ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 12/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Από σήμερα που ο Άρης σταματά να είναι φαινομενικά ανάδρομος, σταδιακά θα νιώσουμε να ξεμπλοκάρεται η ενέργεια του κι από την άλλη εβδομάδα που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και ο Ερμής θα νιώσουμε τεράστια διαφορά.

Η Σελήνη σήμερα θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην Παρθένο και οι βασικές της όψεις θα είναι ένα τρίγωνο με τον Ήλιο και μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα που μπορεί να αυξάνει τις φοβίες και τις ανασφάλειες μας.

ΚΡΙΟΣ

Τόσο στις καθημερινές επαφές σας με τους άλλους, όσο στις επαγγελματικές συζητήσεις ή στα σχέδια σας για θέματα σπουδών θα αρχίσετε να βλέπετε κάποιου είδους πρόοδο σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα. Εννοείται ότι επειδή ο Άρης δείχνει πολλές φορές και παρόρμηση ή έκφραση θυμού χωρίς να μπορούμε να τον ελέγχουμε και σε σας θα βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων θα προσέχετε τι λέτε και κυρίως πως το λέτε αλλά και πώς συμπεριφέρεστε στην οδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης ξαναπαίρνει τη σωστή κατεύθυνση και αρχίζει να αποδίδει τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν χρειάζεται βιασύνη ούτε ρίσκο βέβαια σε αυτή την φάση. Χρειάζεται μόνο να δουλέψετε σταθερά προς την κατεύθυνση επιτυχίας των στόχων σας χωρίς παρορμήσεις και χωρίς υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θα χρειαστεί ακόμη χρόνος για να διευκολυνθείτε πλήρως αφού ακόμη έχουμε ανάδρομο τον κυβερνήτη σας Ερμή. Πρακτικά μετά τις 18/01 θα διαφανεί η πρόοδος. Σήμερα είναι από τις μέρες που νιώθετε αρκετή σύγχυση ακόμη σε σχέση με κάποιους επαγγελματικούς ή οικονομικούς σας στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για κάποιους υπήρχε κι ένα ζωηρό παρασκήνιο ή και καταστάσεις στο χώρο εργασίας που ίσως δεν είχαν προηγούμενο με δυσαρέσκειες και γκρίνιες που έκαναν τη ζωή σας πιο δύσκολη στην καθημερινότητα. Τα καλά νέα είναι ότι όλο αυτό, τώρα που ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία θα τελειώσει σιγά σιγά, θα ανακτήσετε τον έλεγχο και την σιγουριά και την αποφασιστικότητα σας για τις κινήσεις σας από δω και κάτω.

ΛΕΩΝ

Τώρα ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και η συλλογική δουλειά απαιτεί να αφήσετε στην άκρη τις κατηγορίες και την κριτική και να δείτε πως θα βρείτε καλύτερες λύσεις στις κοινές σας προσπάθειες με τους άλλους. Το να επιτύχετε στους στόχους σας μπορεί να μην είναι εύκολο είναι όμως εφικτό με λίγη βοήθεια από αυτούς που σας συμπαθούν ή θέλουν να σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από δω και κάτω σταδιακά ξεκινά μια περίοδος που τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται με άλλους ρυθμούς και θα το διαπιστώσετε κυρίως μετά τις 18/01 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο κυβερνήτης σας Ερμής. Κάποιοι ίσως σκέφτεστε πώς θα ανεξαρτητοποιηθείτε σε επίπεδο καριέρας και θα αναλάβετε μόνοι σας την ευθύνη για ό,τι παράγετε επαγγελματικά. Ή μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή χωροταξική που ναι μεν η προσαρμογή θα πάρει χρόνο αλλά θα είναι για να σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση και χαρά.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα όμως ο Άρης γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθός και να δώσει νέα πνοή στους σχεδιασμούς σας και να σας επιτρέψει σταδιακά να πατήσετε το γκάζι της προόδου. Έτσι θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εκπαίδευση, ξένους και εξωτερικό, νομικές υποθέσεις από δω και κάτω μπορεί να τύχουν θετικότερων εξελίξεων και στην πορεία του χειμώνα να έχετε μια καλύτερη αίσθηση για το παρακάτω της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης γυρίζει στην ορθή του πορεία και σταδιακά θα ξεμπλοκάρει κάπως όλα αυτά τα ζητήματα. Έτσι μπορεί να σημειωθεί πρόοδος μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε όλα όσα είχατε καθυστερήσεις, αναβολές ή και προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ορθόδρομη πορεία του Άρη σαφώς θα είναι ανακουφιστική για σας τόσο σε θέματα προσωπικών επαφών όσο και στις κύριες συνεργασίες και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η συλλογική δουλειά αγαπητοί μου Τοξότες είναι το φόρτε σας. Μέσα βέβαια σε όλη αυτή την αστάθεια που βιώσατε τον τελευταίο καιρό μπορεί οι στόχοι και τα κοινά σας όνειρα με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας να ατόνησαν ή να είχαν διάφορα προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από δω και κάτω τα πράγματα αρχίζουν κάπως να ξεμπλοκάρουν. Αυτό θα το νιώσετε πρωτίστως στην ίδια σας τη διάθεση και την ενέργεια σας. Η αδρεναλίνη θα κυλάει πιο ελεύθερα στο αίμα σας γι’ αυτό βέβαια θα πρέπει να προσέχετε και την βιασύνη και την παρόρμηση αλλά και πώς εκφράζετε τον θυμό σας ειδικά στο χώρο εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν χρειάζονται βιασύνες στην παρούσα φάση. Θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν σιγά σιγά και να τα βελτιώνετε βήμα βήμα. Ο Άρης από τους Διδύμους είναι πάντα μια βοηθητική θέση για σας και θα δείτε ότι ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο θα σας ευνοήσει από δω και κάτω.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μην φανταστείτε ότι τα πράγματα γίνονται εύκολα και χαλαρά. Μια τέτοια συνθήκη δεν ισχύει. Όμως γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα και πλέον μπορεί να έχετε στοχευμένη δράση. Μέχρι τώρα βλέπατε ίσως το πρόβλημα αλλά πιθανώς δεν ξέρατε πώς να το λύσετε. Από δω και κάτω θα έχετε και τις λύσεις ενώ θα είστε πιο αποφασιστικοί και σίγουροι για τη δράση σας. Τα αποτελέσματα της υπερπροσπάθειας σας θα φανούν στο τέλος Μαρτίου.