ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 10/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 10 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μέρα ξεκινά με έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο ή να βομβαρδιζόμαστε από τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Βλέπετε η Σελήνη μπορεί να βρίσκεται στον Λέοντα, αλλά τις περισσότερες ώρες θα είναι σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο, μέχρι τις 17:15 το απόγευμα που εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Τότε κάπως εξισορροπείται αυτή η επιρροή και είναι μια βοηθητική κατάσταση για να βελτιώσουμε θέματα που αφορούν στη δουλειά και τις υποχρεώσεις μας ή να συζητήσουμε γι’ αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Από το απόγευμα που περνά στην Παρθένο, είναι μια βοηθητική Σελήνη για να αποτινάξετε ίσως μια κακή συνήθεια ή να δείτε με πιο θετικό μάτι κάποια αλλαγή σε θέματα διατροφής και άσκησης που μπορεί να σας βοηθήσουν. Ειδικά μετά τις κραιπάλες των εορτών είναι η καλύτερη Σελήνη αν πάρετε απόφαση να μπείτε σε πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο στα πράγματα κι αυτό μπορεί να σας ζορίσει ψυχολογικά. Ή μπορεί να είναι ο όγκος αυτών που πρέπει να φροντίσετε μεγάλος και να σας πιάνει στρες πως θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε όμως αυτή την ένταση να μην τη βγάλετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται μεν σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει στον Λέοντα αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες μες τη μέρα δημιουργώντας κάποια μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Από το απόγευμα η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο και θα σας βοηθήσει να είστε συγκεντρωμένοι στα πρακτικά ζητήματα και να έχετε βοήθεια κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εκτός πορείας για αρκετές ώρες δεν σας αφήνει να εστιάσετε στα πράγματα που πρέπει να κάνετε καθώς το μυαλό σας θα περιφέρεται σε πολλά και διάφορα. Ευτυχώς το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στην φιλική σας Παρθένο κάνοντας ιδανικό το βράδυ της Τρίτης για να χαλαρώσετε, να μιλήσετε με φίλους και γενικώς να περάσετε ένα βράδυ χωρίς πίεση απολαμβάνοντας το σπίτι ή μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι η πιο παραγωγική μέρα της εβδομάδας και μπορεί να υπάρχουν και αρρυθμίες στην επικοινωνία. Ευτυχώς η Σελήνη τις απογευματινές ώρες προχωρά στην Παρθένο και σας γειώνει κάπως δημιουργώντας μεγαλύτερη σταθερότητα. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο και η Σελήνη στην Παρθένο βοηθά να φέρετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά με την ανάλογη νοητική πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα επαγγελματικών ή μπορεί να πιέζεστε να βρείτε λύσεις που αφορούν τη δουλειά ή και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Βέβαια με τη Σελήνη στο ζώδιο σας δεν ξέρω πως θα καταφέρετε να συγκρατήσετε τα συναισθήματα σας γιατί δεν θα είναι πολύ εύκολο.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη για πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας στον Λέοντα μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως και όταν θέλετε. Δείξτε λίγη ευελιξία και προσπαθήστε να μην φορτώσετε περαιτέρω το πρόγραμμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις για θέματα της δουλειάς και των οικονομικών ευνοούνται. Σαφώς οι απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο θα είναι πιο ουσιαστικές και σταθερές ενώ θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα συνεργατών, φίλων ή οι προσωπικοί σας στόχοι. Το βράδυ της Τρίτης προσφέρεται για μια έξοδο και για να είστε πιο χαλαροί.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:15 η Σελήνη θα προχωρήσει στον τομέα της καριέρας στο ζώδιο της Παρθένου κι είναι πολύ πιθανόν να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί ακόμη εντελώς ξαφνικά να σας έρθει μια πρόταση από κει που δεν την περιμένατε. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να προβληματίζεστε από μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της που η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σε φάση κενής πορείας μπορεί να νιώθετε ανόρεκτοι να αναλάβετε δράση ή να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Τα οικονομικά μπορεί επίσης να σας προβληματίζουν. Το απόγευμα που η Σελήνη περνά στην φιλική σας Παρθένο τα θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρας ή της κατεύθυνσης της ζωής σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας στον Λέοντα αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το απόγευμα που προχωρά στην Παρθένο δεν βοηθά πολύ να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα. Το μυαλό σας άγεται και φέρεται και οι άλλοι φαίνεται ότι μπορεί να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από σας δημιουργώντας σας ένα σχετικό εκνευρισμό.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα είναι μια μέρα που επικρατούν περίεργες ισορροπίες στη δουλειά κυρίως. Από το απόγευμα και συγκεκριμένα από τις 17:15 που η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο απέναντι σας η ενέργεια αλλάζει και η διάθεση σας γλυκαίνει. Το βράδυ της Τρίτης είναι εξαιρετικό για να κανονίσετε μια έξοδο, να δείτε φίλους και γενικώς να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.