ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρωί, η πρώτη όψη της Σελήνης είναι η αντίθεση με τον Δία στον Κριό και μέχρι το βράδυ θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους δίνοντας μια πιο κοινωνική και επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό από τις 09:34 το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας μας λίγο πιο παρορμητικούς στη δράση μας, πιο βιαστικούς ίσως να ολοκληρώσουμε τις όποιες εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχουμε.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως άτονο και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Κάτι σαν τσαγκαροδευτέρα που δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι για κανένα λόγο. Στην πορεία προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νοιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε το χρόνο σας αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς να υπάρχει όμως νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή να είστε σε φάση επιδιορθώσεων ή ανακαίνισης στο σπίτι ή ένα εξοχικό. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον Ζυγό έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Άλλωστε είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά καλό είναι να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Μελετήστε καλά τις αγορές σας. Βέβαια η σημερινή μέρα μπορεί να κρύβει και μια θετική έκπληξη την ευκαιρία να μιλήσετε για μια οικονομική συνεργασία που μπορεί να σας αποφέρει ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο ξεκίνημα του ζωδίου τον Αύγουστο.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 09:34 που η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας, η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών αλλά η Σελήνη δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις κι είναι μια μέρα ιδιαίτερα καλόβολη για σας που θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτά που πρέπει να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως η άλλως είστε από την φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη την διάρκεια της μέρας, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλώς ή κακώς όταν η Σελήνη βρίσκεται στα παρορμητικά ζώδια δηλαδή στον Κριό, τον Καρκίνο, τον Ζυγό, τον Αιγόκερω είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και να έχουν κι ένα θετικό αντίκτυπο και για το πορτοφόλι σας ειδικά αν έχετε γενέθλια στο ξεκίνημα του ζωδίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε ένα περιβάλλον φιλικό προς το ζώδιο σας και ιδιαίτερα επικοινωνιακό, η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Ενδεχομένως να έχετε κι εσείς διάθεση πειραματισμού ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από τον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι. Δείτε όλες τις παραμέτρους, ζυγίστε καλά τα πράγματα και αποφασίζετε πια κι αφού έχει ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2022

Ανάδρομος Ερμής 11/05/2022 – 23/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας; Ποια 4 ζώδια μπορεί να έχουν κέρδη;;

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις