ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σχηματίζει τη φάση της νέας Σελήνης και κάνει τη μέρα φορτισμένη συναισθηματικά. Η μέρα είναι πιο απαιτητική για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Το Σάββατο πραγματοποιείται και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία που προκαλεί μια τάση βιασύνης ή ακόμα και επιπολαιότητας στα λόγια αλλά και στις πράξεις μας. Αν και υπάρχει καλή πρόθεση, χρειάζεται λίγη προσοχή στην αμετροέπεια.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στρέφει την προσοχή σας στον τομέα της δουλειας και των συνεργατών και των φίλων σας. Μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο ωστόσο που να σας αναστατώει και που σχετίζονται με μια ερωτική ή φιλική σχέση. Τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε στήριξ από τον Ερμή και τον Υδροχόο και θα βρείτε λύσεις στο τέλος της ημέρας. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να μην σας είναι εύκολο να κοιμηθείτε ή να ηρεμήσετε και να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις είτε για θέματα σχέσεων είτε για τα μελλοντικά  σας πλάνα κυρίως της καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται κόντρα στο ζώδιο σας το Σάββατο και αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στον χώρο του σπιτιού ή και της δουλειάς.  Ακόμη μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις ή δύσκολες συνθήκες που πρέπει να βρείτε τρόπο να τις υπερπηδήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα έχει πολλά απρόοπτα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε λίγη παραπάνω προσοχή στα θέματα επικοινωνίας. Αν είστε σε φάση όπου σκέφτεστε να συζήσετε βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Η επόμενη στάση της Σελήνης είναι στο ζώδιο των Ιχθύων κι έτσι το Σαββατόβραδο μπορεί να έχετε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη είναι σε φάση κενής πορείας το Σάββατο και αυτό μπορεί να οδηγήσει μια ξαφνική εξέλιξη που σχετίζεται με τα οικονομικά ή με μια δυσκολία στην επίτευξη ενός στόχου. Αν νιώθετε κάπως ανήσυχοι και δεν ξέρετε πως να ηρεμήσετε, γυμναστείτε. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να βγαίνει η περίσσεια ενέργεια και να ελέγχετε τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη απέναντι στον Υδροχόο σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε κάποια πράγματα και αυτό μπορεί να σας γεμίζει με αγωνία για το μέλλον, κυρίως στον τομέα της δουλειάς. Το Σάββατο σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στις επαφές σας με τους άλλους. Λίγη αποστασιοποίηση και κάποια ευελιξία θα σας σώσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο είναι μια απαιτητική μέρα, οπότε φροντίστε μην χάσετε τον μπούσουλα. Γι’ αυτό δώστε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας για να μην χάσετε την ενέργειά σας χωρίς λόγο. Η Σελήνη θα είναι αρκετές ώρες σε φάση κενής πορείας και αυτός μπορεί να φέρει ένταση και άγχος χωρίς να ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το ένστικτο σας δουλεύει εξαιρετικά το Σάββατο και σας βοηθάει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Βέβαια η μέρα έχει και απρόοπτα που ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγράμματος καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και θα περάσει στους Ιχθύς. Πιθανώς να υπάρχουν εντάσεις ή διαφωνίες με συνεργάτες ή προβλήματα που η ρίζα τους αγγίζει τον οικονομικό τομέα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα είναι αρκετά απαιτητική για εσάς. Τα θέματα της εργασίας σας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο, και μπορεί να φέρει απρόοπτα στην καθημερινότητα σας, ίσως σε μια σχέση ή συνεργασία. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναστάτωση  αλλά να μη θέλετε να μοιραστείτε το πως νιώθετε με άλλους. Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς από το απόγευμα θα είναι σαφώς πιο βοηθητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς κάτι που μπορεί να σας απελευθερώσει αν αποφασίσετε να ξεφύγετε λίγο από το πρόγραμμα σας. Μια απρόβλεπτη είδηση μπορεί να σας αναστατώσει και ίσως να χρειαστεί να τροποποιήσετε το πρόγραμμα σας με κάποιο τρόπο λόγω της δουλειάς. Ευτυχώς είστε από τη φύση σας ευέλικτοι και μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια να ξεγλιστρήσετε από μια κακοτοπιά με λίγη διπλωματία και ευγένεια φυσικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη του Σαββάτου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια έντονα συναισθήματα ή στρες σχετικά με κάποιο απρόσμενο συμβάν το οποίο μπορεί να σας αγχώνει. Το Σάββατο μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη στα οικονομικά ή να προκύψει ένας λογαριασμός εκτός των συνηθισμένων ορίων. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια συναισθηματική κατάσταση σε μια σχέση είτε με το σύντροφο σας ή αν είστε γονείς με κάποιο σας παιδί που πιθανώς να σας καταπιέσει περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας  μέχρι το Σάββατο σας κάνει πιο αποφασιστικούς.  Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν δείχνετε πυγμή και δύναμη. Αυτό θα σας χρειαστεί αν έχετε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Αυτό φυσικά αναφέρεται και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να βρείτε μια βιώσιμη λύση συνεργασίας με διπλωματικό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και να σας δημιουργήσουν άγχος κυρίως για θέματα της δουλειάς ή και υγείας της δικής σας ή κάποιου δικού σας ατόμου. Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε αφήνοντας τις καταστάσεις να συμβούν, χωρίς να προσπαθήσετε να τα ελέγξετε όλα. Αφιερώστε χρόνο για εσάς, γεμίστε μπαταρίες και αποφύγετε τις πολλές επαφές που μπορεί να έχουν μια δύσκολη επιρροή στην ψυχολογία σας.