ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 11/04

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 11 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται από χθες στον Λέοντα και θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας με τον Ουρανό και με τον Άρη – Κρόνο στον Υδροχόο λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι όψεις αυτές φέρνουν ένα γκρινιάρικο κλίμα στη μέρα και κυρίως στις σχέσεις μας.

Παράλληλα ο Ερμής προχωρά στο σταθερό, πρακτικό και γήινο ζώδιο του Ταύρου χαρίζοντας μία διαφορετική διάσταση στην επικοινωνία, τις δοσοληψίες μας αλλά και στις μετακινήσεις μας. Ο Ερμής στον Ταύρο δεν βιάζεται και τον ρυθμό του πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς.

ΚΡΙΟΣ

Με ενθουσιασμό ξεκινά η μέρα, αφού η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την ερωτική ζωή σας, να είστε περισσότερο δημιουργικοί και να βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε με ένα χόμπι που αγαπάτε αλλά και με τα θέματα των παιδιών. Προσοχή στα οικονομικά και τις διαφωνίες που προκύπτουν από αυτά στις σχέσεις σας. Είναι ο καιρός να τα βάλετε σε τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά απαιτητική, με αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Ίσως χρειάζεται να κάνετε δουλειές στο σπίτι καθώς πλησιάζει το Πάσχα. Ίσως σας απασχολεί ίσως κάποιο ζήτημα που αφορά την οικογένεια σας. Η σημερινή και η αυριανή μέρα είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν το ατού σας να είναι η επικοινωνία και η κίνηση, η έλλειψη ελευθερίας σάς αναστατώνει περισσότερο από άλλους και σήμερα μπορεί να είστε περισσότερο εκνευρισμένοι εξαιτίας αυτής της αναστάτωσης. Δείξτε κατανόηση για τον εαυτό σας. Επικοινωνήστε με φίλους, διά ζώσης ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μία καλή μέρα ακόμα κι αν θέλετε να φλερτάρετε μέσω διαδικτύου. Προσέξτε όμως τα μυστικά σας και κυρίως τα μυστικά άλλων που σας έχουν εκμυστηρευθεί.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσωπικά και οικονομικά ζητήματα νιώθετε να σας ασκούν πίεση. Μπορεί να περιμένετε κάποια απάντηση για ένα οικονομικό ή κάποιο άλλο θέμα. Κάποιες αγορές μπορούν πάντα να σας φτιάξουν τη διάθεση, ενώ ένας φίλος-η ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας εκπλήξει με μια είδηση που τον-ην αφορά και τη μοιράζεται μαζί σας. Οι φίλοι, οι συνεργάτες αλλά και οι στόχοι σας έρχονται στο προσκήνιο καθώς ο Ερμής περνά στον Ταύρο.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η ημέρα περιλαμβάνει στρες, απαιτήσεις και εντατικούς ρυθμούς κυρίως στα θέματα της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Παρ’ όλα αυτά, είναι μία καλή μέρα για την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητα, ενώ ευνοεί και τα προσωπικά σας σχέδια. Όμως ίσως δεν αποφύγετε τις κόντρες με όσα οι άλλοι θέλουν από εσάς στον χώρο εργασίας σας. Αυτά που θέλει η καρδιά σας μπορεί να μη συμβαδίζουν με αυτά που θέλουν οι άλλοι και να καταπιέζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε μία αντίσταση σε κάποια συζήτηση ή μία πίεση για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ακολουθήσετε το ρυθμό των άλλων. Όπου μπορείτε, επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς. Αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε τουλάχιστον να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας για να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ

Οι απαιτητικές όψεις που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη στον Λέοντα με τους άλλους πλανήτες, φέρνει μεγαλύτερη αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που οι απόλυτες ιδέες του, φέρνουν και τεράστια αντίσταση όταν προσπαθείτε να συζητήσετε κάτι μαζί του. Η διαλλακτικότητα και η προσαρμοστικότητά σας είναι το κλειδί για να βγάλετε άκρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα εργασίας ζητούν τη συγκέντρωσή σας στις αρχές της εβδομάδας. Η καριέρα άλλωστε με τη Σελήνη στο Λέοντα είναι προτεραιότητα. Οι διαφορετικές αντιλήψεις με τους συνεργάτες σας ίσως δημιουργήσουν ασυμφωνίες στον τρόπο που θα προχωρήσετε στη δουλειά. Η πίεση θα συνεχιστεί μέχρι αύριο και αφορά και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να παίρνετε τον χρόνο σας πριν δώσετε απαντήσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία θετική Σελήνη είναι αυτή στον Λέοντα για να μοιραστείτε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών και προόδου στην επαγγελματική σας ζωή ή για να βρείτε μία ωραία ιδέα και να την υλοποιήσετε. Αρκεί όλα τα παραπάνω να έχουν πρακτικό προσανατολισμό. Δεν αποκλείονται οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας την τελευταία στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα πρακτικά και στα οικονομικά ζητήματα δίνεται σήμερα η έμφαση. Η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πως θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς. Ίσως επίσης νιώσετε μία μεγάλη συναισθηματική αναμόχλευση και στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φωτίζει τις σχέσεις σας. Πολλοί ίσως αποταθούν τώρα σε εσάς για να σας ζητήσουν μία γνώμη ή την στήριξή σας, ενώ κι εσείς θα είστε πιο πρόθυμοι να τους τη δώσετε. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας γιατί είναι πιθανό να προκύψουν ξαφνικές εντάσεις που δεν περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε θέματα υγείας ή εργασίας ίσως σας ταλαιπωρήσει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πάνω σε κάτι που δεν υπολογίζατε, ίσως να νιώθετε κάποια ενόχληση σε σχέση με τη φυσική σας κατάσταση. Η σημερινή κι αυριανή μέρα θα είναι πιεστικές σε θέματα δουλειάς και σχέσεων στον επαγγελματικό χώρο και δεν πρέπει να παραλείψετε να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερμής στον Ταύρο 2022: Με αργά και σταθερά βήματα χτίζεται η επιτυχία

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις