ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/1

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 13 Ιανουαρίου.

Το πρωί του Σαββάτου η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοώντας τις σχέσεις μας, τη διάθεση μας και την κοινωνικότητα μας. Η επόμενη όψη της Σελήνη έρχεται με περισσότερες πιθανότητες εκπλήξεων αλλά και ανατροπών. Η σύνοδος με τον Κρόνο προσδίδει στη μέρα ένα πιο βαρύ ίσως αίσθημα ευθύνης και μολονότι είναι μέρα αργίας μπορεί να μας βασανίζουν κάποια θέματα που σχετίζονται με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο, προσφέρεται για να βρεθείτε με κάποιους φίλους ή να κάνετε μια κουβέντα με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όνειρα προκειμένου να δείτε πως θα μπορέσετε να συνεργαστείτε καλύτερα για να έχετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Η συλλογική δουλειά αλλά και η επαφή με φίλους ευνοείται ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο κι αυτό δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες χαλάρωσης. Ίσως το μέλημα σας να είναι περισσότερο τα επαγγελματικά σας θέματα και μπορεί το μέλλον της καριέρας σας να σας απασχολεί περισσότερο σε αυτή τη φάση. Δεν θα ήταν κακό να το συζητήσετε με κάποιον φίλο-η που θα μπορούσε να σας δώσει μια πιο ρεαλιστική και αντικειμενική άποψη για το τι θα μπορούσατε να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα επικοινωνίας με τους άλλους καθώς η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων και αμέσως μετά σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και κάποιες αλήθειες από την πλευρά σας μπορεί να ξαφνιάσουν αυτούς που τις απευθύνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυο οι τομείς που φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο ένας αφορά οικονομικά θέματα και θέματα δουλειάς όπου ίσως υπάρχουν νέα δεδομένα που πρέπει να εκτιμήσετε κι από την άλλη ίσως όντως χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας σε μια δέσμευση που έχετε αναλάβει είτε αφορά σπουδές, μια χάρη για την οικογένεια σας ή κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ –  ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ωραίες οι δουλειές, οι υποχρεώσεις αλλά μην ξεχνάτε ότι και η προσωπική σας ζωή χρειάζεται φροντίδα. Ο σύντροφος, η οικογένεια, οι φίλοι θέλουν κι εκείνοι την παρουσία και το ενδιαφέρον σας όσο κι αν σας πνίγουν οι υποχρεώσεις σας. Εξηγήστε τους αλλά μην τους ξεχνάτε αν δεν θέλετε να αρχίσετε να έχετε προβλήματα και σε αυτούς τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον τομέα της υγείας αλλά και της εργασίας το Σάββατο δεν προοιωνίζεται το πιο ελαφρύ και διασκεδαστικό του μήνα. Κάποιοι μπορεί να έχετε εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα και να τις μεταφέρετε στο σαββατοκύριακο. Μέσα σε όλα προσπαθήστε να δείτε καλύτερα τα θέματα της διατροφής σας, κάνετε τον υπολογισμό σας ώστε να έχετε τις σωστές τροφές και στη διάρκεια της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι σε κάθε περίπτωση αρκετά πιο φιλικό προς το ζώδιο σας (ελπίζω να μην έχετε κάποιον αντίξοο ωροσκόπο) και μπορεί να κάνετε πιο όμορφα και διασκεδαστικά πλάνα για να περάσετε καλά με το ταίρι ή τα παιδιά σας. Μια έξοδος ή μια συγκέντρωση φίλων σπίτι σας θα μπορούσε να σας δώσει χαρά μετά από κάποιες μέρες αυτή την εβδομάδα, που σας τσίτωσαν ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και μέσα στον τομέα που αφορά το χώρο του σπιτιού ή ενός ακινήτου. Ενδεχομένως να είναι από αυτά τα γουηκέντ που αφιερώνετε χρόνο στην οικογένεια σας ή στο να λύσετε εκκρεμότητες άλλων ή να περιποιηθείτε το περιβάλλον που ζείτε. Πιθανώς κάποιο πρόσωπο όπως μια συγγενής ή φίλη να χρειαστεί τις συμβουλές ή την παρέα σας αυτό το Σάββατο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σαββατοκύριακο έρχεται με πολλές υποχρεώσεις, μετακινήσεις, επαφές με φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες και γενικώς με χιλιάδες πράγματα που έχετε υποσχεθεί να κάνετε και δεν σας επιτρέπουν να ξεκουραστείτε. Προσπαθήστε λοιπόν ίσως να αρνηθείτε ευγενικά κάποιες προτάσεις ώστε να κερδίσετε και λίγο χρόνο ξεκούρασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σαββατοκύριακο σάς καλεί να δείτε πρακτικά θέματα αγαπητοί μου Αιγόκεροι κυρίως στον οικονομικό τομέα καθώς η Σελήνη το Σάββατο θα περιδιαβαίνει αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας. Πιθανώς να πρέπει να γίνει μια κουβέντα σε σχέση με οικονομικά θέματα είτε με τους συνεργάτες σας είτε με τον σύντροφο σας ή την οικογένεια κι αυτό να σας πιέζει κάπως.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας το Σάββατο κάνοντας σας πρωταγωνιστές της ημέρας με όλο το καλό ή το αγχωτικό που μπορεί να έχει μια τέτοια πρωταγωνιστική θέση. Το Σάββατο μπορεί να έχετε μια καλή ιδέα έτσι ξαφνικά ή μπορεί να σας έρθει ως επιφοίτηση μια ιδέα που θα σας δώσει μια αναπάντεχη λύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σαββατοκύριακο φαίνεται να είναι αρκετά πιο «κλειστό» για τη διάθεση σας και ίσως και αρκετά δημιουργικό με ένα περίεργο τρόπο. Μπορεί να έχετε κάποια καλή ιδέα που θέλετε να την αξιοποιήσετε, μπορεί να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες της εβδομάδας κι έτσι να βρεθείτε μπροστά σε προθεσμίες, μπορεί από την άλλη κάτι να προετοιμάζετε, να μελετάτε, να σχεδιάζετε ώστε να το βάλετε μπροστά
λίγο αργότερα.