ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ένα έντονο Σαββατοκύριακο από πλευράς αστρολογικών όψεων ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Το Σάββατο ολοκληρώνεται η πρώτη από τις συνολικά τρεις όψεις συνόδου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη μεγεθύνει την επιθυμία να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε καθώς και την ανάγκη μας να βιώσουμε πιο έντονα ερωτικά συναισθήματα.

Η συγκεκριμένη όψη έχει όμως και μια επικινδυνότητα. Δίνει χειριστικές τάσεις σε σχέσεις και ξυπνά ζήλιες και κτητικότητα. Από την άλλη πολλές φορές συνδέεται και με προδοσία στις σχέσεις ή τάση για κακές επιλογές συντρόφων. Κριοί, Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στα δύσκολα παιχνίδια των σχέσεων.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

H σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα είναι η κύρια όψη του Σαββάτου και παραπέμπει κυρίως στις επαγγελματικές σχέσεις, την καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αλλά και στις σταθερές σχέσεις στη ζωή σας. Φέρνει αναθεωρήσεις αλλά και εντάσεις.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Είναι μια όψη που αναφέρεται στις αντιλήψεις και τις απόψεις που έχετε για τις σχέσεις, τους μελλοντικούς σας στόχους και τα σχέδια σας τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Ενδεχομένως πολλοί από σας να μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε και να κάνετε κάποιες αλλαγές μέχρι τον Μάρτιο που κλείνει η επιρροή αυτής της όψης.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Παθιασμένες σχέσεις, έντονα συναισθήματα και κάποιες αρνητικές πλευρές όπως ζήλια και καχυποψία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους αυτό το σαββατοκύριακο. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα που πραγματοποιείται το Σάββατο σας ρίχνει στα βαθιά νερά των ερωτικών σχέσεων και των συναισθηματικών σας εξαρτήσεων. Η όψη αυτή επηρεάζει και τα οικονομικά σας με ποικίλους τρόπους μέχρι τον Μάρτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου, σας βάζει στη διαδικασία να εξετάσετε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας στις σχέσεις. Ήρθε η ώρα να δείτε την αλήθεια στο βάθος των σχέσεων που έχετε ή θέλετε να κάνετε. Η όψη αυτή φέρνει αναθεωρήσεις στις πιο στενές ερωτικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις μέχρι τον Μάρτιο που θα διαρκέσει η επιρροή της.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα το Σάββατο αποτελεί για εσάς τους Λέοντες μια βραδύκαυστη όψη. Και αυτό διότι επηρεάζει ήδη από τον Νοέμβριο και φτάνει η επιρροή της μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Για το δικό σας ωροσκόπιο αυτή η όψη αφορά σχέσεις με συνεργάτες και το αντικείμενο της δουλειάς σας όσο και σε θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Με λίγα λόγια απαιτεί να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και να φέρετε περισσότερη ισορροπία και υγεία στην καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Εντάσεις, πάθη, ίντριγκες, ζήλιες όλα παίζουν μέσα στο επόμενο διάστημα αλλά και πολλές ευκαιρίες να γίνετε πιο ορατοί για κάποιο ταλέντο σας. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου, μια όψη που έχει αρχίσει η επιρροή της ήδη από τον Νοέμβριο και επεκτείνεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Δημιουργεί μια γκάμα έντονων συναισθημάτων στην προσωπική σας ζωή που πιθανώς να μην έχετε ξανανιώσει ως τώρα.

ΖΥΓΟΣ:

Οι οικογενειακές σχέσεις, τα θέματα του σπιτιού, το παρελθόν, τα λάθη ή οι παραλείψεις έρχονται στο προσκήνιο για να τα αντιμετωπίσετε αυτό το εκτεταμένο διάστημα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα το Σάββατο απλώνει την επιρροή της σε ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει αρχίσει ήδη από τον Νοέμβριο και εκτείνεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η κύρια όψη του Σαββάτου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας. Τι σημαίνει αυτό: Από τη μια πλευρά κάνει πιο γοητευτικό το λόγο και την παρουσία σας κι από την άλλη όμως χρειάζεται προσοχή πως διαχειρίζεστε τις αντιδράσεις σας κι αυτά που λέτε για να μην πληγώσετε άθελά σας κάποιον. Ο λόγος σας έχει δύναμη γι’ αυτό κοιτάξτε να τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μέσα στον τομέα των οικονομικών είναι μια επιρροή που ξεκίνησε ήδη από τον Νοέμβριο και εκτείνεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Αφορά αναθεωρήσεις στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά αλλά και θέματα αυτοπεποίθησης και αυταξίας. Έχετε πολλά να μάθετε ώστε να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές ή αναθεωρήσεις έχετε μπροστά σας τρεις μήνες για να εκμεταλλευτείτε την επιρροή αυτή. Το Σάββατο η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας στην πρώτη στενή επαφή τους καθώς θα ακολουθήσουν άλλες δύο μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο μεγάλων αλλαγών από τις πιο επιφανειακές πχ στην εμφάνισή σας μέχρι τις πιο βαθιές στον τομέα των σχέσεων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το Σάββατο βάζει φωτιά στη φαντασία σας. H Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σας κάνει πρωταγωνιστές μιας κινηματογραφικής ταινίας σε θέματα σχέσεων. Τώρα αν θα είναι αισθηματική κομεντί ή θρίλερ έχει να κάνει πολύ με τον τρόπο που διαχειριστείτε τα πράγματα αλλά και τις επιλογές που θα κάνετε. Η επιρροή της όψης αυτής έχει ξεκινήσει ήδη από τον Νοέμβριο και εκτείνεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΙΧΘΥΕΣ:

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που γίνεται ακριβώς το Σάββατο, παραπέμπει σε αναθεωρήσεις στον επαγγελματικό, φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σας ήδη από τον Νοέμβριο κι η επιρροή της επεκτείνεται μέχρι και τις αρχές Μαρτίου. Η όψη αυτή θα μπορούσε επίσης να δείξει ότι κάποιος άνθρωπος με δύναμη μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα στόχο σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα 11/12/2021: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος. Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Κινέζικη αστρολογία 2022: Τι θα φέρει η χρονιά της Τίγρης για όλα τα ζώδια

Πώς θα μας επηρεάσει η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης (Κάρμα) στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού 18/01/2022 – 18/07/2023