ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 1 Ιουνίου.

Καλό μήνα! Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου είναι από τα θετικότερα του μήνα και καλό είναι να το αξιοποιήσουμε προς κάθε κατεύθυνση. Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας έμφαση στη χαρά και τις ευχάριστες δραστηριότητες. Από το ζώδιο του Κριού σχηματίζει όχι μία όχι δύο αλλά τέσσερις υπέροχες όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα το Σάββατο, την Αφροδίτη και τον Ήλιο την Κυριακή που μας κάνουν πιο θετικούς στην επικοινωνία μας με τους άλλους, πιο πρόθυμους να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες, να ταξιδέψουμε, να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κάνει τα δικά σας προσωπικά θέματα προτεραιότητα, προσθέτοντας όμως βέβαια λίγο περισσότερο άγχος ή ανησυχία. Από την άλλη, μπορεί να δυσκολεύεστε με τη ρουτίνα και θα προτιμούσατε να κάνετε κάτι διαφορετικό για να σας φτιάξει τη διάθεση. Το γουηκέντ προσφέρεται για εξόδους, βόλτες, εκδρομές, για να δείτε φίλους και να κάνετε ίσως και νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αλήθεια πως φτάνετε στον Ιούνιο αρκετά κουρασμένοι από κάθε άποψη, από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάτε καιπόσα έχετε καταφέρει. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τη φυσική σας κατάσταση. Κοιμηθείτε λίγο περισσότερο. Δείτε το πρόγραμμα σας και πώς μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο χαλαρό, ώστε να έχετε χρόνο για σας τους ίδιους. Απλά προσπαθήστε να μην είστε ιδιαίτερα αυστηροί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι ίσως το πιο ευχάριστο γουηκέντ του Ιουνίου για το ζώδιο σας. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού και θα βοηθά αρκετά στη διάθεση σας, ενώ θα είστε και πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Και τις δυο μέρες η Σελήνη σχηματίζει υπέροχες όψεις με τον Δία και τον
Πλούτωνα το Σάββατο και την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιο σας την Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο σύντομο ταξίδι της στο ζώδιο του Κριού αυτό το Σαββατοκύριακο δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα που αφορούν στην πορεία της καριέρας σας. Ενδεχομένως να έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες όλη την εβδομάδα, ή ακόμη κι αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο το μυαλό σας θα τρέχει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις ή και σε θέματα σπουδών.

 

ΛΕΩΝ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας είναι το Σαββατοκύριακο καθώς σας επιτρέπει ευελιξία κινήσεων και βοηθά και τη διάθεση σας να κινείται σε πιο φωτεινά χρώματα. Η πύρινη ενέργεια της Σελήνης στον Κριό σε συνδυασμό με την ανάλαφρη και επικοινωνιακή φύση των πλανητών στους Διδύμους με τους οποίους
σχηματίζει όψεις και τις δυο μέρες σάς ταιριάζει και δεν θέλετε να χάσετε λεπτό από το γουηκέντ σας χωρίς να το εκμεταλλευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η πύρινη και παρορμητική ενέργεια της Σελήνης στον Κριό είναι κάπως πιο ασταθής και δημιουργεί μέσα σας μεγαλύτερη ψυχολογική ανησυχία, καθώς ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Παρόλα αυτά, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον 8 ο Ηλιακό σας οίκο και σχηματίζει μόνο θετικές όψεις με τον Δία, τον
Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Ήλιο είστε σε διάθεση να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια και να εξερευνήσετε και πιο σκοτεινά μονοπάτια στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται επίσης για εκδρομές και ταξίδια. Η Σελήνη κινείται όλο το Σαββατοκύριακο απέναντι σας στον Κριό, δίνοντας έναν πιο κοινωνικό τόνο και σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες για επαφές με άλλους. Από το ζώδιο του Κριού η Σελήνη θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα το Σάββατο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο την Κυριακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Κριό φαίνεται ότι θα ξοδέψετε πολλή από την ενέργεια σας για να ασχοληθείτε είτε με τα του«οίκου» σας είτε με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Συνήθως η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί κάποια ρευστότητα ή απρόοπτα, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας, να είστε πιο αυθόρμητοι στις αντιδράσεις και να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε ό,τι συμβαίνει χωρίς να το κάνετε θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο γουηκέντ του Ιουνίου έχει τις θετικότερες προδιαγραφές όλου του μήνα για την ερωτική σας ζωή είτε είστε σε σχέση είτε την ψάχνετε. Από την άλλη μπορεί να έχετε και αρκετές προσκλήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο για κοινωνικές εκδηλώσεις. Αποδεχτείτε τις και να είστε βέβαιοι ότι θα περάσετε υπέροχα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σε μια σχετικά άβολη θέση προς το δικό σας ζώδιο από τον Κριό, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα πιο προσωπικά σας το Σαββατοκύριακο και αυτό αφορά επίσης και τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι σας, κάνοντας ανανέωση στο χώρο που βρίσκεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα θετικό στο σύνολό του Σαββατοκύριακο ξεδιπλώνεται μπροστά σας αγαπητοί Υδροχόοι, καθώς η Σελήνη από τον Κριό σας ταιριάζει ιδιαίτερα ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας και δημιουργώντας πιο ευχάριστα συναισθήματα. Προσπαθήστε να κανονίσετε κάτι με φίλους για να χαλαρώσετε, να κάνετε μια βόλτα, μια
εκδρομή να αλλάξετε παραστάσεις και γενικώς να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι σας ευχαριστεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρακτικά θέματα της καθημερινότητας αλλά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου αγαπητοί μου Ιχθύς. Στο ξεκίνημα του μήνα ίσως πρέπει να δείτε λίγο λεπτομερώς το ισοζύγιο εσόδων και εξόδων σας για να κανονίσετε το πρόγραμμα σας.