ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα της δίνουν μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα κι έτσι η Τετάρτη μπορεί να είναι ταυτόχρονα παραγωγική αλλά και αρκετά διασκεδαστική. Η Σελήνη στον Ταύρο, νοιάζεται για την εκπλήρωση των υλικών επιθυμιών της αλλά και την ικανοποίηση των αισθήσεων.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Είναι μια καλή στιγμή να δείτε τις οφειλές, τις κάρτες, να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς και γενικώς να ασχοληθείτε σοβαρά με το πορτοφόλι σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Στο μυαλό σας έχετε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε, αλλά μπορεί κάποιος σήμερα να σας υπενθυμίζει κάποιες κακές στιγμές του παρελθόντος ή να προσπαθεί να σας μεταδώσει την δική του αρνητική στάση. Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας θέλει πρωταγωνιστές της μέρας με όσο άγχος μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο, αλλά και με το αντίστοιχο κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο έντονη από τις άλλες μέρες. Από την άλλη πλευρά, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο από τον πιο αθέατο οίκο του ωροσκοπίου σας με τον Πλούτωνα, μπορεί να συνειδητοποιείτε πόσο πολύ έχετε αλλάξει εσείς οι ίδιοι, πόσο διαφορετικά βλέπετε τα πράγματα πια κι ότι ίσως πλέον δεν σας ενθουσιάζουν οι ίδιες καταστάσεις ή και οι ίδιοι άνθρωπο, αλλά αυτό δεν είναι κακό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η σημερινή μέρα είναι θετική αν θέλετε να κάνετε κάποια προώθηση της δουλειάς ή των στόχων σας και να βρείτε υποστήριξη. Απλά να είστε ειλικρινείς με αυτό που κάνετε ή χρειάζεστε. Από την άλλη σήμερα μπορεί να σας πιάνει μανία να κάνετε περισσότερα πράγματα και να κλείσετε εκκρεμότητες στον διαθέσιμο χρόνο σας κι έτσι να καταπιέζετε τον εαυτό σας.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και των οικονομικών σας. Με την όψη της Σελήνης προς τον Πλούτωνα προσέξτε λίγο περισσότερο τα λόγια σας σήμερα. Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε ίσως είναι καλύτερα να μην πείτε τίποτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η μέρα προσφέρεται να είστε δημιουργικοί, να αφήσετε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει και να μην δεσμευτείτε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι αν εργάζεστε πρέπει να αφήσετε ακάλυπτες τις υποχρεώσεις σας.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε κόντρα προς το ζώδιο σας και ανάδρομη μάλιστα αποτελεί πάντα μια σειρήνα που σας ωθεί να περάσετε καλά, να ξοδέψετε, να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει ικανοποίηση και χαρά. Αλλά ίσως δεν πρέπει να αφήνεστε εντελώς να παρασυρθείτε αυτή τη στιγμή.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μολονότι οι όψεις της Σελήνης μπορεί να σας βρίσκουν σε μια διάθεση να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά είναι κρίμα να χάσετε μια ευκαιρία για μια έξοδο με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα περάσετε όμορφα.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σας υπενθυμίζει από την ώρα που θα ξυπνήσετε τις υποχρεώσεις σας, τη δουλειά, τα οικονομικά αλλά και τα «πρέπει» που αναφέρονται στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, σας παρέχει την ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αλλά μην τα περιμένετε όλα από το σύμπαν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Δεν είναι ανάγκη να πιέζεστε και να πιέζετε και τους άλλους και να μην διασκεδάζετε και χαίρεστε ταυτόχρονα αλλά από την άλλη χρειάζονται και όρια στην πλάκα για να καταφέρετε να είστε και παραγωγικοί. Από την άλλη μπορεί τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο και να μη νιώθετε ότι παίρνετε αυτά που θέλετε.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μπορεί η διάθεση σας να είναι λίγο πεσμένη ή να μην μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας, γιατί κάτι σας δεσμεύει ή σας περιορίζει. Βλέπετε υπάρχει αυτός ο Κρόνος στο ζώδιο σας που λειτουργεί κάποιες φορές σαν φρένο.

ΙΧΘΥΕΣ:

Γενικά η Τετάρτη είναι μια ήπια μέρα για σας και η Σελήνη στον Ταύρο που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας υποστηρίζοντας σας θα σας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας ή και μετακινήσεων. Αν νιώθετε ότι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική έχουν ατονήσει κάπως τα πράγματα, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να ανανεώσετε αυτή την επαφή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/01/2022 – 16/01/2022

– Ετήσιες προβλέψεις για το 2022

– Ερμής στον Υδροχόο 2022: Προοδευτικός, αντικειμενικός και ασυμβίβαστος

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει