ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 13 Νοεμβρίου.

Σήμερα, η αντίθεση Ερμή – Ουρανού μας επηρεάζει σε όλη την διάρκεια της μέρας δημιουργώντας τάση για περισσότερο άγχος, απότομη αλλαγή πλάνων, μικρές αλλά ενοχλητικές καθυστερήσεις ή προβλήματα που δεν τα περιμένουμε.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Όπως πάντα η ευελιξία και η ηρεμία σώζει την κατάσταση. Ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα, δώστε προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με τους υπολογιστές, τα κινητά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς ό,τι μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιείτε αλλά και με το μεταφορικό σας μέσο. Η Σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύς όλη μέρα, κάνοντας λίγο πιο ανεκτικά κι ευχάριστα τα πράγματα τις βραδινές ώρες.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Σήμερα, η αντίθεση Ερμή – Ουρανού επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας φέρνοντας ίσως κάποια απρόοπτα πιθανώς όμως όχι άσχημα. Δεν είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμφωνιών, αλλά μπορεί, να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό ζήτημα και μάλιστα μπορεί να μην την περιμένατε. Φυσικά θα είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα ιδιαίτερα σε on-line αγορές. Μην βιάζεστε να αγοράσετε κάτι αν δεν έχετε δει σωστά τις χρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μέρα με ευτράπελα, η σημερινή μέρα, μιας και μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα ή γιατί απλώς κάτι θέλουν να σας πουν. Πριν κάνετε επίθεση όμως, ακόμη κι αν σας πνίγει το δίκιο προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας, να μην παίρνετε φυσικά προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με την όψη αυτή πάντως πέρα από απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και πολύ πρωτότυπες ιδέες και εμπνεύσεις. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου ας είστε πιο προσεκτικοί τόσο στις σχέσεις σας όσο και στην οδήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού το Σάββατο ακριβώς γιατί επηρεάζει τους ψυχολογικούς οίκους στο ωροσκόπιο σας, μπορεί να σας κάνει εξαιρετικά ανήσυχους ή μπορεί να έχετε ένα τρομερό άγχος, όχι απαραίτητα με αιτία ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου.  Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να «γειωθείτε» λίγο και μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε φόβους και άγχη. Βρείτε λίγο χρόνο για γυμναστική ή λίγο περπάτημα, χαλαρώστε ακούγοντας μουσική, κάνοντας ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Δεν είναι ακριβώς η καλύτερη μέρα για μια σοβαρή συζήτηση ή δέσμευση κι από την άλλη προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, αν κάποιοι προσπαθήσουν να σας βάλουν στη μέση μιας διαφωνίας ή κόντρας. Περίεργη, έντονη και κάπως ηλεκτρισμένη μέρα η σημερινή κι ίσως χρειαστεί να λειτουργήσετε πυροσβεστικά κάποιες στιγμές ανάμεσα σε οξυμένες καταστάσεις σε σχέσεις είτε ανάμεσα σε φίλους είτε ακόμη και στην οικογένεια.

ΛΕΩΝ:

Καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι από νωρίς για αρκετά απρόοπτα. Αυτό βέβαια αφορά κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Ίσως χρειάζεται να αναλάβετε κάτι που δεν είναι αρμοδιότητα σας επαγγελματικά κι αυτό να σας εκνευρίσει λίγο ή μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή στην οικογένεια σας και να έρχεστε σε δύσκολη
θέση να πάρετε την πλευρά κάποιου. Αν δείτε τα σκούρα προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και μην το ζήσετε σαν να είναι δικό σας δράμα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αρκετά απρόοπτα σήμερα μπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Καλό είναι απλώς να δείξετε ευελιξία και να μην γκρινιάζετε επειδή κάτι αλλάζει απροειδοποίητα. Από την άλλη δείτε το σαν μια ευκαιρία να δείξετε την επινοητικότητα σας και τις δημιουργικές σας ιδέες. Άλλωστε με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού μπορεί να έχετε αρκετά πρωτότυπες ιδέες ή και ιδέες που μπορεί να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Οι γεννημένοι αρχές Σεπτεμβρίου, να είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις και τις επαφές σας.

ΖΥΓΟΣ:

Πολύ έντονα συναισθήματα όπως άγχος, φοβίες ακόμη και ζήλια μπορεί να επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Η ένταση μπορεί να είναι έντονη σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας αλλά και τα οικονομικά. Προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας και αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορείτε να απευθυνθείτε και μπορεί να σας συμβουλέψει πως πρέπει να διαχειριστείτε μια κατάσταση δεν θα ήταν κακή ιδέα να επικοινωνήσετε μαζί του. Ακόμη ελέγξτε προσεκτικά
όποια αγορά κάνετε ιδιαίτερα με κάρτα ή on-line για κρυφές χρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Ερμής από το ζώδιο σας δημιουργεί όψη αντίθεσης με τον Ουρανό και φέρνει απρόοπτα, ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στις σχέσεις σας και ίσως κάποιες ενστάσεις από συνεργάτες ή το σύντροφο σας. Πριν απαντήσετε ή εξαπολύσετε επίθεση σε όποιον τολμήσει να σας αμφισβητήσει, προσπαθήστε να ακούσετε τι έχει να πει η άλλη πλευρά και δείξετε συμβιβαστικό πνεύμα. Δεν είναι το καλύτερο σας αλλά ίσως έτσι κερδίσετε περισσότερα. Το βράδυ είναι πιο χαλαρό έχει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον και βοηθά και στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ανεξέλεγκτη μπορεί να είναι η κατάσταση στην καθημερινότητα σας σήμερα, κυρίως στην επικοινωνία και τα θέματα της δουλειάς και σίγουρα δεν θα έχετε τον ολοκληρωτικό έλεγχο, κάτι που μπορεί να σας αγχώσει. Προσπαθήστε να χαλαρώστε, να αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε πάντα να ελέγχουμε τους γύρω μας ή τις καταστάσεις και μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα σας. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο σε θέματα δουλειάς ή και σε ζητήματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση. Το άγχος δεν θα σας βοηθήσει όσο το να προσπαθήσετε να καλμάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μπορεί κάτι ξαφνικό να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας όχι απαραίτητα για κακό λόγο βέβαια ειδικά αν είστε
γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη, προσπαθήστε να μην υψώσετε τόνους και κοιτάξτε με την υπομονή και την πειθαρχία που σας διακρίνει να δώσετε λύσεις σε ό,τι προκύψει. Πιθανώς όμως να έχετε και μια καλή ιδέα να μοιραστείτε με τους συνεργάτες ή τους φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε οτιδήποτε σας βγάλει εκτός προγράμματος για να βγει πιο εύκολα μια απαιτητική μέρα σαν αυτή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Ακόμη ίσως να νιώθετε
κάποιες ενοχές γιατί μπορεί να παραμελείτε τα αγαπημένα σας άτομα εξαιτίας των πολλών ωρών εργασίας. Αντί να εκνευρίζεστε προσπαθήστε να εξηγήσετε στους δικούς σας την υπερπροσπάθεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν στην επικοινωνία με τους άλλους ή στις μετακινήσεις σας γι αυτό το λόγο, προσέξτε λίγο περισσότερο τι λέτε και που το λέτε. Γενικώς κρατήστε από την πλευρά σας μια πιο «τυπική» στάση. Αν είστε γεννημένοι αρχές Μαρτίου μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας ενώ ίσως μάθετε και κάτι που αφορά σε κάποιον στενό συγγενή ή φίλο. Ας είστε επίσης προσεκτικοί στην οδήγηση αλλά και στο διαδίκτυο. Μπορεί μια δημοσίευσή σας να τραβήξει για τους λάθος λόγους την προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;
– Δουλεύοντας με τη «σκιά», τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας