ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου.

Ένα αίσθημα έντασης και μία τάση για αρνητικά συναισθήματα διακατέχει τα ζώδια σήμερα το πρωί, αφού η Σελήνη από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Καθώς περνούν οι ώρες όμως, συναντά τον Δία στον Υδροχόο σε τρίγωνο και η αισιοδοξία επικρατεί για τους στόχους και τα σχέδιά μας, είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Αυτό που είναι σημαντικό για τα ζώδια σήμερα είναι τα σχέδια αυτά να έχουν βάση τον ρεαλισμό να τα έχουμε εξετάσει προσεκτικά και να μη βιαζόμαστε να τα κάνουμε πραγματικότητα, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Σκορπιό ενώ αυτή είναι επισης η μέρα που ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη που βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Ζυγό, σας ωθεί να επικοινωνήσετε με τους άλλους είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά ζητήματα. Μετά το μεσημέρι είναι μία καλή μέρα για να συζητήσετε το μέλλον μίας συνεργασίας ή οικονομικές συμφωνίες που σας απασχολούν. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερα του ζωδίου σας, είναι καλύτερα να αναβάλλετε τις όποιες συζητήσεις για την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ίδως νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν σήμερα είτε με συνεργάτες στη δουλειά είτε με τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι. Αν χρειάζεται να φέρετε εις πέρας κάτι που χρειάζεται πολύωρη ενασχόληση, ίσως να είναι καλύτερα να το αναβάλλετε για άλλη μέρα, αφού σήμερα ίσως νιώσετε ότι έχετε υπερφορτώσει τον εαυτό σας. Φροντίστε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σήμερα είναι μία από τις σχετικά θετικές ημέρες της εβδομάδας σας, καθώς σας βοηθά να είστε συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί στη δουλειά σας. Η Σελήνη στο Ζυγό σας καλεί επιπλέον να διασκεδάσετε οπότε καλό είναι να βρείτε πράγματα που σας ευχαριστούν για να κάνετε μέσα στην ημέρα. Από το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στον Σκορπιό, καλείστε να δείξετε προσοχή σε θέματα καθημερινότητας, υγείας και στις συνεργασίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ίσως νιώθετε πιεσμένοι σήμερα από μία κατάσταση στη δουλειά ή στο σπίτι. Ακόμα κι αν εξηγήσετε πώς νιώθετε στους φίλους σας, ίσως δεν ξέρουν με ποιον τρόπο να σας οδηγήσουν σε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις. Είναι σημαντικό να δείτε εσείς τι θέλετε, ακόμα κι αν αυτό φανεί δυσνόητο στους άλλους. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα από το μεσημέρι κι έπειτα.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Η μέρα ευνοεί το να πάρετε απόσταση από τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου που ίσως πήρατε πιο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε. Αν αισθάνεστε ότι απομακρυνθήκατε από ανθρώπους που θέλετε στη ζωή σας, σήμερα είναι μία καλή μέρα να επικοινωνήσετε μαζί τους και να τους εξηγήσετε τι έχει συμβεί. Η σημερινή ημέρα σας βοηθά να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας κι από το μεσημέρι κι έπειτα να δείτε καλύτερα τα οικογενειακά σας ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα έλκουν την προσοχή σας σήμερα. Μπορεί να νιώθετε ότι όλο αυτό σας κουράζει αλλά η ικανοποίηση της πολύτιμης συμβολής σας στην επιτυχία ενός project είναι σημαντική για εσάς. Η Σελήνη στο Ζυγό φέρνει κάποιον συμβιβασμό τον οποίο πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να υλοποιήσετε το πρόγραμμά σας και να εξασφαλίσετε χρόνο για πράγματα και πρόσωπα που αγαπάτε. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη που βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιό σας φέρνει ανησυχία αλλά και αποφασιστικότητα. Αν το προηγούμενο διάστημα οι πολλές απόψεις που ακούγατε σας μπέρδευαν για το τι να επιλέξετε ή προς τα που να κινηθείτε στα επαγγελματικά σας, σήμερα το τοποίο ξεκαθαρίζει και μπορείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας με αυτοπεποίθηση. Από την άλλη ίσως σήμερα διαπιστώσετε ότι με ένα άτομο από το οποίο είχατε προσδοκίες σας χωρίζουν πολλά.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Τάση για απομόνωση και αποφυγή πολλών επαφών σας προκαλεί η Σελήνη στον Ζυγό τις πρωινές ώρες. Ίσως νιώθετε κούραση ή μία εξάντληση πνευματική καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας. Το τρίγωνο Σελήνης – Δια είναι ευνοϊκό, δηλαδή το σπίτι σας, που λειτουργεί σαν καταφύγιο ξεκούρασης. Καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας μέτα το μεσημέρι η ενασχόληση με το σπίτι και τα προσωπικά σας, ευνοείται.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Το σημερινό πρωινό σας φέρνει ίσως στη θέση του μεσάζοντα ανάμεσα σε δύο αντίθετες πλευρές. Καταφέρνετε εύκολα να διατηρείτε τις ισορροπίες ακόμα και σε κλίμα έντασης, αλλα΄δεν το απολαμβάνετε. Σήμερα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι σας και μία έξοδος μαζί τους τις βραδινές ώρες θα ήταν πολύ καλή ιδέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Θέματα καριέρας και επαγγελματικών φιλοδοξιών τραβούν την προσοχή σας μέχρι το μεσημέρι. Από τη μία ίσως σκέφτεστε μία καλή πρόταση που σας έχει γίνει κι από την άλλη σας προβληματίζει αν το αν θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις κι αν θα ικανοποιηθείτε οικονομικά. Ίσως ακόμα να νιώθετε πιεσμένοι στη δουλειά ειδικά αν είστε μονίμως πρόθυμοι να αναλάβετε ακόμα περισσότερες ευθύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σήμερα ίσως να νιώθετε περισσότερο στρες το οποίο προέρχεται από εσωτερικές καταστάσεις. Σας απασχολεί το μέλλον και οι εξελίξεις στον κόσμο καθώς είστε άνθρωποι που νοιάζονται για τους άλλους. Νιώθετε αδύναμοι να βοηθήσετε κι αυτό σας κάνει ίσως να απαισιοδοξείτε. Ίσως επίσης σας απασχολεί ένα ταξίδι, νομικές υποθέσεις και επαγγελματικά σχέδια. Από το μεσημέρι κι έπειτα καλείστε να γίνετε πιο πρακτικοί στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Σήμερα είναι μία καλή μέρα να συγκεντρωθείτε στις εκκρεμότητές σας και να μπορέσετε να τις κλείσετε με ηρεμία, παρά τους πιθανούς περισπασμούς που ίσως φέρει το πρωί. Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και αρχίζετε να σκέφτεστε καλύτερα το μέλλον. Αν αυτό που διαισθάνεστε ότι έρχεται είναι αλλαγές, μην τις φοβηθείτε, αφού θα είναι για το καλό σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/11/2021 – 5/12/2021

– Καλές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;