ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 1/01

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 1 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη. Την πρώτη μέρα του χρόνου, η κύρια όψη είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή και σε συνδυασμό με τη Σελήνη που παραμένει στον Ταύρο μας κάνει κάπως «αχόρταγους» όχι απαραίτητα για εδέσματα μόνο. Γενικώς πυροδοτεί τα ανθρώπινα μας πάθη και η Αφροδίτη μπροστά στον Πλούτωνα είναι πολύ αδύναμη για να τα ελέγξει. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να μην ξεφύγουμε μολονότι η επικαιρότητα θα δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Κανονίστε πιο χαλαρές δραστηριότητες και οργανώστε ένα όμορφο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να το ευχαριστηθείτε.

ΚΡΙΟΣ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Κριοί μου! Την πρώτη μέρα του χρόνου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα σε σύνοδο κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή καθώς μπορεί κάποιο άτομο που του αρέσουν τα «δράματα» και οι κορώνες να προσπαθήσει να κλέψει την παράσταση ή την ενέργεια σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είστε πιο επιρρεπείς σε τέτοιες συναντήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγνοήσετε την ύπαρξή του και να μη χαλάσετε τη διάθεση σας. Θα ήταν εξαιρετική ιδέα να κανονίσετε μια συνάντηση με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο και γενικώς να βγείτε και να χαρείτε με τους φίλους σας παρά να επιμείνετε σε οικογενειακά τραπέζια και τις βραδινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Ταύροιμου! Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη παίζει παιχνίδια με τον Πλούτωνα δυναμιτίζοντας κάπως την επικοινωνία με τους άλλους. Σε γενικές γραμμές είστε άνθρωποι που σας αρέσει να λέτε την άποψή σας για όλα και έχετε σταθερές αντιλήψεις. Πιθανώς, όμως, να μην είναι η κατάλληλη μέρα για να πείτε τις αλήθειες σας γιατί μπορεί να μετατρέψετε το οικογενειακό τραπέζι σε ναρκοπέδιο. Αποφύγετε τα καυτά θέματα των πολιτικών αντιπαραθέσεων, της πανδημίας κτλ.γιατί εύκολα μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας. Προτιμήστε να βγείτε μια βόλτα να ηρεμήσετε αν βλέπετε ότι πάει το πράγμα προς αυτή την κατεύθυνση. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Και πάλι αποφύγετε σχόλια για την εμφάνιση ή την αισθητική των άλλων ακόμη κι αν η πρόθεση είναι αθώα αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Δίδυμοί μου! Με έντονα συναισθήματα έρχεται η πρώτη μέρα του χρόνου, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να έχετε πιο συναισθηματικές και ευαίσθητες αποκρίσεις αυτές τις μέρες ακόμη και σε πράγματα που δεν φαντάζεστε γιατί δεν είστε έτσι στα κανονικά σας. Μην γίνεστε βέβαια και μελοδραματικοί. Η ενέργεια της όψης Αφροδίτης – Πλούτωνα σαφώς δεν είναι εύκολη στη διαχείριση σας και μπορεί να κρύβει κι αρκετή ένταση και σε ερωτικό επίπεδο. Αν είστε σε σχέση και περνάτε καλά υπόσχεται να περάσετε ακόμη καλύτερα αν κανονίσετε κάτι πιο ιδιαίτερο μόνο με το σύντροφό σας! Ακόμη κι αν όλη τη μέρα έχετε πολλές προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις κρατήστε λίγο χρόνο μόνο για τους δυο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλά χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Καρκίνοι μου! Η Σελήνη,εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και κάπως εξισορροπεί την κύρια όψη της ημέρας τη σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Αν μη τι άλλο η όψη αυτή συνδέεται με το να εκφράσουμε τις πιο μύχιες επιθυμίες μας και το πάθος μας στην προσωπική μας ζωή. Από την άλλη αν δεν λάβουμε πίσω την ανταπόκριση που θέλουμε από το αντικείμενο του πόθου μας τότε μπορεί να είναι αρκετά πιο βαριά. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο. Αν νιώσετε πίεση ή μεγαλύτερη ένταση προσπαθήστε κάπως να το διαχειριστείτε για να μη σας βγει στις υπόλοιπες σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Λέοντες μου! Τη φετινή, πρώτη μέρα του χρόνου έχουμε μια αρκετά απαιτητική όψη. Αναφέρομαι στη σύνοδο της  Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που μπορεί να προσδώσει ένα πιο βαρύ κλίμα στη γιορτή, ειδικά αν έχετε στοιχεία σε παρορμητικά ζώδια Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω σε προωθημένες μοίρες από τις 25 ως τις 29. Με κάποιο τρόπο αυτή τη μέρα θα προσπαθήσετε να δώσετε χαρά στους άλλους και να τους φροντίσετε. Όμως φροντίσετε λίγο παραπάνω κι εσάς τους ίδιους. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τηνκαλή σας καρδιά και προαίρεση βάλτε τα όρια σας με καλό τρόπο και μην το επιτρέπετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Παρθένοι μου! Η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Ταύρο αλλά η κύρια όψη της μέρας είναι η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Έτσι ακόμη κι αν έχετε κανονίσει μια οικογενειακή μάζωξη το μεσημέρι μην χάσετε την ευκαιρία το βραδάκι να βγείτε με τους φίλους σας για ένα ποτό φορώντας το πιο σέξι χαμόγελό σας γιατί μπορεί να περάσετε πολύ ωραία και μάλιστα χωρίς να το έχετε προγραμματίσει κιόλας. Αυτά τα ξαφνικά μπορεί να είναι και τα καλύτεραειδικά στα φλερτ!

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Ζυγοί μου! Σήμερα, σχηματίζεται η  σύνοδος του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και πιθανώς να μη μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο περιβάλλον για να γιορτάσετε τη μέρα από το ίδιο σας το σπίτι ή και το πατρικό σας αν μένετε μόνοι ή έχετε φτιάξει τη δική σας οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι η όψη αυτή είναι μια όψη εκτός από πάθους κι ερωτικής επιθυμίας ταυτόχρονα και έντασης κι αυτό μάλλον είναι κάτι που θα θέλετε να αποφύγετε την πρώτη μέρα του χρόνου. Γι’ αυτό αν δεν σας αρέσει κάποιο σχόλιο στο οικογενειακό τραπέζι από ένα συγγενή αντί να ρίξετε λάδι στη φωτιά προτιμήστε να αδιαφορήσετε κι αλλάξτε θέμα συζήτησης ή πηγαίνετε μια βόλτα να ηρεμήσετε.

Μολονότι στο μυαλό σας έχετε συγκεκριμένο πρόγραμμα πως θα θέλατε ιδανικά να περάσετε καλά θα κάνετε να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες αυτή τη μέρα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Σκορπιοί μου! Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας συναντά την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Με κάποιο τρόπο αυτή η Πρωτοχρονιά έχει μια ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα αλλά εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε αρένα κάτω από αυτή την περίεργη επιρροή. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα το αντιληφθείτε περισσότερο αυτό που σας γράφω.

Δυστυχώς δεν μπορείς να περιορίσεις την ένταση αυτής της όψης και μάλιστα ακριβώς επειδή είναι και στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να μην καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και να πείτε πράγματα που ίσως μετανιώσετε έπειτα. Γενικά φροντίστε να έχετε κάνει μια καλή επιλογή προσώπων που θα σας πλαισιώσουν τόσο το Σάββατο όσο και τη σημερινή μέρα και βέβαια μην ξεχνάτε τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Τοξότες μου! Η φετινή, πρώτη μέρα του χρόνου έχει πολλές ιδιαιτερότητες καθώς την Κυριακή 1η Ιανουαρίου σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργώντας κάπως ακραία συναισθήματα. Η όψη αυτή αφορά το πάθος και όσα πράγματα αγαπάμε. Με τη Σελήνη στον Ταύρο θα θέλετε να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε, να τους φτιάξετε πρωινό, να μαγειρέψετε αν είναι στα χόμπι σας ένα ωραίο γεύμα για την οικογένεια σας ή να επισκεφτείτε το πατρικό σας προκειμένου να περάσετε όλοι μαζί την Πρωτοχρονιά. Όμως χρειάζεται προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να βγουν μες τη μέρα, κρυμμένες ζήλιες που έρχονται στην επιφάνεια ή και παράπονα κι απωθημένα. Αφήστε τα όμως να τα συζητήσετε μια άλλη μέρα και μην χαλάτε τη διάθεση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Αιγόκεροι μου! Όλα γύρω σας γυρίζουν σήμερα, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας δημιουργώντας έντονα συναισθήματα. Ευτυχώς η Σελήνη στον Ταύρο θα εξισορροπεί αυτή την όψη την οποία θα νιώσουν περισσότερο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να έχετε αρκετή ένταση ακόμη και την Πρωτοχρονιά με κάποιο πρόσωπο από το στενό σας περιβάλλον ακόμη και το σύντροφό σας. Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο παραπέμποντας σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, βόλτες και αλλαγή παραστάσεων αν είστε πρόθυμοι να πάτε έστω μια εκδρομή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Υδροχόοι μου! Σήμερα, σχηματίζεται η έντονη όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα σε ένα πιο προσωπικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και πάνω απ’ όλα χρειάζεστε αρκετές ώρες ξεκούρασης και ενασχόλησης με ό,τι σας χαλαρώνει και σας κάνει να περνάτε καλά. Με αυτή την όψη οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε γιατί μπορεί να αναβιώσει ένα παλιό οικογενειακό άλυτο θέμα ή και κάτι από το ερωτικό σας παρελθόν. Με τη Σελήνη στον Ταύρο θα ευχαριστηθείτε περισσότερο να περάσετε τις πρώτες ώρες του χρόνου με τα οικεία σας πρόσωπα χωρίς διάθεση για πειραματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και τύχη Ιχθύες μου! Σε ιδιαίτερα κοινωνική διάθεση σας βρίσκει η πρώτη μέρα του χρόνου και με αυξημένο όγκο επαφών και συναντήσεων για να περάσετε όμορφα τη γιορτή με αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται από χθες στον Ταύρο. Θα έχετε κέφια να οργανώσετε συναντήσεις με φίλους και αρκετή φαντασία για να βρείτε παιχνίδια που θα ενδιαφέρουν όλους μικρούς μεγάλους στην οικογένεια. Όμως αυτή την τόσο όμορφη μέρα δυστυχώς υπάρχει κι ένα αγκάθι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Οι δυο πλανήτες συναντιούνται στον Αιγόκερω και δημιουργούν περίπλοκα συναισθήματα ειδικά με άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σαφώς και δεν είστε υποχρεωμένοι να ακούτε τις παρατηρήσεις ή τις υποδείξεις τους. Βάλτε τα όρια σας και κάνετε αυτό που θέλετε εσείς.