ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η όψη Σελήνης -Πλούτωνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μάς κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας. Μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Ακόμη δείχνει καταπιεσμένο θυμό.

Τα παρορμητικά ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως και κυρίως οι γεννημένοι -ες στο τρίτο δεκαήμερο θα έχουν μεγαλύτερη πίεση και γι αυτό θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση.
Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μολονότι θέλετε να αποφεύγετε την ένταση κάποιες φορές ίσως είναι απαραίτητο να την προκαλέσετε για να γλιτώσετε μελλοντικά προβλήματα και να βρείτε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών ενεργοποιείται ιδιαίτερα αλλά μπορεί ειδικά προς το μεσημέρι να συναντήσετε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση, πείτε αυτό που νιώθετε με ειλικρίνεια και θα κερδίσετε περισσότερο τον σεβασμό των άλλων. Τις βραδινές ώρες, ασχοληθείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μείνετε σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη απέναντι από τον Πλούτωνα, η σημερινή μέρα είναι πιο πιεστική και μπορεί να σας βγαίνει καταπιεσμένος θυμός ή έντονα αρνητικά συναισθήματα. Το βράδυ με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα θα νιώσετε πιο άνετα και πιο ευδιάθετοι ενώ μια έξοδος θα σας φτιάξει ακόμη περισσότερο τα κέφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί τα συναισθήματα σας για μια κατάσταση ή για έναν άνθρωπο να περνούν μέσα από δύσκολες ψυχικές διεργασίες. Μπορεί να παίρνετε απόφαση κάποια πράγματα ή να προσπαθείτε να τα ξεκαθαρίσετε. Μπορεί να βγουν αρνητικά συναισθήματα, ζήλιες ή και εμμονές μέσα στην σχέση σας ή σε μια επαγγελματική συνεργασία ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Το βράδυ είναι σίγουρα πιο χαλαρό.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι σχετικά πιο πιεστική. Από την άλλη μπορεί να σας απασχολούν θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις ή τρόπους για να έχετε περισσότερη υγεία. Πιθανώς κάποιος να σας εκμυστηρευτεί κι ένα μυστικό του ή μπορεί να αποταθεί σε σας για να τον βοηθήσετε με ένα δικό του πρόβλημα. Το βράδυ η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και θα νιώσετε πιο ενεργητικοί αλλά και πιο πρόθυμοι να βγείτε, να δείτε κόσμο και να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, ίσως να υπάρξει κάποια ένταση σε μια σχέση είτε ερωτική είτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς είτε ακόμη και με ένα συνεργάτη ή φίλο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στο περιβάλλον της δουλειάς ή κάποιο πρόσωπο να απαιτεί την προσοχή και το χρόνο σας κι αυτό να σας καταπιέζει με κάποιο τρόπο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του χωρίς να κάνετε το δικό του πρόβλημα δικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες στη δουλειά αλλά δεν χρειάζεται να
υπερβαίνετε όρια την Κυριακή. Το βράδυ της Κυριακής που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα κανονίστε μια έξοδο με τον σύντροφο ή τους φίλους σας και θα περάσετε υπέροχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν άλλοι τις προθέσεις σας. Η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα σας κάνει πιο ισχυρογνώμονες και μπορεί οι απόψεις σας να κοντράρονται με κάποιου άλλου προσώπου στο χώρο της εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε χειριστικά παιχνίδια αν βλέπετε ότι το τραβάει η άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημερινή μέρα μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα ή μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο με τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Πολύ διαφορετική η εικόνα το βράδυ της Κυριακής που η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα και φτιάχνει τη διάθεση σας ενώ σας ανοίγει την όρεξη για μια έξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Με κάποιο τρόπο είτε μια προσωπική σας σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και να νιώθετε μέσα σας αρκετή αστάθεια. Τα θέματα της δέσμευσης είτε σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά μπορεί να σας προκαλούν δυσφορία αλλά μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις πριν συνεκτιμήσετε πολλούς παράγοντες. Δείξτε ειλικρινείς προθέσεις και πείτε αυτό που σας προβληματίζει στην άλλη πλευρά, καθώς έτσι μπορεί να βγάλετε και άκρη από το να το κρατάτε μέσα σας. Πιο χαλαρό το βράδυ της Κυριακής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι ή στρεσαρισμένοι από τις προηγούμενες μέρες και την ένταση της δουλειάς ή των όποιων υποχρεώσεων σάς βαραίνουν. Το να έχετε να προετοιμαστείτε για την επόμενη εβδομάδα μπορεί να μην είναι το πιο ευχάριστο σενάριο για τη μέρα αλλά με καλή διάθεση και χωρίς να παίρνετε κάποια πράγματα προσωπικά όλα θα βγουν καλύτερα. Προσπαθήστε λοιπόν να μην πιέσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας και βρείτε λίγο χρόνο να τον διαθέσετε στην ξεκούραση.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τις μεσημεριανές ώρες δημιουργείται ένα πιο βαρύ κλίμα, αλλά μην αφήνετε τη διάθεση των άλλων να επηρεάζει τη δική σας. Βρείτε κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση να ασχοληθείτε είτε είναι ένα χόμπι ή ένας περίπατος με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν το βράδυ με τη Σελήνη στον Λέοντα.