ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Χείρωνα και εξάγωνο με τον Άρη που μας κάνει πιο ενεργητικούς και μας δίνει κίνητρο να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.

H Δευτέρα έρχεται με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Τοξότη και τον Κρόνο στον Υδροχόο που μας βοηθά να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην καθημερινότητα μας και να είμαστε πειθαρχημένοι σχετικά με τις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Μια τελείως διαφορετική εποχή ανατέλλει για το ζώδιο σας με πολύ καλύτερες προδιαγραφές και συνθήκες και θα το διαπιστώσετε όταν περάσει και ο Δίας στο ζώδιο σας από την επόμενη εβδομάδα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία με τους άλλους και δίνοντας και μια πιο διασκεδαστική χροιά στο πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος από τον Τοξότη και τον 8ο ηλιακό σας οίκο ανεβάζει τη διάθεση σας και καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο σας δίνει τη σιγουριά και τη δύναμη ότι μπορείτε να κατακτήσετε και την πιο ψηλή βουνοκορφή. Η σημερινή είναι από τις μέρες που μπορείτε να αναλάβετε και πιο δύσκολα πρότζεκτ τα οποία παλιότερα μπορεί να σας φόβιζαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι από τις μέρες που πιθανώς θέλετε να συζητήσετε και πιο δύσκολα πράγματα και έχετε κάθε λόγο να το τολμήσετε αφού με τη Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα. Είναι μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία αλλά και το σχεδιασμό των παρακάτω βημάτων σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν περιμένατε να ακούσετε μια καλή κουβέντα, ένα θετικό σχόλιο από κάποιο άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας τότε αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα. Προετοιμαστείτε καλά αγαπητοί μου Καρκίνοι γιατί από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει μια ιδιαίτερα έντονη από πλευράς κινητικότητας στα θέματα της καριέρας περίοδος, που θα σας δημιουργήσει πολύ θετικά συναισθήματα και εξαιρετικές προοπτικές καθώς ο Δίας θα προχωρήσει στον Κριό.

ΛΕΩΝ

Η Δευτέρα σας θέλει πρωταγωνιστές της καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και ταυτόχρονα θα έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Αυτή η όψη φέρνει θετικούς ανθρώπους στη ζωή σας και μάλιστα μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο από το να επιχειρήσετε κάτι μόνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιθανώς να διαπραγματεύεστε κάτι αυτές τις μέρες και μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να ανοίξετε την καρδιά σας, να μιλήσετε για θέματα που σας βαραίνουν ή να βγάλετε ό,τι παράπονο μπορεί να έχετε σε μια σχέση ή συνεργασία. Αν μη τι άλλο στο τέλος της ημέρας θα νιώσετε λίγο ελαφρύτεροι!

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε περισσότερη σιγουριά για κάποια πράγματα και μεγαλύτερη στήριξη είτε από τους συνεργάτες είτε από τους φίλους. Μολονότι δεν θέλετε να βιαστείτε για κάτι ή να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση φαίνεται ότι κι οι άλλοι θα κινούνται κατά κάποιο τρόπο στο ίδιο μήκος κύματος. Θετική μέρα και για μια ερωτική σχέση ή για όσους είστε γονείς για την καλύτερη επαφή με τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να σας φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε να κάνετε συζητήσεις στο χώρο εργασίας με τους συνεργάτες σας πάνω σε μια κοινή στρατηγική που πρέπει να αναπτύξετε ή συζητήσεις με την οικογένεια σας πάνω σε οικονομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα φαίνεται ότι ο λόγος σας μπορεί να έχει μεγαλύτερη δύναμη και να επηρεάσετε και άλλα άτομα σχετικά με αυτά που πρεσβεύετε. Εκμεταλλευτείτε τη Δευτέρα για να κάνετε διαπραγματεύσεις, σημαντικές συζητήσεις ή αν έχετε να υπογράψετε συμφωνίες. Είναι μια μέρα που εύκολα μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Εξαιρετική μέρα και για θέματα που αφορούν θέματα παιδιών ή και την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μολονότι στη ζωή σας ξέρετε ότι μόνοι σας λύνετε τα όποια προβλήματα σάς παρουσιάζονται δεν είναι κακό λίγο να επιτρέψετε και σε αυτούς που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Είτε αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον είτε στο φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικότερα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας με πολλές ευκαιρίες να συζητήσετε, να γνωρίσετε νέα άτομα και να χαρείτε τις συναναστροφές σας. Αν είχατε στο μυαλό σας διάφορα σχέδια, σενάρια, ιδέες που θα θέλατε να υλοποιήσετε η σημερινή όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο στον Τοξότη και τον Κρόνο στο ζώδιο σας βοηθά αν μη τι άλλο να μπορέσετε να τις κάνετε «προτάσεις».

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι σημαντικό να έχετε κι ένα περιποιημένο και τακτοποιημένο χώρο για να δουλεύετε αγαπητοί μου Ιχθύες και η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά βολική για να βάλετε σε τάξη το σπίτι σας ή και το χώρο που εργάζεστε. Η ηρεμία στον εγκέφαλο προκύπτει ακόμη κι από το πόσο ήρεμος και τακτοποιημένος είναι και ο χώρος που ζούμε και εργαζόμαστε. Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για κάποιο οικονομικό ζήτημα.