ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δεύτερα, 1 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα! Ο Μάιος μπαίνει δυναμικά με έντονη πλανητική παρουσία στα ζώδια της γης. Η Σελήνη σε ένα ζώδιο της γης στην Παρθένο δημιουργεί την κατάλληλη προϋπόθεση να έχουμε μπροστά μας μια ωραία μέρα, που η ενέργεια θα κυλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και εμπόδια. Το τρίγωνο με τον Ουρανό δίνει ωραίες ιδέες και εναλλακτικές ώστε να βρούμε τον τρόπο μας να χαρούμε ή αν νιώθουμε την ανάγκη να συμμετέχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Από το απόγευμα, η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη, υπενθυμίζοντάς μας τις υποχρεώσεις μας που μπαίνουν στη μέση και μας χαλάνε λίγο τις διασκεδαστικές στιγμές χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι μια δύσκολη όψη. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας τις βραδινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Κριοί, σήμερα, δεν θα περάσετε άσχημα. Βάλτε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Κοιμηθείτε λίγο περισσότερο, ξεκουραστείτε, μαγειρέψτε αυτά που θέλετε,  χωρίς να πέσετε με τα μούτρα σε καταχρήσεις. Η επαφή με τη φύση θα σας δώσει το απαραίτητο boost. Καθώς οι πλανήτες καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή νευραλγικά σημεία στο ωροσκόπιο σας όπως αυτό των οικονομικών, είναι πιθανόν να μην μπορείτε να αποβάλετε το άγχος για το μέλλον των επαγγελματικών σας ή αν είστε νεότεροι για τις σπουδές και την εξέλιξη τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο- θα κινείται στον τομέα του έρωτα, των φλερτ αλλά και της δημιουργίας- σχηματίζοντας ως επί τω πλείστων μόνο θετικές όψεις. Αυτό αρκεί για να περάσετε μια πιο διασκεδαστική Πρωτομαγιά, που θα έχει έντονο το στοιχείο του παιχνιδιού, της χαράς και της ικανοποίησης που φέρνουν οι θετικές ανθρώπινες σχέσεις μας. Από το απόγευμα κι έπειτα χαλάει λίγο το κλίμα γι αυτό, περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δώστε προσοχή σε σχέσεις και οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο, το σπίτι και η οικογένεια είναι στο επίκεντρο της μέρας. Μπορεί να έχετε κανονίσει κάποιες δραστηριότητες γι’ αυτούς που αγαπάτε ή να μοιραστείτε με τα παιδιά σας κάποιες δραστηριότητες που διασκεδάζουν κι εσάς. Προς το απόγευμα που η Σελήνη θα συναντήσει σε τετράγωνο την Αφροδίτη στο ζώδιο σας καλό είναι να αποφύγετε έντονες συζητήσεις που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σούπερ κοινωνική κι επικοινωνιακή η Πρωτομαγιά για εσάς τους Καρκίνους. Με τη Σελήνη στην Παρθένο στον τομέα της επικοινωνίας και της κίνησης, οι προσκλήσεις για να περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα τη μέρα είναι αρκετές κι αυτό από μόνο του αρκεί να σας κάνει να νιώθετε όμορφα μέσα σας. Από το απόγευμα της Δευτέρας κι έπειτα, η ατμόσφαιρα επιβαρύνεται κάπως και μπορεί να σας βγαίνει μια πικρία ή κάποιο παράπονο ή κάποιο άγχος για τη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Πιθανώς να μην είναι η πιο χαλαρή Πρωτομαγιά, με τη Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας,  παρόλα αυτά δε σημαίνει ότι ακόμη κι έτσι δεν θα καταφέρετε να περάσετε ικανοποιητικά. Βέβαια με τόσους
πλανήτες σε ζώδια της γης, το μυαλό σας είναι περισσότερο σε θέματα εργασίας και στα οικονομικά σας που σας προκαλούν μεγαλύτερο άγχος. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι όσο πιο απλά και χωρίς μεγάλες δεσμεύσεις και προσδοκίες φτιάξετε το πρόγραμμά σας, τόσο πιο άνετα θα περάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πρωτομαγιά βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας, να σχηματίζει όμως, ως επί τω πλείστον, αρμονικές όψεις με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Άρη στον Καρκίνο εξασφαλίζοντας ότι αν μη τι άλλο θα βρείτε τρόπους να περάσετε όμορφα με αυτούς που θέλετε και αγαπάτε. Πιθανώς ήδη να έχετε κάνει κάποιο ταξίδι… Από το απόγευμα κι έπειτα, πιθανώς να προβληματιστείτε με κάτι επαγγελματικό ή να έχετε κάποια αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

ΖΥΓΟΣ

Με τόσους πλανήτες σε ζώδια της γης ομολογουμένως, δεν θα είστε εντελώς χαλαροί σήμερα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά όμως ή δεν θα υπάρχουν άνθρωποι να είναι στο πλευρό σας σε οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε. Η Σελήνη στην Παρθένο κάπως σας «κλείνει» και δηλώνει μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Από την άλλη, αυξάνει και τις τάσεις φυγής πχ να πάτε μια εκδρομή ή έστω μια βόλτα στη φύση. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι και επιθυμείτε κάποιες ώρες να φροντίσετε μόνο τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Δεν υπάρχει λόγος πίεσης. Όπως και με όποιους σας βγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πρωτομαγιά έρχεται με αρκετά θετικούς οιωνούς για το ζώδιο σας, αρκεί να θυμηθείτε ένα πράγμα ότι η απλότητα θα μιλήσει στην καρδιά σας πολύ πιο όμορφα από το να φορτώσετε το πρόγραμμα
σας με περιττές δραστηριότητες και μεγάλες προσδοκίες. Οι φίλοι, οι συνεργάτες θα είναι στο πλευρό σας και πιθανώς να κανονίζετε και μια έξοδο μαζί τους για να περάσετε όμορφα τη μέρα. Βάλτε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Κάνετε αυτό που εσείς νιώθετε ότι σας ταιριάζει καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο θετική ατμόσφαιρα δημιουργείται σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο. Βέβαια αυτή είναι μια Σελήνη που αφορά περισσότερο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τα θέματα της καριέρας κι έτσι κάποιοι μπορεί να εργάζεστε σήμερα ή να σκέφτεστε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, τις οικονομικές σας απολαβές και γενικότερα τα σχέδια για τη καριέρα σας. Τις απογευματινές ώρες, προσέξτε τις αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε την ενέργεια να ρέει.  Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό την Πρωτομαγιά σας προτρέπει να δοκιμάσετε και κάτι άλλο, κάτι καινούριο που μπορεί να δώσει μια διαφορετική διάσταση στις μέρες αυτές. Ίσως ανακαλύψετε κάτι που δεν ξέρετε γι’ αυτό να είστε δεκτικοί και πρόθυμοι στις μικρές αλλαγές. Το απόγευμα της Δευτέρας, πιθανό να σκέφτεστε και κάποια πράγματα που αφορούν στο μέλλον των σπουδών ή της δουλειάς σας ή μπορεί μια συζήτηση με ένα συνεργάτη να σας δημιουργεί μεγαλύτερη αναστάτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι, πιθανώς έχετε διάφορα πράγματα που σας αγχώνουν περισσότερο αυτή τη περίοδο όπως είναι τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας και δεν μπορείτε να συντονιστείτε τόσο στο κλίμα της χαλαρότητας. Από την άλλη, όσο πιέζεστε μέσα σας για θέματα που δεν μπορείτε να λύσετε αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, μόνο τον εαυτό σας καταφέρνετε να ζορίσετε και να ρίχνετε τη ψυχολογία σας. Πιθανώς πρέπει να αφήσετε ό,τι σας «κυνηγά» μέσα σας στην άκρη και να μην το τροφοδοτείτε υπεραναλύοντας τα πράγματα. Κοιτάξτε να χαρείτε όσο γίνεται με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να βαραίνετε και τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι πιο κοινωνική και εξωστρεφής για σας. Με τη Σελήνη στην Παρθένο, στον τομέα των σχέσεων, θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, με φίλους, με την οικογένεια και να έχετε όμορφες στιγμές μαζί τους κάνοντας τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.  Από το απόγευμα κι έπειτα προσέξτε όμως λίγο περισσότερο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη γιατί μπορεί μια συζήτηση να παρεκτραπεί και να γίνετε επικριτικοί. Δεν θέλετε να δώσετε μια τέτοια διάσταση στην Πρωτομαγιά.