ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 1 Απρλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα! Το τέλος της εβδομάδας είναι λίγο πιο ρευστό και με τάση για απρόοπτα. Τη σημερινή μέρα, προσπαθήστε να μην βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας.

Το απόγευμα του Σαββάτου επηρεάζει το τρίγωνο Σελήνης – Δία δημιουργώντας ένα πολύ πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό πλαίσιο και είναι σίγουρα οι ώρες που πρέπει να αξιοποιήσετε για να βγείτε ή να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μία μεγαλύτερη νευρικότητα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας απέναντι στους άλλους, γιατί μπορεί η πρόθεση σας να είναι άλλη και τελικά η κατάσταση να διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά από αυτό που υπολογίζατε αρχικά. Η καλύτερη τακτική αυτές τις μέρες είναι η αποστασιοποίηση. Από το απόγευμα του Σάββατου κι έπειτα θα είναι σαφώς πολύ πιο άνετα τα πράγματα και θα έχετε ένα πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ. Προσέξτε επίσης λίγο περισσότερο τα έξοδα σας και την παρόρμηση στις αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία ενώ μπορεί να προκύπτουν και ευτράπελα ή απρόοπτα που πρέπει να είστε αρκετά επινοητικοί για να τα διαχειριστείτε. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μην την μεταδίδετε και στους άλλους. Κάποια εμπόδια σε θέματα εργασίας ή μια αυστηρή κριτική μπορεί να σας αποθαρρύνουν λίγο αλλά μη το βάζετε κάτω. Το βράδυ προσφέρεται για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί σπίτι με τους οικείους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν την νευρικότητα και το άγχος σας.  Εννοείται
και σήμερα προσοχή στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε σε τίποτε και φανείτε αρκετά υπομονετικοί με ό,τι απρόοπτο παρουσιαστεί μέσα στη μέρα σας. Το βράδυ του Σαββάτου με το τρίγωνο Σελήνης – Δία είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και προσφέρεται για εξόδους, για συναντήσεις με φίλους και για να φτιάξει τη διάθεση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τη σημερινή μέρα θα πρέπει να κινηθείτε σ’ ένα πιο νευρικό πλαίσιο. Η τάση σας θα είναι να ξοδέψετε προκειμένου να κάνετε κάποιες αγορές όχι απαραίτητες γιατί τις χρειάζεστε αλλά ορμώμενοι από ψυχολογικούς παράγοντες. Το βράδυ είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό όπως και το πρωί της Κυριακής.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα είναι δύσκολο να περιορίσετε την νευρικότητα σας. Τα απρόοπτα είναι επίσης πιθανά μέσα στο σενάριο του Σαββάτου. Από την άλλη, οι σημερινές όψεις σας καλούν να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας. Η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη συναντά σε αρμονική όψη τριγώνου τον Δία και βελτιώνει τη διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη μία, υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά ακόμη κι αν κι εσείς οι ίδιοι συμμετέχετε. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε κι εσείς αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Από την άλλη, ενδέχεται να έρχονται σε
σας άτομα είτε για να τους βρείτε λύσεις, είτε για να τους δώσετε συμβουλές. Προσέξτε να μην εξαντληθείτε όμως. Το βράδυ του Σαββάτου είναι ιδανικό για μια έξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους αγαπητοί μου Ζυγοί χωρίς να ανησυχείτε συνέχεια για κάποιον άλλον. Μιλήστε με φίλους (όχι πάλι για δουλειά και προβλήματα) σταματήστε έστω για λίγο να ανησυχείτε για το αύριο και κοιτάξτε πως θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να το κάνετε. Ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε ότι με κάποιο φίλο ή συνεργάτη έχετε πλέον εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Το βράδυ του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και θα σας δοθούν ευκαιρίες να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα δουλειάς και καριέρας μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Από την άλλη πρέπει να δείτε πώς εκλαμβάνουν την παρουσία και τη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να έχετε εικόνα της απήχησης που έχει η δουλειά σας. Το πρωί του Σαββάτου επειδή τα απρόοπτα καραδοκούν καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας. Επίσης, αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με άτομα από το χώρο της δουλειάς σας ή της οικογένειας σας καθώς θα έχετε μια κάπως «επαναστατική» διάθεση και δύσκολα θα δέχεστε αυτά που σας λένε οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να νιώθετε αγανάκτηση ειδικά για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να εργάζεστε μαζί. Ίσως πρέπει να εκφράσετε τα παράπονα σας με τρόπο ή ακόμη ίσως πρέπει με τον τρόπο σας να τον-ην κάνετε να δει τη δική σας οπτική αν θέλετε να βοηθήσετε. Από την άλλη μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για κάποιες αλλαγές ή εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη δουλειά σας. Το βράδυ του Σαββάτου είναι σίγουρα πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο και καλά θα κάνετε να το αξιοποιήσετε για να περάσετε όμορφα με την παρέα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε σήμερα, είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια σχέση. Οι επόμενες μέρες που θα είναι πιο φιλικές προς το ζώδιο σας θα είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα. Ακόμη σήμερα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν κάποια θέματα σε οικονομικό επίπεδο. Αποφύγετε όμως περιττά έξοδα που καλύπτουν απλά άλλες ανάγκες και όχι τις σημαντικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, είναι από τις μέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει ή να μην προλαβαίνετε να κάνετε όσα
θέλετε ή να διαταράσσεται η προσοχή σας από όσα απρόοπτα συμβαίνουν. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό και στο τέλος, θα καταφέρετε να βρείτε και λίγο χρόνο για να τον μοιραστείτε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας. Το βράδυ του Σαββάτου, τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως είναι μια από τις πιο κουραστικές ημέρες της εβδομάδας για εσάς ή μπορεί να προκύπτουν κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία με τους άλλους που σας ταράζουν. Κι ενώ, μπορεί οι υποχρεώσεις σας να σας φαντάζουν βουνό-είτε γιατί δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να τις κάνετε είτε γιατί σας αποσυντονίζουν διάφορα πράγματα που γίνονται γύρω σας και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε -καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση έστω λίγο περπάτημα κάτι που να διώξει με φυσικό τρόπο την νευρικότητα και την ένταση από το σώμα σας.