ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου.

Καλό μήνα! Η εργάσιμη εβδομάδα και ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ας εκμεταλλευτούμε την ημέρα στο έπακρο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα ο Ερμής για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο αλλά και τις μετακινήσεις μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις αρκεί να μην βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας και θέλετε να γίνουν τα πράγματα όπως τα έχετε στο μυαλό σας χωρίς να παρεκκλίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, την δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας καθώς σχηματίζεται το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία σε ζώδια του αέρα όπως το δικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σημαντική μέρα και για θέματα οικονομικά, για διαπραγματεύσεις, για να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν στην δουλειά. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε όλη τη διάρκεια της μέρας της δίνει ένα πρακτικό τόνο αλλά και μια επικοινωνιακή χροιά.

ΛΕΩΝ:

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η μέρα για σας με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους,
να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα για να μοιραστείτε τα νέα σας ή να σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικών.

ΖΥΓΟΣ:

Το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Δία είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και μπορεί να έχετε εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να φέρει και μια πρόταση πιθανώς και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα θέλετε να βεβαιωθείτε πρώτα και μετά να την κοινοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η εβδομάδα ξεκινά με μια εξαιρετική όψη ανάμεσα στον Ερμή από τον Ζυγό και τον κυβερνήτη σας Δία στον Υδροχόο κι ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας, θα έχετε σήμερα με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα και μην τα αφήνετε για το τέλος της εβδομάδας. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές για δουλειά, σπουδές ή μια νομική υπόθεση, προτιμήστε την σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ:

Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, αφού ο Ερμής από τον τομέα των οικονομικών συνεργασιών σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που κυβερνά τον τομέα της καριέρας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/11/2021 – 07/11/2021