ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα έχουμε την πολύ δυνατή νέα Σελήνη στον Σκορπιό, που δίνει μια διάσταση ξαφνικού και απρόσμενου στη μέρα. Μαζί της, η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού, είναι θετική αν δεν φοβόμαστε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο, να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά σήμερα οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στην ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 11 μέχρι τις 15 Απριλίου. Όσοι έχετε ήδη σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτές τις μέρες, αλλά μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά τη νέα Σελήνη είναι πάντα οι πιο δυνατές για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή για να ενδυναμώσουμε τον τομέα στον οποίο φιλοξενούμε την νέα Σελήνη. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στη ζωή σας. Οι σχέσεις αγαπητοί μου Ταύροι χρειάζονται δουλειά και καθημερινή τροφή για να ανθίζουν. Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να τις «θρέψετε», να τις περιποιηθείτε για να συνεχίζουν να σας υποστηρίζουν σταθερά και σθεναρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες μικρές αλλαγές στην διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ένα τσεκάπ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κανονίσετε. Από την άλλη αυτή η νέα Σελήνη δείχνει για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου και πιθανά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας, της φήμης αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η Νέα Σελήνη στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια και τις ρίζες σας και τα φέρνει στο προσκήνιο για να αναλάβετε δράση. Τα θέματα μιας γυναίκας είτε είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη θα σας απασχολήσουν επίσης εμμέσως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών, ιδιαίτερα οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε, να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε. Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις. Αν ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, αν ψάχνετε το κατάλληλο διάστημα για να στείλετε βιογραφικά ή για να κάνετε μια κουβέντα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας για να προωθήσετε μια ιδέα σας, τότε αυτό το διάστημα είναι ακριβώς μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η επιρροή της νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή, είναι στον ίδιο σας τον εαυτό. Πού θα θέλατε να βρίσκεστε ένα χρόνο μετά στα επόμενα γενέθλια σας; Είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση σας; Μπορείτε να κάνετε αλλαγές; Σας αρκούν οι γνώσεις που έχετε; Θέλετε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο κάποιο τομέα στην ζωή σας; Μην χάνετε καθόλου χρόνο! Κάντε μια μικρή αρχή τώρα και σε ένα χρόνο από τώρα, θα δείτε μεγάλη διαφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόκειται για μια νέα Σελήνη μέσα στον πιο μυστικό ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και την θεραπεία. Είναι η κατάλληλη επιρροή όπως καταλαβαίνετε για να μην «κάνετε» τίποτε! Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Πώς χαλαρώνετε; Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε χωρίς υπερπροσπάθειες όμως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης η νέα Σελήνη ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας ή την αξιοποίηση τους για την προώθηση της δουλειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι την άνοιξη. Ή μπορεί να έχετε εσείς μια ιδέα για μια επιχείρηση ή την προώθηση της δουλειάς σας που μπορεί να σας φέρει ψηλά. Τολμήστε να σκεφτείτε κάτι νέο, κάτι που αξιοποιεί την τεχνολογία και μην φοβάστε τίποτε!

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς σας, της σχέσης σας, γενικότερα της ζωής σας. Οι όψεις της νέας Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν μολονότι κάποιους μπορεί και να σας αγχώσουν.