ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μια ορμητική Σελήνη στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνει τη Δευτέρα μέρα με έντονη δράση, αρκετή παρόρμηση και βιασύνη. Επίσης σήμερα έχουμε και δυο σημαντικές αλλαγές σε πλανητικό επίπεδο που θα διαμορφώσουν με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για την είσοδο του Άρη στον Τοξότη που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24/1 και του Ερμή που περνά στον Αιγόκερω λίγο αργότερα
μες τη μέρα και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 2/1/22.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Δυναμική η Δευτέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, τον κυβερνήτη σας Άρη να προχωρά σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Τοξότη και τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ερμής περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω από σήμερα και βοηθά να δείτε τη «μεγάλη εικόνα» των πραγμάτων χωρίς να κολλάτε στις λεπτομέρειες. Επίσης είναι μια θετική επιρροή σε περίπτωση που αποφασίσετε να ταξιδέψετε ή να ψάξετε προοπτικές ταξιδιών έστω και για αργότερα μέσα στη νέα χρονιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η είσοδος του Άρη απέναντι σας στον Τοξότη εγκαινιάζει ένα πιο απαιτητικό πλαίσιο στην καθημερινότητα σας που εκτείνεται μέχρι τις 24/1 με έμφαση στις
σχέσεις, το γάμο, τις συνεργασίες. Σήμερα όμως αλλάζει ζώδιο κι ο Ερμής και περνά στον Αιγόκερω ωθώντας την προσοχή και τη σκέψη σας σε πιο πρακτικά ζητήματα των οικονομικών, αλλά και των επαγγελματικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Άρης περνά στον Τοξότη μέσα στον τομέα των καθημερινών σας υποχρεώσεων και ανεβάζει τους ρυθμούς και τον όγκο της δουλειάς σας. Μέσα σε όλα προσπαθείτε να μην παραμελείτε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Σήμερα έχουμε ακόμη μια πλανητική αλλαγή ζωδιακής θέσης καθώς ο Ερμής περνά μες τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Από σήμερα ένας ενοχλητικός για το ζώδιο σας παράγοντας ο Άρης στον Σκορπιό που σας είχε ζορίσει το προηγούμενο διάστημα σταματά πια να σας επηρεάζει. Αντιθέτως από τη νέα του θέση στον Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός προς το ζώδιο σας ενεργοποιώντας ένα πολύ ευχάριστο τομέα για την προσωπική σας ζωή, την δημιουργικότητα και την αυτοέκφρασή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Από σήμερα ο Ερμής προχωρώντας σε ένα φιλικό σας ζώδιο στον Αιγόκερω. Θα σας επιτρέπει να σκέφτεστε πιο μεθοδικά, να οργανώνετε με ευκολία το πρόγραμμά σας, αλλά και να ξεκλέβετε και λίγο χρόνο για να διασκεδάσετε. Παράλληλα ο Άρης προχωρά σήμερα στον Τοξότη. Εγκαινιάζει ένα κάπως πιο κουραστικό πλαίσιο μέχρι τις 24/1 σε θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ή και εξ αντανακλάσεως και της καριέρας.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Σήμερα έχουμε δυο ενδιαφέρουσες πλανητικές αλλαγές καθώς ο Άρης προχωρά στον Τοξότη κι ο Ερμής στον Αιγόκερω. Μην σας κάνει εντύπωση αν δεν μπορέσετε να βρείτε πολλή ησυχία μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφού ο Άρης θα βρίσκεται μέσα στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων στο ηλιακό σας ωροσκόπιο.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Από τη νέα του θέση στον Τοξότη, ο Άρης θα σας δώσει κίνητρα για να κυνηγήσετε τη δουλειά και το χρήμα περισσότερο. Σήμερα η Σελήνη στον Κριό δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας θέματα αλλά και στα θέματα της υγείας. Πιο αργά το απόγευμα ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω. Μια θέση φιλικά προσκείμενη προς το δικό σας ζώδιο που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στην καθημερινότητα σας.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα το ζώδιο σας επισκέπτεται σχεδόν μετά από δυο χρόνια ο Άρης δημιουργώντας ένα πλαίσιο πιο εντατικών ρυθμών μέχρι τις 24/1. Θα είστε πιο φιλόδοξοι, θα έχετε περισσότερη ενέργεια από τη μια αλλά θα κουράζεστε και πιο πολύ, γι’ αυτό δεν πρέπει να αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Δευτέρα είναι αρκετά πιεστική μέρα ειδικά αν δεν ξεκουραστήκατε ιδιαίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το πιθανότερο είναι να μη βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι με τη Σελήνη στον Κριό. Από την άλλη βέβαια μπορεί να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις πέραν της δουλειάς και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σήμερα ο Άρης μετακινείται από τον Σκορπιό στον Τοξότη σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας. Δημιουργεί ένα ενεργητικό και ευχάριστο διάστημα για να θέσετε και να υλοποιήσετε στόχους και να έχετε τη στήριξη φίλων και συνεργατών. Είναι μια περίοδος για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και τον κύκλο σας κοινωνικό και φιλικό.

ΙΧΘΥΕΣ:

Ο Άρης προχωρά στον Τοξότη σήμερα και εγκαινιάζει ένα διάστημα 7 περίπου εβδομάδων που κυρίαρχος τομέας δράσης θα είναι αυτός της καριέρας. Σαφώς δεν θα είναι ένα ξεκούραστο και χαλαρό διάστημα για σας. Θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο σκληρά προκειμένου να έχετε αποτελέσματα αλλά θα έχετε αποτελέσματα κι αυτό μετράει τελικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/12/2021 – 19/12/2021

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει