ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Kαθώς ξημερώνει η Δευτέρα η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό μια όψη που δημιουργεί απρόοπτα. Στην πορεία συναντά σε τρίγωνο την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που κάνει τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες να κυλούν αρκετά πιο ήρεμα και θετικά.

Από το απόγευμα όμως ξεκινούν πάλι «δύσκολα» καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτές οι όψεις δείχνουν αναπάντεχες ή και δύσκολες εξελίξεις σε πολιτικό ή κοινωνικό επίπεδο αλλά και δυσκολίες στις συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να παραπέμπουν σε μια ξαφνική εξέλιξη που σχετίζεται με οικονομικούς κυρίως παράγοντες ή μια δυσκολία στην επίτευξη ενός στόχου. Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί και με ζητήματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης όμως.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας τις πρώτες πρωινές ώρες, σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα. Σήμερα αυτό όλο μπορεί να το νιώσετε στον τομέα της δουλειάς περισσότερο, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα που σχηματίζονται οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο στον Υδροχόο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κάποια εμπόδια ή δυσκολίες στην επίτευξη ενός στόχου, ένα πρόβλημα σχετικό με σπουδές, ένα ταξίδι ή τη δουλειά μπορεί να παρουσιαστούν τις απογευματινές ώρες. Σήμερα είναι μια μέρα που φαίνεται ότι έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί αν διασπαστεί η προσοχή σας να μην προλάβετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα έχει και απρόοπτα που ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγράμματος καθώς η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη να σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και κλείνει με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Πιθανώς να υπάρχουν εντάσεις ή διαφωνίες με συνεργάτες ή προβλήματα που η ρίζα τους αγγίζει τον οικονομικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της μέρας και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στο τέλος της μπορεί να δημιουργήσουν απρόοπτα στην καθημερινότητα σας είτε αναστάτωση για κάποιο λόγο εξαιτίας κάποιου συμβάντος είτε στο σπίτι είτε σε μια σχέση ή συνεργασία. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναστάτωση σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να είναι και απελευθερωτική αν αποφασίσετε λίγο να ξεφύγετε από το πρόγραμμα σας και να μην σας πιάσει ψυχαναγκασμός να έχετε συγκεκριμένο τρόπο να γίνουν αυτά που θέλετε. Μια απρόβλεπτη είδηση, μια αναβολή μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχολογικά ή ίσως πρέπει να τροποποιήσετε το επαγγελματικό σας πρόγραμμα με κάποιο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η αντίθεση Σελήνης – Ουρανού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα ή στρες εκτός αν όλη αυτή η ανησυχία αφορά κάποιο απρόσμενο γεγονός το οποίο μπορεί να σας αγχώσει. Σήμερα μπορεί ακόμη να υπάρχει και μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα ή να προκύψει ένας λογαριασμός εκτός των συνηθισμένων ορίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε όσο γίνεται να αποφύγετε τη ρήξη ή μια κόντρα και προσπαθήστε σήμερα με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη να βρείτε μια βιώσιμη λύση συνεργασίας με διπλωματικό τρόπο. Το μεσημέρι πιθανώς να έχετε μια ευχάριστη είδηση που αφορά στα ερωτικά σας ή και σε θέματα παιδιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσπαθήστε όσο γίνεται να έχετε χρόνο με τον εαυτό σας σήμερα και αποφύγετε τις πολλές επαφές που μπορεί να έχουν μια δύσκολη επιρροή στην ψυχολογία σας. Κάποιες στιγμές ακόμη κι εσείς πρέπει να απομονώνεστε λίγο, να φορτίζετε τις μπαταρίες σας για να ξαναβρίσκετε την όρεξη σας για επαφές. Το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά απαιτητικό οπότε κοιτάξτε να μην το επιβαρύνετε με έξτρα ασχολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι απρόοπτο μπορεί να συμβεί σήμερα που ίσως σας κάνει να αναστατωθείτε σε θέματα που σχετίζονται με μια ερωτική ή φιλική σχέση ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας και πιθανώς για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους. Ευτυχώς ακόμη και στα δύσκολα έχετε αυτή την περίοδο την στήριξη της Αφροδίτης από τους Ιχθύς κι έτσι μπορεί να βρεθούν λύσεις για ό,τι κι αν σας αναστάτωσε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μεσημεριανές ώρες είναι πιο ήπιες και οι όψεις προς την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μπορεί ταυτόχρονα να φέρουν και μια θετική εξέλιξη σε κάτι οικονομικό. Αύριο η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη και φαίνεται ότι σιγά σιγά τα πράγματα θα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα μες την εβδομάδα. Έτσι με κάποιο τρόπο αναπτερώνεται η ελπίδα μέσα σας κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσοχή με την αντίθεση Σελήνης – Ουρανού και το τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο και σε θέματα επικοινωνίας γιατί μπορεί κάτι να σας διαφύγει. Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Τα τρίγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα μπορούσαν να φέρουν μια θετική είδηση στα οικονομικά ή και στα ερωτικά σας.