ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου.

 

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Κριό ενώ σχηματίζεται το υπέροχο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Είναι μια όψη που βοηθά να έχουμε έμπνευση, πιο πρωτότυπες ιδέες, καλύτερη εικόνα των αλλαγών που πρέπει να πραγματοποιήσουμε προκειμένου να έχουμε επιτυχία στους στόχους μας. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή έχει διαφορετική δυναμική. Η Σελήνη στο ζώδιο σας συναντά τον Δία και σας προσδίδει περισσότερη αισιοδοξία, κέφι και ζωντάνια. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό συνδέει τον τομέα της δουλειάς με τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και αποτελεί την κατάλληλη όψη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Κοιτάξτε να ψάξετε καλύτερα τις προοπτικές στη δουλειά σας ή αν ψάχνετε για δουλειά να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας και να ψαχτείτε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού την Κυριακή βοηθά να έχετε καλύτερη ροή μες την μέρα σας και τονίζει τα θέματα της δημιουργικότητας. Μπορεί να έχετε καλύτερες εμπνεύσεις και ιδέες τις οποίες αν εφαρμόσετε τα αποτελέσματα να σας εκπλήξουν. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Κριό η Κυριακή είναι μια πιο χαλαρή μέρα. Παραπέμπει σε επαφές με φίλους, βόλτες και πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Από την άλλη το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σας γειώνει σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις απέναντι σε μεγαλύτερα ίσως άτομα της οικογένειας σας ή σε κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή βρίσκει τη Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Δία αλλά τον Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο Ήλιος στον τομέα της επικοινωνίας και ο Ουρανός στον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών μπορεί να σας βρει να μιλάτε με συνεργάτες ή άτομα του περιβάλλοντος σας ακόμη και για θέματα εργασίας. Μολονότι υπάρχει μεγαλύτερη χαλαρότητα λόγω αργίας, εσείς φαίνεται ότι δεν ακολουθείτε ακριβώς. Είτε γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποια πιεστικά θέματα είτε γιατί μπορεί να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση.

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή με τη Σελήνη στον Κριό είναι πιο δική σας μέρα. Χαρακτηρίζεται από μια άλλη δυναμική και περισσότερη αισιοδοξία. Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο άγχος ή ανησυχία για κάποια πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας πέρα από τη δουλειά και σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως πρέπει να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σας κάνει πιο εφευρετικούς, ενώ μπορεί να έχετε και μια πολύ ωραία ιδέα να την εκμεταλλευτείτε σε δημιουργικό επίπεδο και να σας αποφέρει και οικονομικά. Πάντως σε κάθε περίπτωση καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν έχετε πρακτικά ζητήματα να επιλύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη περνά στον Κριό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις σας ενώ σχηματίζεται και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Ο Ήλιος μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο σας κάνει να προτιμάτε λίγο περισσότερο την άνεση του σπιτιού σας από το να τρέχετε στις όποιες κοινωνικές ή άλλες υποχρεώσεις σας. Βέβαια στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει και θα προσαρμοστείτε στο όποιο πρόγραμμα σας. Την Κυριακή μπορεί να μην εξελιχθούν ακριβώς τέλεια τα πράγματα αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εσείς κάνετε το καλύτερο που μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά μέσα στον τομέα των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βέβαια και με το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού ίσως αναγκαστείτε να επικοινωνήσετε με κάποια άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά σας ή μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες έστω και με βαριά καρδιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταπιεστείτε. Άλλωστε μιλάμε για ένα τρίγωνο που δεν σας ζορίζει ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη να προχωρά στον φιλικό σας Κριό και να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο. καλύτερη διάθεση. Ακόμη σχηματίζεται τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στον τομέα της καριέρας με τον Ουρανό και φαίνεται ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά για να κλείσετε κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια σούπερ ιδέα, πρωτότυπη και πρωτοποριακή και θέλετε να την μοιραστείτε με άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Κυριακή σας γειώνει λίγο στις υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή την οικογένεια ή μπορεί να έχετε κανονίσει κάποια οικογενειακή συνάντηση. Με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, σκέφτεστε ταξίδια μακρινά και ονειρεμένα, ή με άλλους ανθρώπους και γενικά το μυαλό δεν συντονίζεται με αυτά που πρέπει να κάνετε. Από την άλλη μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος σε σχέση με τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια ή τα θέματα σπουδών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να βγάλει κάποια περίεργα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ίσως σας βγαίνει ζήλια σε μια σχέση, ή και κάποια εμμονή με κάποιο άτομο. Προσπαθήστε γενικά να αποφύγετε τις συγκρίσεις αυτές τις μέρες με άλλους, με φίλους, με συνεργάτες. Επικεντρωθείτε σε σας και τις δικές σας προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ακόμη προσέξτε πως διαχειρίζεστε μια προσωπική σχέση ή αυτή με τον σύντροφό σας. Μην προβάλλετε τις ανασφάλειες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την Κυριακή, κάνει ιδιαίτερα ζωντανές και πικάντικες τις συνομιλίες που μπορεί να έχετε είτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, είτε με κάποιο συνεργάτη σας. Αν υπήρχαν κάποια προβλήματα σε μια σχέση με κάποιο άτομο από το συγγενικό περιβάλλον καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση ή να κάνετε μια επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί πιο εύκολα θα μπορέσετε να βρείτε άκρη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/09/2022 – 18/09/2022

Αφροδίτη στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 05/09/2022 – 29/09/2022

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 05/09/2022 – 29/09/2022;