ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Εκτός του τετραγώνου προς τον Ήλιο, η Σελήνη θα σχηματίσει και τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Η όψη αυτή αν και θεωρείται δυσαρμονική ακριβώς επειδή συνδέει τη Σελήνη με τον ευεργέτη πλανήτη της παραδοσιακής αστρολογίας τον Δία, είναι εξαιρετική για να διασκεδάσουμε, να είμαστε πιο χαλαροί όχι όμως και να έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων και δουλειάς γιατί η τάση θα είναι να τεμπελιάζουμε λίγο.

Αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία θέλει και στα έξοδα και κυρίως στις αγορές μας γιατί τείνουμε να είμαστε υπέρ το δέον καταναλωτικοί. Καθώς πλησιάζουμε προς το Πάσχα είναι αλήθεια ότι η όρεξη για καλοπέραση και έξοδα μεγαλώνει.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω ενεργοποιώντας κυρίως τις έγνοιες περί καριέρας και τις υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή τη δουλειά. Δεν είναι από τις πιο ξεκούραστες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά πιθανώς να μη νιώθετε και ανάγκη για ξεκούραση αλλά περισσότερο για δράση και εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, μολονότι είναι δυσαρμονική όψη είναι μια ευχάριστη επιρροή και πιθανώς να συζητάτε κάποια πλάνα σας σε επαγγελματικό και σε οικονομικό επίπεδο ή να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Βέβαια αν ακούσετε υποσχέσεις για πολλά κεράσια τη συγκεκριμένη μέρα καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι καθώς η υπερβολή κι ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι διάχυτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε λίγο περισσότερο τη τάση να ξοδέψετε ορμώμενοι από έναν ενθουσιασμό τώρα με τις γιορτές. Ακόμη προσοχή στις υπερβολές στη διατροφή, το αλκοόλ και γενικότερα ό,τι σας αρέσει αλλά ξέρετε ότι μπορεί να σας κάνει κακό. Μπορεί να ενθουσιαστείτε με ένα πρόσωπο που το βλέπετε όπως θέλει η φαντασία σας κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία σας κάνει κάπως υπερβολικούς σε θέματα εξόδων κι αυτό ακόμη είναι κάτι που πρέπει να περιορίσετε ειδικά αν δεν έχετε ανάγκη να κάνετε σημαντικές αγορές αυτές τις μέρες. Το πιθανότερο είναι ότι θα θέλετε να ξοδέψετε για να ευχαριστήσετε μέλη από το οικογενειακό σας περιβάλλον και αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία, μια όψη που πολλές φορές οδηγεί σε υπερβολές ή υποσχέσεις που μπορεί να δώσετε πάνω στον ενθουσιασμό σας και μετά να μην τηρήσετε όπως πρέπει. Προσπαθήστε να πειθαρχήσετε λίγο και επίσης φροντίστε εκτός από μεγάλες υποσχέσεις να μην ξοδέψετε και πολλά χρήματα γιατί μπορεί να έχετε μια τέτοια τάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία βέβαια θέλει προσοχή κάπως στις υπερβολές είτε σε γευστικούς πειρασμούς είτε γενικότερα σε έξοδα και αγορές αλλά σαν ατμόσφαιρα η όψη αυτή δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα και μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας για να βγείτε, να κανονίσετε κάποια ευχάριστη δραστηριότητα ή ακόμη και να ταξιδέψετε αν σκέφτεστε να περάσετε το Πάσχα σε κάποιο διαφορετικό προορισμό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτές τις μέρες ή μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Προσέξτε όμως και τη τάση για σπατάλες που μπορεί να είναι πιο έντονη με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Δία. Μολονότι δεν θεωρείται κακή όψη υπάρχει η τάση για υπερβολές αλλά και επιπολαιότητα στις επαφές και την επικοινωνία με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για υπερβολές είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις γευστικές σας επιλογές είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε σε συνεργάτες και φίλους. Ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και με τα έξοδα σήμερα γιατί εύκολα μπορεί να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας. Προσέξτε ακόμη πως εκφράζετε τις απόψεις σας και μη γίνεστε απόλυτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης – Δία δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτε αλλά να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας στο σπίτι ή στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, προσέξτε όμως τα έξοδα και τις σπατάλες γιατί θα υπάρχει η τάση να μην συγκρατείστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Δία ενώ είναι μια απολαυστική όψη για να δείτε συγγενείς, φίλους, να κανονίσετε μια έξοδο, γενικώς να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, μπορεί να είναι σούπερ καταστροφική για το πορτοφόλι σας αν δεν μαζέψετε λίγο τα χέρια σας και κυρίως τις κάρτες σας. Οι υπερβολές είναι μες το πρόγραμμα. Δεν το συζητάμε για διατροφές και πειθαρχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ο τετράγωνο όμως της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ήλιο και τον Δία σας τις υπενθυμίζουν όπως όμως σας υπενθυμίζουν και τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων που θέλουν να σας βλέπουν και να χαίρονται την παρουσία σας. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να παραμερίζετε τις ανάγκες σας για ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ωθεί το ενδιαφέρον στους φίλους, στις κοινές σας δραστηριότητες, στους στόχους σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία σας υπενθυμίζει τις ωραίες πλευρές της ζωής που ξέρετε να απολαμβάνετε ακόμη κι αν σας στοιχίζουν κάτι παραπάνω είτε στο πορτοφόλι σας είτε …στη ζυγαριά!