ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/12

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σχηματίζει σήμερα αντίθεση με τον Ουρανό τις απογευματινές ώρες καλά θα κάνουμε να προσέχουμε τις οικονομικές μας δοσοληψίες αλλά και τις εντάσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον χώρο του σπιτιού.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς να έχετε κολλήσει σε κάτι και να νιώθετε ότι δεν ξέρετε πως να διαχειριστείτε μια κατάσταση την Κυριακή αλλά σε αυτή την περίπτωση δώστε χρόνο στον εαυτό σας και την άλλη πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ- ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σε μια σχέση πιεσμένοι αλλά μην μπαίνετε στη διαδικασία να σκέφτεστε πως θα ικανοποιήσετε μόνιμα τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία σας προτρέπει να μην κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας. Ενθαρρύνετε τους άλλους είτε είναι ο σύντροφος, τα παιδιά σας ή οι συνεργάτες σας να μην εξαρτώνται συνέχεια από σας. Κι επίσης προσπαθήστε κι εσείς να μην αποφεύγετε να κάνετε αυτά που πρέπει για τον εαυτό σας κρυμμένοι πίσω από τα θέματα των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σας κάνει νιώσετε κάπως περίεργα σε μια φιλική σχέση. Προσπαθήστε όμως να μην γίνεστε υπερβολικοί.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η διάθεση σας να τους ευχαριστείτε όλους στην οικογένεια μπορεί να σκοντάφτει πάνω στο ανικανοποίητο που έχουν κάποιοι και τελικά εσείς να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν αλλά να μην εισπράττετε την ευγνωμοσύνη τους. Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα από το να γεμίζετε απογοήτευση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ενθαρρύνετε και τους άλλους να φροντίσουν μόνοι τους τους ίδιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σας κάνουν να υπερβάλλετε κάπως στα λόγια γι’ αυτό προσπαθήστε να μην ασκήσετε έντονη κριτική σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου Ζυγοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Σήμερα προσέξτε να μην υψώσετε τόνους και βέβαια καλό είναι να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η  Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στην ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά μια ερωτική σχέση πατώντας τα πόδια σας στη γη και έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστική ως επιρροή. Το απόγευμα με την αντίθεση Σελήνης – Ουρανού μπορεί να κάτι να σας αναστατώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ ενώ η Αφροδίτη θα σχηματίζει εξαιρετικές όψεις για να το ρίξετε λίγο έξω και να περάσετε πιο όμορφα και ανέμελα. Οι όψεις Αφροδίτης – Ερμή – Δία είναι πολύ θετικές και ενισχυτικές προς το ζώδιο σας τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε ένα από τα πιο διασκεδαστικά Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου και αν είστε μόνοι-ες κυκλοφορήστε λίγο περισσότερο γιατί θα έχετε την εύνοια με το μέρος σας σε φλερτ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία προσέξτε όμως τα όρια σας ειδικά με άτομα που μονίμως απαιτούν την προσοχή και την ενέργεια σας και βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες. Άλλωστε πως μπορείτε να ενδιαφερθείτε για τις ανάγκες των άλλων αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας πρώτα;

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και με τις θετικές όψεις της θα είναι απολύτως φιλική προς το ζώδιο σας. Με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία θα έχετε ευκαιρίες για να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με προσφιλή σας άτομα αλλά προσέξτε τους ενθουσιασμούς και τους υπερβολές.