ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσουμε για τα θέματα της καθημερινότητας μας, να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να επιληφθούμε αποτελεσματικά των υποχρεώσεων μας. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθουν όλα όπως τα επιθυμούμε.

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και η κυρίαρχη όψη της σήμερα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει ότι χωρίς πλάνο, οργάνωση και υπομονή θα χαθούμε στη μετάφραση.

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να σας ζορίσει με κάποιο επαγγελματικό σας θέμα ή μπορεί να υπάρχει ένα πιο ζωηρό και απείθαρχο κλίμα στο σπίτι ειδικά για σας που είστε γονείς και πρέπει να τιθασεύσετε την ορμή μικρών παιδιών. Τουλάχιστον οι βραδινές ώρες θα κυλήσουν πιο ομαλά καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Τοξότη και θα φτιάξει τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς να νιώθετε μπερδεμένοι μέσα σας, κουρασμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς ή τις συνέπειες της αναδουλειάς. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σας με την αντίθεση Ήλιου – Κρόνου. Σε κάθε περίπτωση πάρτε το χρόνο σας, εστιάστε στα πράγματα που νιώθετε ότι δεν είναι εντάξει και βρείτε τρόπους για να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ό,τι συμβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια μέρα με έμφαση στην επικοινωνία. Όμως στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η όψη με τον Κρόνο μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιεστική είτε σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας και τα οικογενειακά είτε τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για να μην κάνετε λάθη στις εκτιμήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το άγχος για τα οικονομικά, για το μέλλον της εργασίας σας μπορεί να σας «πνίγει» με κάποιο τρόπο. Από την άλλη είναι μια μέρα που ίσως πρέπει να αναλάβετε κι εσείς κάποια πρωτοβουλία και να μιλήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν κάπως να ξεμπλοκάρετε. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας δεν είναι κακό να καλέσετε κάποια άτομα που έχουν ίσως ένα τρόπο να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά θα έχετε ένα σκεπτικισμό σε σχέση με όσα διαβάζετε, ακούτε, μαθαίνετε και θα θελήσετε ίσως να τα ελέγξετε σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό όμως είναι κι αυτό που «πρέπει» να κάνετε σήμερα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο σας αποκόπτει κάπως από την επαφή σας με τους άλλους ή μπορεί να έχετε πιο μοναχική διάθεση όσο κι αν θέλουν φίλοι και συνεργάτες να σας μιλήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι από τις μέρες που εύκολα μπορεί να διαταραχτούν σχέσεις ακόμη και για ψύλλου πήδημα. Από την άλλη πλευρά μπορεί σήμερα να σας απασχολούν περισσότερο θέματα της υγείας σας ή των επαγγελματικών. Κάτι μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλεια ή και φόβο χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι άσχημο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο πάντα μεγεθύνει τις φοβίες μας ακόμη κι αν δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στους στόχους σας αλλά και τις σχέσεις σας με συνεργάτες και φίλους και σας φέρνει κάποιες στιγμές αντιμέτωπους με διαφορετικές αντιλήψεις, πεποιθήσεις και σκέψεις ατόμων που όμως είναι σημαντικά στη ζωή σας προσωπικά ή επαγγελματικά. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να συζητήσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και χωρίς να μπαίνει μπροστά ο εγωισμός σας ή η αγωνία και το άγχος σας και με υπομονή μπορεί τελικά να έχετε θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έμφαση στα θέματα της δουλειάς, της καριέρας και της οικογένειας έρχεται η σημερινή μέρα που σας ζητά να πάρετε το χρόνο σας και να δείτε όλα τα θέματα σας διεξοδικά χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητα. Αν συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας σε πρακτικό επίπεδο, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και δεν πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις η μέρα θα κυλήσει καλά και το βράδυ ακόμη καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σας ταιριάζει, ενισχύει το επικοινωνιακό σας ταλέντο και μπορείτε πιο εύκολα επίσης να κάνετε όλα όσα έχετε υπολογίσει και αφορούν στις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη, φαίνεται ότι δεν θα έχετε καθόλου υπομονή με ανθρώπους είτε από το προσωπικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που εκπέμπουν αρνητική διάθεση, τα βλέπουν όλα μαύρα ή σας ρίχνουν το κέφι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο αφορούν στα οικονομικά, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες ή και στα βαθύτερα συναισθήματα σας. Όμως με την απαιτητική όψη Σελήνης – Κρόνου ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Πιθανώς να δυσκολευτείτε να κρατήσετε και χαμηλούς τόνους σε αντιπαραθέσεις που στηρίζονται κυρίως στον διαφορετικό τρόπο που αντιλαμβάνονται οι άλλοι τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μεσημέρι μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή βιασύνη πιθανώς όμως και κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν λαμβάνετε από το στενό σας περιβάλλον την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχετε ανάγκη. Βέβαια μερικές φορές μπορεί απλά να είναι οι ανασφάλειες μας που βγαίνουν μπροστά και οι φοβίες μας κι όχι κάτι αντικειμενικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα σάς καλεί να εστιαστείτε είτε σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας είτε ακόμη και με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Από την άλλη, ίσως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια και τρέχετε για να προλάβετε να τα τακτοποιήσετε.