ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 11 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ξεδιπλώνεται μπροστά μας ένα από τα πιο απαιτητικά Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, καθώς ολοκληρώνεται η αντίθεση (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα. Η Σελήνη αρχικά από τον Ζυγό που σχηματίζει κόντρα με τον Πλούτωνα σήμερα και από τις 21:39 το βράδυ στον Σκορπιό σιγοντάρει την επιρροή και προάγει τις αψιμαχίες. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 21 μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό το βράδυ κάνοντας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών προτεραιότητα του Σαββατοκύριακου. Όμως αυτό το γουηκέντ έρχεται και με μια όψη πίεσης, την αντίθεση ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Περισσότερο επηρεάζει η όψη όλους όσους το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα έντονα κυκλοθυμικό Σαββατοκύριακο για σας είναι αυτό που ξεδιπλώνεται μπροστά μας με τη Σελήνη απέναντι στο ζώδιο σας και από τη μια δεν θέλετε ίσως πολλά -πολλά με τους άλλους, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιδιώξεις κι από την άλλη η αντίθεση Άρη-Ουρανού σας ζορίζει με θέματα που αφορούν είτε σε μια σχέση προσωπική είτε επαγγελματική. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Ταύρου. Εσείς μπορεί να νοιώθετε
θυμωμένοι, καταπιεσμένοι, αδικημένοι σ’ αυτή την σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με εξαίρεση τους γεννημένους από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες του ζωδίου των Διδύμων ή του ωροσκόπου στους Διδύμους που ενδεχομένως έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας απασχολούν πιεστικά και να σας προκαλούν στρες, οι υπόλοιποι Δίδυμοι θα είστε λιγότερο πιεσμένοι το Σαββατοκύριακο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές σας βάζουν στην διαδικασία να σκεφτείτε αρκετά πάνω σε πρακτικά θέματα που αφορούν τους στόχους σας για το μέλλον ή να κάνετε συζητήσεις γι’ αυτά, με άτομα από το χώρο της δουλειάς, τους συνεργάτες αλλά και τους φίλους. Το Σαββατοκύριακο πάντως είναι κάπως πιεστικό ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα ή ένα email να διαταράξει την ησυχία σας και να σας εκνευρίσει.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σαββατοκύριακο υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση εξαιτίας της αντίθεσης Άρη – Ουρανού που αφορά κυρίως όλους όσους ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Λέοντα. Εσείς είστε πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις είτε με το σύντροφο σας, ένα στενό συνεργάτη, ένα φίλο ή και με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε όσο κι αν είστε θυμωμένοι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία να κάνετε διάλογο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο κυριαρχείται από την αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μια έντονη όψη που σας κάνει πιο επιρρεπείς σε εντάσεις, καυγάδες, σφοδρές αντιπαραθέσεις είτε με συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες και όποιους αποτελούν το στενό σας περιβάλλον. Μια λάθος λέξη ή κριτική ακόμη κι αν είναι ειλικρινής και δεν έχετε πρόθεση να πληγώσετε κάποιον, μπορεί εύκολα να προκαλέσει μια αντιπαράθεση που ίσως μετανιώσετε. Άρα μολονότι ίσως θέλετε να πείτε κάτι γιατί σας βαραίνει και θέλετε να το βγάλετε από μέσα σας γιατί αυτό θα σας ανακουφίσει, η ικανοποίηση θα είναι πρόσκαιρη και η ζημιά μεγαλύτερη.

ΖΥΓΟΣ

Με την αντίθεση Άρη – Ουρανού ο βαθμός ανησυχίας και το στρες μεγεθύνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει ακόμη κι αν δεν εργάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με ένα «αγκάθι» που πιθανώς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό σε όσους το ζώδιο ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Σκορπιού. Το αγκάθι λέγεται αντίθεση Άρη – Ουρανού. Έτσι μπορεί στην πορεία της μέρας να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή ακόμη και στο χώρο της δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με μια υποσημείωση εξαιτίας της κυρίαρχης σημερινής όψης Άρη- Ουρανού. Για όσους ο Ήλιος (το ζώδιο) ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 19 ως τις 21 μοίρες του ζωδίου του Τοξότη, η όψη αυτή μπορεί να βγει ως εκνευρισμός, θυμός, επιθετικότητα ή θλίψη. Θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν ειδικά στο χώρο εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια κάπως νευρική μέρα είναι το Σάββατο με την όψη αντίθεσης Άρη – Ουρανού επιρροή που προεκτείνεται και την Κυριακή. Μπορεί να νοιώθετε ότι οι ανάγκες των δικών σας προσώπων σας «πνίγουν» ακόμη κι αν είναι τα ίδια σας τα παιδιά για όσους είστε γονείς ή μπορεί να θέλετε λίγο την ησυχία σας μέσα στο σπίτι και να μην μπορείτε να το επιτύχετε. Η όψη επηρεάζει όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Αιγόκερω και μπορεί να δημιουργεί περαιτέρω ένταση με αφετηρία κάποιους οικονομικούς λόγους. Αποφύγετε λοιπόν ειδικά το Σαββατοκύριακο τέτοιες συζητήσεις αν δεν θέλετε να ξεφύγει η κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό. Ελέγξτε το θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από την δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο ή να γίνετε ο στόχος κάποιου που δεν μπορεί να διαχειριστεί το δικό του θυμό και τον εξαπολύει αδίκως σε σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά μήπως με την αντεπίθεση τελικά δεν βρείτε το δίκιο σας. Περισσότερο επηρεάζεστε όσων το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 19 ως τις 23 μοίρες του Υδροχόου. Αν δεν «τσιμπήσετε» το δόλωμα θα είστε πολύ καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς λόγους σήμερα θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθήσει να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε αλλά για να ρίξει λάδι στην φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα. Μην ενδώσετε και χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για το τίποτε.