ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και παραμένει εκεί ολόκληρη την Πέμπτη κάνοντας τη διάθεσή μας περισσότερο ανάλαφρη και διευκολύνοντας τις συζητήσεις μας με τους άλλους. Τις πρωινές ώρες σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ασυμφωνίες ή και την προσοχή μας που διασπάται εύκολα.

Το μεσημέρι ο Ερμής μπαίνει σε «στάση» και από τις 15/1 γυρνά σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο. Όσοι είναι πιο ευαίσθητη στην επιρροή του ίσως νιώσουν τα πρώτα «συμπτώματα» από σήμερα. Η μέρα πάντως δεν θεωρείται μία από τις πολύ δύσκολες της εβδομάδας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η μέρα είναι θετική για να μπορέσετε να προωθήσετε τη δουλειά σας, να ασχοληθείτε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις και να απολαύσετε μία πιο ωραία ατμόσφαιρα στη δουλειά. Αξιοποιήστε την στο έπακρο για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που θας δώσουν μία διαφορετική οπτική σε όσα σας απασχολούν.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Βοηθητική μπορεί να είναι η μέρα στα θέματα της επικοινωνίας αρκεί να έχετε μία πρακτική προσέγγιση στα πράγματα και να βασιστείτε περισσότερο στο μυαλό σας κι όχι σε υποκειμενικές απόψεις. Ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, ενώ καλό είναι να αποφύγετε συμφωνίες σε αυτόν τον τομέα από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερα αν γνωρίζετε ότι διαφωνείτε. Προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε ανώφελες κόντρες γιατί θα χάσετε τον χρόνο και τη διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Συνειδητοποιείτε την ανάγκη σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σου κι όχι να κάνετε μόνο «όσα πρέπει». Αν μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη σχετικά ήρεμη ημέρα, μπορείτε να καταφέρετε να εξασφαλίσετε χρόνο για εσάς. Οι επόμενες ημέρες προβλέπονται πιο απαιτητικές οπότε μία προσπάθεια να ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας από υποχρεώσεις δεν θα πάει χαμένη.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Αξιοποιήστε την ημέρα για επαγγελματικά ραντεβού, συσκέψεις και επαφές για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Αποφύγετε τις διαμάχες που στηρίζονται σε υποκειμενικές απόψεις αλλά και τις συμφωνίες στον οικονομικό τομέα. Μία καλή ιδέα για σήμερα είναι να βρεθείτε με φίλους και να χαλαρώσετε μαζί τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η δουλειά σας απασχολεί περισσότερο σήμερα. Ίσως προκύψουν διαφωνίες στον τρόπο που πρέπει να δράσετε στη δουλειά, οπότε ειδικά τις ώρες του μεσημεριού καλύτερο είναι να αποφύγετε τέτοιες συζητήσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγετε και συζητήσεις με το σύντροφό σας γιατί είναι πιθανόν να ακούσετε παράπονα για την προτεραιότητα που δίνετε στη δουλειά και όχι στη σχέση σας.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Βοηθητική για την προώθηση των σχεδίων σας, τα θέματα σπουδών και την οργάνωση των μελλοντικών σχεδίων σας είναι η σημερινή μέρα. Καλό είναι να προσέξετε και τα θέματα υγείας σας και να ξεκουράζεστε στις ελεύθερες στιγμές σας. Προσπαθήστε ωστόσο να μην αναβάλλετε ό,τι μπορεί να ολοκληρωθεί σήμερα.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η μέρα είναι ουδέτερη σήμερα και η έμφαση δίνετε στην πρακτική πλευρά της καθημερινότητάς και στα οικονομικά σας. Οι μεσημεριανές ώρες δεν προσφέρονται για διαπραγματεύσεις στον τομέα των οικονομικών γιατί ίσως δεν προκύψει σημείο συμφωνίας. Προσέξτε και τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις σας γιατί οι διαφωνίες μπορεί αν αφορούν κι αυτές.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη απέναντί σας κάνει όλους τους γύρω σας να στρέφονται σε εσάς για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις είναι αυξημένες, αλλά το μεσημέρι πρέπει να προσέξετε τις διαφορές που μπορεί να προκύψουν στον χώρο της δουλειάς. Το βράδυ η Σελήνη σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε κάνοντας πράγματα με το ταίρι, τους φίλους σας και την οικογένειά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Επειδή το Σαββατοκύριακο αναμένεται απαιτητικό καλύτερο θα είναι να μην αναβάλλετε σήμερα δραστηριότητες που μπορείτε εύκολα να ολοκληρώσετε σήμερα. Προσέξτε τα οικονομικά ζητήματα μετά το μεσημέρι και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας είναι η σημερινή για εσάς οπόε εκμεταλλευτείτε την, τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και στις σχέσεις σας. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις το πρωί γιατί ίσως δεν βρείτε λύση και χάσετε τη διάθεσή σας. Η ημέρα είναι ευχάριστη για τα ερωτικά σας οπότε αν καταφέρετε να εξασφαλίσετε χρόνο αφιερώστε τον στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Πέμπτη είναι για εσάς αρκετά πιεστική καθώς μπορεί να δυσκολεύεστε να βγάλετε συμπεράσματα σε σχέσεις ή συνεργασίες σας. Τις πρωινές ώρες προκύπτουν εντελώς αντίθετες απόψεις με τους γύρω σας στη δουλειά ή στο σπίτι. Αν μπορείτε μεταθέστε αυτές τις συζητήσεις για αργότερα μέσα στην ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/01/2022 – 16/01/2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει