ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/3

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 12 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη αχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργώντας ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της σταθερής ομάδας (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιός και Υδροχόος) και κυρίως τους γεννημένους στο μέσον του δευτέρου δεκαημέρου.

Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να προσέξετε πως επικοινωνείτε με τους άλλους, να μην ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις κι επίσης να προσέχετε και στη συμπεριφορά σας όταν οδηγείτε. Πιθανώς να έχετε αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα σας ή και κάποια απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφό σας μπορεί να σας απασχολήσουν. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι οι όψεις της Σελήνης είναι πιεστικές και σας καλούν για άμεσες λύσεις εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λειτουργήσετε παρορμητικά και να πάρετε μια πολύ σημαντική οικονομική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και να τα δείτε στην πορεία του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη ένταση και πίεση καθώς η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και μπορεί να σας αγχώσει είτε σε μια προσωπική σχέση είτε και σε κάποια επαγγελματική κατάσταση με μια απρόοπτη εξέλιξη. Ευτυχώς μέχρι το βράδυ της μέρας θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό δημιουργεί ατμόσφαιρα έντασης ενώ παράλληλα δημιουργεί και μια φρενίτιδα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα με τους συνεργάτες σας, τους συμφοιτητές σας, τους ανθρώπους που έχετε καθημερινές επαφές. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό θα σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σε όλα τα θέματα αλλά και πιο πρόθυμους να φλερτάρετε, να περάσετε καλά και να έχετε
ευχάριστη διάθεση. Πιθανώς όμως να υπάρχει και κάτι απρόοπτο στο πρόγραμμα σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΛΕΩΝ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό απειλεί λίγο την ισορροπία στην ημέρα αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα των επαγγελματικών. Οι πιέσεις αγαπητοί μου Λέοντες μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικές καθώς κάποιος μπορεί να σας προκαλέσει, να σας εκνευρίσει κι εσείς όλο αυτό να πρέπει να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία και στωικότητα. Σίγουρα δεν είναι από τις εύκολες ημέρες για σας αλλά με λίγη υπομονή κι αποφυγή λήψης σημαντικών αποφάσεων όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Σελήνης –Ουρανού μπορεί να σας κάνει να ψάχνετε την τελειότητα και να είστε πιο αυστηροί απέναντι στον εαυτό σας και τους άλλους. Προσέξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους αλλά και την ισχυρογνωμοσύνη στις επαφές σας με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Σελήνης – Ουρανού μπορεί να σας φέρει κάποιους προβληματισμούς σε οικονομικά θέματα ή και στα προσωπικά σας. Ακόμη πρέπει να προσέξετε τα έξοδα σας. Θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι αν δεν θέλετε να βγείτε εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί και στις on-line αγορές. Οτιδήποτε αφορά λογαριασμούς, δεν πρέπει να το βλέπετε επιφανειακά και κυρίως όχι βιαστικά.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό. Έτσι μπορεί να νιώθετε θυμωμένοι ή απογοητευμένοι με κάποιο συνεργάτη ή προϊστάμενο, με θέματα που αφορούν στη δουλειά σας ή την καριέρα σας αλλά πιθανώς ακόμη και με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην προτάξετε τον εγωισμό και φανείτε λίγο ευέλικτοι στις σχέσεις. Ακόμη προσοχή σε θέματα υγείας. Η μέρα είναι γεμάτη απρόοπτα αλλά με λίγη ευελιξία θα τα ξεπεράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα θα είναι πιο κουραστική αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς μπορεί να έχουν μαζευτεί αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε ή υποχρεώσεις που έχετε κατά καιρούς αναβάλλει και τώρα έρχονται να σας πιέσουν. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ακόμη και σε παρασκηνιακό επίπεδο στη δουλειά ή να πρέπει να κάνετε τον διαμεσολαβητή σε μια κατάσταση στο χώρο εργασίας που μπορεί να είναι κάπως αιχμηρή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σε κόντρα με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει μια κατάσταση μεγαλύτερης έντασης στο περιβάλλον σας και πιθανώς να υπάρχουν απρόοπτα ή και συμπεριφορές εγωιστικές. Προσπαθήστε να μην υψώσετε τόνους στις συζητήσεις σας, κοιτάξτε να λειτουργήσετε κάπως πυροσβεστικά σε ό,τι προκύπτει και κρατήστε μια δυναμική προσέγγιση στα πράγματα. Μέχρι το βράδυ θα έχουν επιλυθεί τα περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας ξεβολέψουν τις πρωινές ώρες.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας αλλά η αντίθεση της προς τον Ουρανό μπορεί να σας βρει σε μια κατάσταση που πρέπει να μοιράσετε την προσοχή σας ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια και να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση ως αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία και μην ταλαιπωρείτε πολύ τον οργανισμό σας. Αποφύγετε τις διαμάχες, μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε πως υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση στην ατμόσφαιρα και αποφύγετε υπό το καθεστώς πιέσεων και βιασύνης να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο ασταθής από τις προηγούμενες καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα που σας βγάζουν κάπως εκτός προγράμματος. Και πάλι με σωστή οργάνωση και υπομονή μέχρι το βράδυ θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις όποιες αντιξοότητες.