ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα καθώς η κύρια όψη της είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που αφορά κυρίως τις ερωτικές αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες.

Μια από τις πιο τυχερές, αλλά και δυναμικές μέρες της Μεγάλης εβδομάδας είναι η Μεγάλη Τρίτη, καθώς έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα για πρώτη φορά σε ζώδια του αέρα και κάποιες θετικές όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ήλιο και τον Δία στον Κριό το πρωί.

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα σήμερα μια κουβέντα με ένα φίλο-η ή ένα συνεργάτη θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη κι όχι μόνο αυτό. Είναι πιθανόν να σας αποκαλύψει κάτι που θα βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα μια κατάσταση ή μπορεί να είναι μια πρόταση ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο η οποία προέρχεται από κάποιο πρόσωπο του φιλικού ή του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλά θα κάνετε να αποφύγετε εντάσεις στο χώρο εργασίας και ίσως πρέπει να τους εκπλήξετε όλους παίρνοντας ένα ρόλο διαφορετικό από αυτόν του αρχηγού που συνήθως αναλαμβάνετε. Αφήστε να πάρουν κι οι άλλοι πρωτοβουλίες αφού αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Σήμερα θα μπορούσε παρ’ όλα αυτά να σας δελεάσει και μια οικονομική προσφορά ή πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από σήμερα θα στρέψει την προσοχή σας στον έρωτα, τις σχέσεις και τα οικονομικά και θα είναι πραγματικά ένας φύλακας άγγελος για σας. Μέχρι τις 07/05 είναι ένα υπέροχο διάστημα για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, να κάνετε κάποιες στιλιστικές αλλαγές, να επιδιώξετε περισσότερες επαφές με τους άλλους αλλά και να απολαύσετε και κάποιες μέρες ξενοιασιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπάρχει ένα πρόβλημα στη σημερινή μέρα αγαπητοί μου Καρκίνοι είναι ότι η προσοχή σας θα είναι κάπως διασπασμένη σε πολλά και διαφορετικά πράγματα κι έτσι δεν θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κυνηγήσετε. Γι’ αυτό από νωρίς φτιάξτε ένα πιο ακριβές πλάνο στο μυαλό σας που θα βοηθήσει να συγκεντρώσετε την ενέργεια και την προσοχή σας πιο κατευθυνόμενα στους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Η Μεγάλη Τρίτη είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς μπορεί να δεχτείτε τη στήριξη ενός ατόμου που φαίνεται ότι σας συμπαθεί και έχει τη δύναμη ή την εξουσία να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας, να οργανώσετε κάτι ιδιαίτερο για το βράδυ είτε και μια έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει για πρώτη φορά όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα σε ζώδια του αέρα πλέον θα μπορούσατε να σημειώσετε ιδιαίτερη πρόοδο σε θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να συζητήσετε μια πρόταση που θα μπορούσε να έχει κι ένα ιδιαίτερο οικονομικό αντίτιμο για σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους, εγκαινιάζοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδο μέχρι τις 07/05 με πολλές δυνατότητες σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα, προώθηση της δουλειάς αλλά και στα μελλοντικά σας επαγγελματικά πλάνα. Σε κάθε περίπτωση θα είναι πιο βοηθητική για όλες τις σχέσεις σας. Η πρώτη όψη της θα είναι με τον Πλούτωνα και αν είστε μόνες-οι δεν είναι απίθανο μια γνωριμία να σας κάνει κλικ ερωτικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κύρια όψη της ημέρας, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απαιτεί όχι μόνο να μην επαναπαυθείτε πάνω στις δάφνες σας αλλά να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο σθένος και φιλοδοξία τους στόχους σας. Με την ενέργεια αυτής της όψης θα μπορούσατε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο κι αν έχετε είτε αφορά στη δουλειά είτε στα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς σήμερα. Σήμερα ακόμη η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους στον τομέα των σχέσεων και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να πυκνώσετε τις επαφές σας με τους άλλους αλλά να είστε και πιο εξωστρεφείς. Μέχρι τις 07/05 μπορεί να κάνετε και νέες γνωριμίες ή να δεχτείτε προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κύρια όψη της ημέρας το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Πλούτωνα που σχηματίζεται πρώτη φορά σε ζώδια του αέρα είναι εξαιρετικά βοηθητική για να σηκώσετε τα μανίκια και να αφιερώσετε χρόνο ώστε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες είτε αφορούν στις δουλειές του σπιτιού είτε με κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε για τη δουλειά σας είτε για την φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας για πρώτη φορά σήμερα πρέπει απλώς να κλείσετε τα μάτια και να ακολουθήσετε την καρδιά σας και τις επιθυμίες σας, είτε αυτές αναφέρονται στα όνειρα και τους στόχους σας, είτε σε οτιδήποτε σας δίνει χαρά, είτε ακόμη και στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι εξαιρετικά αποδοτική για σας αν αφήσετε τον «έλεγχο» στην άκρη και δώσετε περισσότερο χώρο στη φαντασία, την ονειροπόληση. Όχι δεν είναι χαμένος χρόνος το να επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαλαρώνει λίγο αντιθέτως βοηθά να μπορείτε να επανέλθετε στις υποχρεώσεις σας με περισσότερη ορμή και πιθανώς και με καλύτερες ιδέες.