να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα, να περιποιηθείτε το σπίτι σας ή να δραπετεύσετε στην πιο κοντινή παραλία για να χαλαρώσετε λίγο.

Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι τα μυστικά είτε τα δικά σας είτε των άλλων. Επειδή δεν είστε από τη φύση σας καχύποπτοι ας είστε τουλάχιστον πιο προσεκτικοί σε ποιους μπορεί να μιλάτε και τι να αποκαλύπτετε. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και εύκολα παρεξηγούνται τα λόγια μας ή μπορεί να σας μπλέξουν σε μονοπάτια που δεν θέλετε. Εξετάστε κατά πόσο το ενδιαφέρον κάποιου για να μάθει για σας και τα σχέδια σας είναι αυθεντικό και δεν εξυπηρετεί κάτι άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες αυτές σας βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείτε αρκετά πάνω σε πρακτικά θέματα που αφορούν τους στόχους σας για το μέλλον ή να κάνετε συζητήσεις γι’ αυτά, με άτομα από το χώρο της δουλειάς, τους συνεργάτες αλλά και τους φίλους. Από το μεσημέρι κι έπειτα είναι αρκετά πιο συμπαθητικό ειδικά αν κι εσείς αντιμετωπίζετε με χιούμορ ό,τι προκύπτει και είστε πιο ευέλικτοι. Η συνέργεια, η επαφή με φίλους θα βοηθήσει να έχετε μια πιο ευχάριστη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι η επιρροή της έκλειψης της Δευτέρας ξεκινά από σήμερα καθώς η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Σκορπιού δεν θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες μέσα στη μέρα και σίγουρα μπορεί να έχετε πιο θετικά αποτελέσματα σε ό,τι κάνετε. Καλώς ή κακώς πρόκειται για το πιο απαιτητικό γουηκέντ του Μαΐου για σας άρα μην το φορτώνετε με μεγάλες προσδοκίες και βάλτε προτεραιότητες στο πως διανέμετε το χρόνο σας για να καταφέρετε να ξεκουραστείτε και λίγο.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι σχετικά πιο ήπια ως μέρα αλλά προσπαθήστε να μην κολλάτε σε λεπτομέρειες ώστε να αξιοποιήσετε καλύτερα το γουηκέντ σας. Είναι σημαντικό να βάλετε προτεραιότητες σε αυτά που έχετε να κάνετε για να μην χαθείτε στις υποχρεώσεις. Επιλέξτε δυο τρία πράγματα που επείγουν κι αφήστε τα υπόλοιπα για αργότερα. Μην ξεχνάτε ότι έχετε τον Άρη στο ζώδιο σας ακόμη μέχρι τις 24/5 που δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε και σας επιφορτίζει με περισσότερο άγχος.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον Σκορπιό: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το «ματωμένο» φεγγάρι του Μαΐου 2022

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Δία και τι αποκαλύπτει για την εύνοια και την τύχη στη ζωή σας

Τα 5 ζώδια που δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με λόγια