ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική σαν μέρα και με τη Σελήνη να προχωρά στους Ιχθύς υπάρχουν θετικές όψεις. Η μέρα θα είναι θετική -μια που μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη είτε σε κάποια σχέση, συνεργασία είτε ακόμη και σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η μέρα έχει self-care. Ο διαλογισμός, η γιόγκα, το περπάτημα στη φύση, το κολύμπι, οτιδήποτε δεν είναι πολύ πιεστικό αλλά βοηθά στην αποσυμφόρηση του εγκεφάλου σας, πρέπει να πει στην to-do λίστα σας. Ξεκουραστείτε, μην ασχοληθείτε με τη δουλειά και χωρίς κανένα αίσθημα ενοχής, απολαύστε τη μέρα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σήμερα είναι άκρως κοινωνική, αλλά δώστε προσοχή με ποιους ανθρώπους περνάτε χρόνο. Μην μπείτε στη διαδικασία να αφιερώσετε χρόνο με ανθρώπους που αύριο δεν θα θυμούνται ποιοι είστε. Επίσης, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τους στόχους σου αλλά και τους φίλους σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύς και σήμερα και θα σας παροτρύνει να ασχοληθείτε τις πρωινές ώρες με τις υποχρεώσεις σας. Υποσχεθείτε όμως στον εαυτό σας ότι από το απόγευμα και μετά θα αφιερώσετε το χρόνο σας στην οικογένεια, το σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σας κάνει πιο περιπετειώδεις και σας βάζει στη διαδικασία να ψάξετε κάτι καινούργιο για να σας συναρπάσει. Είτε ψάχνετε να βρείτε ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, ένα workshop αυτοβελτίωσης, ένα καινούριο σπορ, που θα πάτε μια εκδρομή ή ένα νέο στόχο η Κυριακή μπορεί να σας εμπνεύσει. Εκμεταλλευτείτε την είναι από τις πιο θετικές της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει κάποιο ζήτημα στα οικονομικά. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα, χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή με τη Σελήνη απέναντι σας στους Ιχθύς σας επιτρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε μια σημαντική σας σχέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας ή την οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σαββατοκύριακο θα κλείσει με θετικότερες όψεις και είναι μια ευκαιρία να αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Ξεκλέψτε λίγη ώρα από το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα ή απλά να κοιμηθείτε περισσότερο, αφού αυτό και μόνο θα βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να δείχνετε πιο ήρεμοι. Σκεφτείτε τι μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές μπορείτε να κάνετε στη διατροφή σας που θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο στην υγεία σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Ιδανική μέρα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, για ένα χαλαρό καφεδάκι με φίλους ή  ένα ερωτικό ραντεβού. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να ασχοληθείτε και με θέματα που αφορούν στην ασφάλεια του σπιτιού σας ή τη δυνατότητα εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας σας. Εκμεταλλευτείτε το βράδυ για να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον ή ακόμη και μόνοι στην άπλα  του σπιτιού σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Κυριακή η Σελήνη στους Ιχθύς σας δημιουργεί μια νοητική ανησυχία κάτι που θέλετε να τη μοιραστείτε είτε με τους ακόλουθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Αξιοποιήσετε τη μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους που σας αγαπούν, σας κατανοούν και δεν σας παρεξηγούν θα περάσετε πολύ καλύτερα και χωρίς περαιτέρω εκνευρισμούς. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή είναι η τέλεια μέρα για να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας . «Σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και ασχοληθείτε και με ένα νέο χόμπι ή νέα ενδιαφέροντα. Αυτό μπορεί να σας απελευθερώσει και να σας κάνει να περάσετε καλύτερα. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το απόγευμα του Σαββάτου η Σελήνη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, κάτι που μπορεί στο τέλος να μην μπορείτε να διαχειριστείτε σε όλα αυτά που έχουν μαζευτεί ή έχετε υποσχεθεί στους άλλους. Μην πιέζεστε όμως περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε με δουλειές και ευθύνες μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και μετά επιλέξτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες και επαφές.