ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου.

Η σημαντική αστρολογική εξέλιξη της ημέρας που μας κάνει να θέλουμε να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα ή να κάνουμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα, είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή και πειθαρχημένη Σελήνη που μας ωθεί να σκεφτούμε τι αλλαγές θέλουμε να υιοθετήσουμε τη νέα χρονιά και πώς μπορούμε με οργάνωση και πρόγραμμα να τις υλοποιήσουμε.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω με κύρια όψη της το τρίγωνο με τον Ουρανό συνδέει τα θέματα των επαγγελματικών με αυτά των οικονομικών και πιθανώς ευελπιστείτε να κάνετε μια αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαήμερου μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη σημερινή νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τις όψεις της με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα νιώθετε την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων πιο έντονα αυτές τις μέρες. Το μυαλό σας χρειάζεται κάτι για να ενθουσιαστεί ή έναν μακρινό στόχο. Πιθανώς όλο αυτό να αναφέρεται στα επαγγελματικά σας πλάνα για το μέλλον, σε θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη νέα Σελήνη της χρονιάς στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιεί 2 τομείς, αυτόν της συναισθηματικής εγγύτητας και του ερωτισμού, αλλά και της οικονομικής ασφάλειας. Από τη μια μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες κι από την άλλη το μυαλό σας θα κατεργάζεται πλάνα για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή νέα Σελήνη σάς φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σας και σας εξιτάρει η παρέα μαζί τους. Για κάποιους από σας μπορεί να υπάρχει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή να κάνετε μια γνωριμία με επαγγελματικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Αυτό το φεγγάρι σας προσκαλεί να γράψετε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ –  ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η κύρια επιρροή της ημέρας έρχεται από τη νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιθυμίες. Την ανάγκη για αποφάσεις που επηρεάζουν θετικά τόσο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση όσο και τη δουλειά υπερτονίζουν και οι όψεις της. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη να θέσετε τους στόχους σας για μια καλύτερη καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω λειτουργεί με ενθουσιώδη τρόπο και θα ψάξετε να βρείτε διεξόδους που μπορεί να σας προσφέρουν πρωτόγνωρες συγκινήσεις κάνοντας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η επιρροή αυτή έχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον, κυρίως σε νέες γνωριμίες. Σε αυτό το κλίμα των φλερτ, του έρωτα συνάδουν και οι όψεις της.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη σήμερα θα θέλετε να περάσετε μια μέρα χαλαρή σε στενό κύκλο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πιθανώς όλες τις ταινίες που έχετε βάλει στο μάτι να δείτε σε κάποια πλατφόρμα και δεν τα έχετε καταφέρει ως τώρα. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε πώς θα βελτιώσετε τον χώρο σας στη νέα χρονιά ή ακόμη και την περίπτωση μιας αλλαγής σπιτιού και μιας μετακόμισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κυρίαρχη επιρροή της μέρας είναι η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που σας ανοίγει την όρεξη να αλλάξετε παραστάσεις. Με τις όψεις της νέας Σελήνης θα έχετε επιθυμία να κάνετε γνωριμίες και επαφές και γενικώς αυτό το φεγγάρι, σάς κάνει σαφώς πιο κοινωνικούς αυτές τις μέρες. Η Νέα Σελήνη σάς καλεί να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κυρίαρχη επιρροή της μέρας είναι η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που σάς προσγειώνει κάπως στις υποχρεώσεις που έχετε σε θέματα επαγγελματικά και πρακτικά. Και στο μυαλό σας ακόμη και τις πρώτες ημέρες του 2024 θα είναι πώς θα κάνετε πιο αποδοτική τη δουλειά σας σε οικονομικό επίπεδο ή πώς θα κάνετε κάποια επαγγελματική αλλαγή μέσα στη νέα χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και είναι πιθανό να αναζητάτε νέες εμπειρίες, καινούρια πράγματα ή επαφές με άτομα που έχουν να σας πουν κάτι διαφορετικό. Για τους γεννημένους κοντά στις 11 Ιανουαρίου θα μπορούσε μέσα στο επόμενο διάστημα να προκύψει μια ευχάριστη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της νέας Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σάς καλεί να χαρείτε κάποιες μέρες πιο μοναχικά, που θα μπορείτε να κάνετε τον απολογισμό σας για τη χρονιά που μόλις ήρθε. Και μολονότι δεν είστε από τους τύπους που μπαίνετε στη διαδικασία των γραπτών αποφάσεων της νέας χρονιάς, πιθανώς κάτι να έχει να σας δώσει μια τέτοια διαδικασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σάς ωθεί να είστε πιο δραστήριοι, να δείτε κόσμο, φίλους και συγγενείς και να κάνετε πράγματα που σπάνε τη ρουτίνα. Μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις θα σας έκανε καλό και θα έφτιαχνε ακόμη περισσότερο τη διάθεση σας. Είναι η κατάλληλη νέα Σελήνη για να θέσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και με τη βοήθεια ανθρώπων από το στενό σας περιβάλλον να τους υλοποιήσετε.