ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/1

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου.

Σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η μέρα έρχεται με δυο θετικές όψεις. Ας προσπαθήσουμε σήμερα να εκμεταλλευτούμε αυτές τις δυο όψεις για να κάνουμε τις δραστηριότητες που θέλουμε, ας διεκδικήσουμε αυτά που νιώθουμε ότι θα μας έκαναν καλό και ας στοχεύσουμε σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της ημέρας συνδέει τον τομέα της καριέρας με τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και αποτελεί την κατάλληλη όψη για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αν δεν είναι ξεκάθαρο στο μυαλό σας τι ψάχνετε επαγγελματικά αρχίστε να ψάχνετε όλες τις διαφορετικές προοπτικές που υπάρχουν εκεί έξω.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε πολλές υποχρεώσεις σήμερα προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με τις πιο σημαντικές προτεραιότητες γιατί ίσως αποσυντονιστείτε και δεν καταφέρετε να φέρετε εις πέρας αυτά που πρέπει. Με κάποιο τρόπο νιώθετε επιτακτική την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων ή μπορεί να θέλετε να βρείτε τρόπους να εκσυγχρονιστείτε και σε επίπεδο τεχνολογίας κάνοντας αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, η κύρια όψη της Τετάρτης μπορεί να βγάλει κάποια περίεργα συναισθήματα στην επιφάνεια. Με κάποιο τρόπο το μυαλό σας θα δουλεύει υπερωρίες ειδικά αν νιώθετε ότι κάπου καταπιέζεστε και επιθυμείτε περισσότερη ελευθερία. Η Τετάρτη είναι μια εξαιρετική μέρα για να σημειώσετε πρόοδο σε ένα δημιουργικό σας πρότζεκτ που σας παθιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν υπήρχαν κάποια προβλήματα σε μια σχέση καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση. Το ίδιο ισχύει και για άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Τόσο η όψη του Ήλιου με τον Ουρανό όσο και το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο είναι πολύ βοηθητικά για να ενισχύσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να σημειώσετε πρόοδο στη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ –  ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τετάρτη ξεκινά δυναμικά και φαίνεται ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά για να κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες. Η μέρα προσφέρεται ακόμη αν θέλετε να πειθαρχήσετε σε θέματα της διατροφής και της άσκησης προκειμένου να ξαναβρείτε τη φόρμα σας μετά τον μαραθώνιο των ατασθαλιών στις γιορτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά δυναμικά με μια Σελήνη στον Αιγόκερω που στρέφει την προσοχή σας στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ένα μήνυμα, μια ανάρτηση, μια προώθηση της δουλειάς μέσω του αγαπημένου σας δικτύου μπορεί να φανεί ιδιαίτερα αποδοτική σήμερα. Οι βραδινές ώρες είναι πιο διασκεδαστικές και σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν οι φίλοι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά με …τρέλα! Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας αποσυντονίζει, είτε γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, είτε γιατί δεν σταματά να χτυπά το τηλέφωνο. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη σημερινή μέρα τόσο σε θέματα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά σας. Ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες και μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας να εξυπηρετήσετε άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βάζει σε μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση. Μολονότι υπάρχει ακόμη μια σχετική χαλαρότητα λόγω των εορτών εσείς φαίνεται ότι δεν ακολουθείτε ακριβώς. Ένας άλλος τομέας που θα απορροφήσει την ενέργεια και τη σκέψη σας είναι αυτός των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να έχετε οφειλές και υποχρεώσεις ή να περιμένετε χρήματα και πρέπει να κάνετε κάποιες δοσοληψίες τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συζητήσεις, αρκετές επαφές και μεγαλύτερη πνευματική κόπωση είναι μέσα στα πλαίσια της σημερινής μέρας. Από την άλλη μπορεί σήμερα να έχετε μια ουρανοκατέβατη ιδέα που αν την υλοποιήσετε να σας αποφέρει στα οικονομικά. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι στις προτεραιότητες σας και μην επιτρέπετε σε φοβίες να σας σταματούν από αυτά που έχετε να πείτε, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά πολυάσχολη η Τετάρτη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Πάντως σε κάθε περίπτωση καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα αν έχετε πρακτικά ζητήματα να επιλύσετε κι ακόμη αν θέλετε να βάλετε μπροστά κάτι καινούριο. Αυτές τις μέρες να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες να κάνετε καινούρια πράγματα, αλλά και να προωθήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα προτιμάτε λίγο περισσότερο τη θαλπωρή του σπιτιού σας από το να τρέχετε για δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας. Βέβαια στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει και θα προσαρμοστείτε στο όποιο πρόγραμμα σας. Από την άλλη η ημέρα προσφέρεται για να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο από το παρελθόν, αλλά και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και δράση και στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με κάποια άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά σας ή μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο. Βέβαια δεν σημαίνει ότι θα καταπιεστείτε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε με όσα πρέπει και δεν θα θέλετε να αφήσετε εκκρεμότητες. Κάντε ένα πρώτο βήμα σε κάτι καινούριο που αφορά ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σας στόχο.