ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/05

pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 13 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη περνάει όλη τη μέρα της στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, την αρμονία, την κοινωνικότητα, την αισθητική και την ομορφιά. Η Παρασκευή είναι η τέλεια μέρα να κλείσετε ραντεβού να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους  αλλά και να κάνετε σοβαρές συζητήσεις σε θέματα επαγγελματικών.

Μια σειρά χιαστί όψεων με τον Ουρανό, τον Άρη και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργεί ένα αίσθημα ανικανοποίητου στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας

ΚΡΙΟΣ

Μια σούπερ κοινωνική μέρα για σας είναι η Παρασκευή με τη Σελήνη απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων να δημιουργεί μια αρκετά ευχάριστη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και τους φίλους σας αλλά και τον σύντροφό σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο και σε θέματα υγείας σήμερα και μην παρασύρεστε σε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας ωθώντας την προσοχή σας σε θέματα της δουλειάς σας. Η μέρα προσφέρεται ακόμη και για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σας κατάσταση. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε λίγο, αποτοξινωθείτε λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κοιμηθείτε ένα βράδυ νωρίτερα, απολαύστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού μέσα στον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας που θέλει να ανακαλύψει, να παίξει, να γελάσει, να νιώσει περισσότερη ξενοιασιά. Αν είστε γονείς μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα παιδιά σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πιθανώς να σας πιάνει νοσταλγία για κάποιο πρόσωπο ή μια κατάσταση στη ζωή σας ή γενικώς να είστε πιο συναισθηματικοί. Πάντως είναι από τις μέρες που πιο πολύ θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια θετική θέση προς το ζώδιό σας στον Ζυγό δίνοντας μια πιο εξωστρεφή και ιδιαίτερα επικοινωνιακή χροιά στη μέρα σας. Αν σκέφτεστε να φύγετε για το σαββατοκύριακο είναι μια εξαιρετική μέρα για κάτι τέτοιο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ακόμη σήμερα είναι μια μέρα που θα έχετε αρκετές οικονομικές δοσοληψίες ή θα συζητήσετε γενικότερα οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αρκετά ευχάριστη μέρα για σας καθώς η Σελήνη από το Ζυγό είναι ουδέτερη προς το ζώδιό σας αλλά μια χαρά επιρροή για να περάσετε όμορφα, να επιδιώξετε να δείτε φίλους και γενικώς να είστε πιο χαλαροί ακόμη κι αν δεν είστε διακοπές και εργάζεστε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας φέρνοντάς σας στο επίκεντρο αλλά προσδίδοντάς σας παράλληλα και λίγο άγχος ή ανησυχία για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σας καλά. Κάποιες διαφωνίες σε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα είναι πιθανόν να σας εκνευρίσουν λίγο αλλά προσπαθήστε να μην πιέσετε καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με όποιον κι όποιον. Πάντως είναι μια ιδανική μέρα είτε για μια έξοδο είτε για να κάνετε τα πλάνα σας για το σαββατοκύριακο. Οι όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα προσθέτουν και μια ερωτική διάσταση τις βραδινές ώρες.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια μέρα εξωστρεφής που γιορτάζει τη φιλία είναι η σημερινή καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, δίνει έμφαση στους φίλους. Φυσικά η Σελήνη αυτή δεν αναφέρεται μόνο στους φίλους αλλά γενικότερα στις ομάδες, τους οργανισμούς,  τα γκρουπ που λαμβάνετε μέρος ακόμη και τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό ακόμη και πολλές υποχρεώσεις να μην έχετε το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Πιθανώς να έχετε όμως και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά, με κάποια εξέλιξη ή ένα τηλεφώνημα που να σας αναστατώνει με κάποια νέα από τον επαγγελματικό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως κάποιοι να αποφασίζετε να φύγετε για το σαββατοκύριακο ή μπορεί να σχεδιάζετε ακόμη και τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να έχετε εξελίξεις στα προσωπικά αν είστε αδέσμευτες-οι. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα και μην αφήσετε σημαντικά πράγματα για αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Παρασκευή σάς ρίχνει κάπως στα βαθιά των συναισθηματικών σας σχέσεων καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό διελαύνει στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ταυτόχρονα υπάρχει κι η επιρροή των όψεων της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Συζητήστε ό,τι προκύπτει και μην το κρατάτε μέσα σας γιατί έτσι του δίνετε ακόμη περισσότερη δύναμη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2022

Ανάδρομος Ερμής 11/05/2022 – 23/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας; Ποια 4 ζώδια μπορεί να έχουν κέρδη;;

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις