ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 13 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη του Σαββατοκύριακου είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κι αυτό ψαλιδίζει λίγο από την τύχη που θα μπορούσε να μας δώσει. Φυσικά κανένας πλανήτης δεν ενδιαφέρεται για το αν εμείς θα αξιοποιήσουμε την όψη αυτή για να φέρουμε περισσότερη χαρά και ισορροπία στις σχέσεις μας.

Οι πλανήτες είναι εκεί για να μας δίνουν συμβολικά το πλαίσιο το οποίο αν αξιοποιήσουμε θα επωφεληθούμε κάθε μέρα αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και όσοι έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, η όψη αυτή σας ευνοεί λίγο περισσότερο από τους άλλους. Πάρτε πρωτοβουλίες! Φροντίστε μόνο να μην είστε παρορμητικοί.

ΚΡΙΟΣ

Αν είστε γεννημένοι τον Απρίλιο θα έχετε περισσότερη τύχη γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο. Προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε να φορτώσετε όλη τη μέρα σας με υποχρεώσεις και «πρέπει» και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα πιθανώς ένας συγγενής να σας βοηθήσει να το λύσετε. Φανείτε όμως κι εσείς το ίδιο γενναιόδωροι απέναντι σε κείνους. Ωραίες μέρες και για να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού και να τον ομορφύνετε. Απλά μην το παρακάνετε με τα έξοδα. Με ανάδρομη Αφροδίτη θα πρέπει να είστε αρκετά πιο συγκρατημένοι και πειθαρχημένοι αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή είναι θετική μέρα για να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους αλλά μην τις συνοδεύετε με ενοχές. Μοιραστείτε τις ιδέες, τις σκέψεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κανονίστε μαζί τους εξόδους, βόλτες και εκδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για αγορές ή δώρα. Από την άλλη όμως μπορεί κι εσείς να λαμβάνετε κάποιο δώρο. Διαπραγματεύσεις σε σχέση με τα οικονομικά μπορεί να πάνε καλά αν επανέρχεστε σε παλιότερες συμφωνίες ή συμβόλαια ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια έκπληξη σε οικονομικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη στιγμή για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας ένα δημιουργικό σχέδιο, να προτείνετε μια ιδέα. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχονται τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Παρόλα αυτά αν θέλατε να κάνετε μια κούρα ομορφιάς, να κάνετε κάποια αισθητική επέμβαση, να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας ή και στυλ μην κάνετε ακραίες επιλογές αυτή τη στιγμή και πειραματισμούς. Όταν επιστρέψει η Αφροδίτη σε ορθή πορεία τον Σεπτέμβριο προχωράτε σε τολμηρές αποφάσεις. Αποφύγετε τις βιασύνες και τους ενθουσιασμούς απλά κοιτάξτε να περάσετε όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά θετικό για σας και με τη Σελήνη στον Καρκίνο έχει και μια εξωστρέφεια. Φροντίστε να τελειώνετε γρήγορα με τις υποχρεώσεις σας για να το απολαύσετε με το ταίρι σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια εκδρομή ή μια βόλτα αν δεν είστε ήδη διακοπές για να αλλάξετε παραστάσεις θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε την νευρικότητα και την ένταση που σας προκαλεί ο Άρης στο ζώδιο σας.

ΖΥΓΟΣ

Ακόμη αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ίσως και στο χώρο της εργασίας σας μια πιο έκρυθμη κατάσταση είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες με διάλογο και συζήτηση να ομαλοποιήσετε τα πράγματα. Δεν είναι απίθανο πάντως να έχετε συναντήσεις με άτομα από παρελθόν είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν χρειάζεστε βοήθεια στη δουλειά σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τη ζητήσετε γιατί πολλοί θα προθυμοποιηθούν να σας την δώσουν. Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Καρκίνου και τις δυο μέρες ευνοώντας τα σχέδια σας, τα ταξίδια, τις επαφές, τις εξόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη την κάνει πιο βοηθητική για να αναθεωρήσετε τηδράση σας, να κάνετε διορθώσεις ή να αλλάξετε ίσως και κάποιες απόψεις που μπορεί να έχετε. Αξιοποιήστε την επιρροή οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο για να δείξετε την αγάπη σας στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Το χιούμορ, το γέλιο, η αισιοδοξία είναι σημαντικά στοιχεία στη ζωή ενός Τοξότη. Μοιράστε τα απλόχερα και στους άλλους και κοιτάξτε να περάσετε όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανώς να μάθετε ένα νέο που αφορά σε κάποια απόδοση επένδυσης, κάποιο μπόνους, κάποιο ευεργετικό κληρονομικό θέμα, ή σχετικά με μια διατροφή, ασφάλεια κτλ. Θετικές μέρες αν θέλετε να κάνετε μια οικονομική αναδιαπραγμάτευση ή να διορθώσετε παλιότερους όρους μιας συμφωνίας. Αν παρόλα αυτά θέλετε να πάρετε πρωτοβουλία για μια αλλαγή μέσα στο χώρο της δουλειάς αφήστε το καλύτερα για τον Σεπτέμβριο και μη βιαστείτε για νέα πλάνα τώρα. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και σε αυτή τη φάση ετοιμάζεται να γυρίσει κι ο Ερμής σε λίγες μέρες δημιουργώντας περισσότερα εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην βιάζεστε σε νέες γνωριμίες. Πρέπει να σιγουρευτείτε πρώτα για τα συναισθήματα σας και μετά να μπείτε στη διαδικασία δέσμευσης. Το ίδιο ισχύει και σε επαγγελματικό επίπεδο με πιθανές συνεργασίες. Να είστε έτοιμοι για αρκετές εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες. Η Σελήνη στον Καρκίνο και τις δυο μέρες δίνει κι ένα χαρακτήρα απαιτήσεων σε αυτό το γουηκέντ που δεν προβλέπεται ιδιαίτερα χαλαρό.

ΙΧΘΥΕΙΣ

Δείτε καλύτερα τις διατροφικές σας συνήθειες και προσπαθήστε να βελτιώσετε την υγεία σας αλλάζοντας μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ακραίες διατροφικές τάσεις. Σίγουρα χρειάζεται να αφουγκραστείτε καλύτερα τις ανάγκες σας. Η Σελήνη και τις δυο μέρες στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου παραπέμπει σε ευχάριστες στιγμές και διαδρομές αν ετοιμάζεστε τώρα για ένα ταξίδι αλλά και θετικές επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.