ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 12 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αυτό το ΣΚ ολοκληρώνεται η αντίθεση (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη αντιπαραθέσεων, πόλωσης, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να την δούμε και στην επικαιρότητα και στις παγκόσμιες εξελίξεις ειδικά στην περιοχή της εμπόλεμης ζώνης στο Ισραήλ. Άρα όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να κάνουμε επίθεση στους άλλους ακόμη κι αν νοιώθουμε ότι έχουμε δίκιο γιατί με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το γουηκέντ έρχεται και με μια όψη πίεσης, την αντίθεση ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αποφύγετε με αυτή την όψη να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Από την άλλη, η όψη αυτή σας κάνει παρορμητικούς και με το χρήμα. Όσο κι αν σας δελεάζει ακόμη μια αγορά (από αυτές που καλύπτουν άλλα κενά κι όχι της γκαρνταρόμπας σας) προσπαθήστε να αντισταθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, μην ενδίδετε σε εντάσεις και μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης αποφύγετε να κολλήσετε σε λάθη των άλλων μη βλέποντας όλη την εικόνα. Το πιο εύκολο είναι να έρθετε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Εσείς διαλέξτε τον δύσκολο δρόμο της ψυχραιμίας και της αποστασιοποίησης γιατί αυτός θα σας φέρει και τα θετικότερα αποτελέσματα. Φυσικά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Όσοι επηρεάζεστε από την όψη αντίθεσης του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο προσέξτε τη σύνδεση μεταξύ αυτών που σκέφτεστε και της υγείας σας. Όταν είστε διαρκώς σε νοητικό στρες θα υποφέρετε
και από ψυχοσωματικές εκδηλώσεις. Ενδέχεται να σας αποκαλυφθεί κάτι στο χώρο εργασίας που ήταν παρασκηνιακό το προηγούμενο διάστημα κι αυτό να σας θυμώσει. Ακόμη προσέξτε μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαφυλάξτε την πνευματική και ψυχική σας υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 21 ως τις 23 μοίρες του Καρκίνου, αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Με φωνές και υψηλούς τόνους δεν θα βρείτε άκρη. Η καλύτερη στάση είναι η αποστασιοποίηση ιδιαίτερα από ανθρώπους που σας πατάνε ευαίσθητα «κουμπιά» και έχουν τον τρόπο τους να σας θυμώνουν. Η όψη Άρη – Ουρανού μπορεί να δείξει και μια αλλαγή στα πλάνα σας για το μέλλον ή μια διαφοροποίηση στους μέχρι τώρα στόχους σας. Πιθανώς να σας απασχολήσει ο σύντροφός σας ή αν είστε γονείς και κάποιο σας παιδί.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η έξτρα επιβάρυνση εξαιτίας της αντίθεσης Άρη – Ουρανού που αφορά κυρίως όλους όσους ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Λέοντα δημιουργεί εντάσεις και μεγαλύτερες πιθανότητες τσακωμών. Αν όμως βλέπετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε το «επίπεδο» εκεί που πρέπει, ασχοληθείτε με κάτι άλλο και επανέρχεστε κάποιες μέρες αργότερα. Μπορεί η αφορμή ή η αιτία για τις αντιπαραθέσεις να είναι μια αλλαγή ή ο φόβος μιας αλλαγής είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις γι’ αυτό προσπαθήστε να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κυριαρχία της αντίθεσης του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο αυτό το Σ, επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 19 ως τις 24 μοίρες του ζωδίου της Παρθένου. Χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερη εκτός από την επικοινωνία με τους άλλους ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις, τσακωμούς και αντιπαραθέσεις με τους οικείους σας, μεγάλη προσοχή και στην οδήγηση ή τον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Εδώ είναι, όμως, που πρέπει να προσέξετε -ειδικά αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Ζυγού, εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα ακόμη και μεταξύ φίλων και η κουβέντα να πάρει άλλη τροπή. Δεν είναι οι κατάλληλες μέρες επίσης να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα που σας οφείλονται ή μια αύξηση. Κι εννοείται αποφύγετε παρορμητικές αγορές. Καλύτερα να κλειδώσετε κάπου τις πιστωτικές σας κάρτες και να τις ξεχάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανώς να έχετε μια αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας πιθανώς και το σύντροφό σας. Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας καταπιέζει ή συμπεριφέρεται αυταρχικά χωρίς να σας δίνει το χώρο που χρειάζεστε ή αν νιώθετε ότι δεν ακούει αυτά που λέτε δεν αργεί να έρθει ένας φορτισμένος διάλογος και πιθανώς και μια ρήξη αν το πράγμα ξεφύγει. Προσπαθήστε, όμως, να μην ενδώσετε στην παρόρμηση της στιγμής, σκεφτείτε αυτά που έχετε να πείτε καλύτερα και μεταθέστε μια τέτοια κουβέντα για την άλλη εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην τρελαίνεστε να έχετε τον έλεγχο σε όλα στη δουλειά γιατί πιθανώς κάτω από αυτές τις όψεις να είναι ένα ουτοπικό σενάριο. Αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα ή άνθρωποι δεν αλλάζουν και κάνετε αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό χωρίς να εξαρτάτε την διάθεση και την ψυχολογία σας από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

η όψη αντίθεσης Άρη – Ουρανού επηρεάζει και την ερωτική σας ζωή είναι πιθανόν μια αντίδραση σας ή της άλλης πλευράς να πυροδοτήσει ένα καβγαδάκι ξαφνικά. Προσοχή πρέπει να δείξετε και σε σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

. Ελέγξτε το θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από την δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο ή να γίνετε ο στόχος κάποιου που δεν μπορεί να διαχειριστεί το δικό του θυμό και τον εξαπολύει αδίκως σε σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά μήπως με την αντεπίθεση τελικά δεν βρείτε το δίκιο σας.

ΙΧΘΥΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, καλύτερα να περιμένετε λίγο και να δείτε από όλες τις πλευρές μια κατάσταση πριν προχωρήσετε σε κάτι δραστικό. Ας είστε επίσης λίγο πιο προσεκτικοί με την οδήγηση και πιο υπομονετικοί. Πιθανώς μια είδηση που θα λάβετε σήμερα να σας αναστατώσει κάπως. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του ζωδίου των Ιχθύων.